FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Dinamo anunță în această seară antrenorul! Cu ce tehnician s-a întâlnit azi Andrei Nicolescu

Andrei Nicolescu
Andrei Nicolescu

Articol de - Publicat miercuri, 29 noiembrie 2023 11:27 / Actualizat miercuri, 29 noiembrie 2023 12:30

Dinamo e în căutare de antrenor, după ce s-a despărțit, marți, de Ovidiu Burcă. În cursul dimineții de miercuri, Andrei Nicolescu, administrator special la clubul alb-roșu, s-a întâlnit cu Ionuț Badea (48 de ani), cel care ar putea prelua echipa.

Ionuț Badea apare și el pe lista de posibili înlocuitori ai lui Burcă, el având deja o întâlnire cu actualul administrator special al „câinilor”. Badea e liber de contract din mai 2022, după despărțirea de UTA Arad.

Conducerea lui Dinamo vrea să rezolve cât mai repede problema antrenorului. Și vrea ca în această seară să anunțe cine vine în locul lui Ovidiu Burcă. 

Rămâne de văzut ce decizie vor lua conducătorii lui Dinamo, ei având pe listă, pe lângă Ionuț Badea, nume ca Florin Bratu, Liviu Ciobotariu sau Costel Gâlcă.

Sursele GSP dezvăluie că Andrei Nicolescu i-a transmis lui Ionuț Badea că nu e singura variantă. Iar din informațiile Gazetei, favorit este Florin Bratu (43 de ani).

5 lucruri pe care noul antrenor de la Dinamo trebuie să le rezolve urgent
DINAMO
5 lucruri pe care noul antrenor de la Dinamo trebuie să le rezolve urgent

Ionuț Badea ar putea să fie numit antrenor la Dinamo

Ionuț Badea are un trecut dinamovist, așa cum are și Burcă, ceea ce este pe placul șefilor. El a jucat la Dinamo între 2002 și 2005.

Dinamo anunță în această seară antrenorul! Cu ce tehnician s-a întâlnit azi Andrei Nicolescu

Badea și-a început cariera de antrenor în vara lui 2007, la FC Argeș. Au urmat Internațional Curtea de Argeș, Pandurii, U Cluj, FC Brașov, Oțelul, o experiență ca antrenor secund la naționala României cu Anghel Iordănescu și Cristoph Daum, Concordia Chiajna, un al doilea mandat la FC Argeș, Astra și UTA.

Am avut o discuție și concluzia pe care am tras-o foarte repede amândoi a fost că e bine să încetăm de comun acord relațiile contractuale. A fost greu pentru toată lumea. Și pentru noi, și pentru Ovidiu. Îl respectăm foarte mult pentru ce a făcut pentru clubul Dinamo și în același timp consider că e un om cu un caracter puternic. Planurile noastre erau diferite, dar rezultatele sportive nu ne-au permis să continuăm și, din păcate, lucrurile se opresc aici. 

- Eugen Voicu, acționar Dinamo, marți

VIDEO Ionuț Negoiță o avertizează pe Dinamo: „E mai ușor să promovezi în Liga 1, decât să rămâi acolo"

Citește și: 

Și rivalii sunt de partea lui Ovidiu Burcă: „Dinamo era să nu prindă play-off-ul în Liga 2, acum e în Liga 1” + „FCSB are șanse mari la titlu”

Un apropiat al lui Ovidiu Burcă e sigur: „Trebuie să rămână în istoria lui Dinamo” » Spune că ar refuza o ofertă a „câinilor”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (17)
creeperno534
creeperno534  •  29 Noiembrie 2023, 22:51

Corect

Popclaudiu21
Popclaudiu21  •  29 Noiembrie 2023, 22:35

AMZĂR,NU ARE CE CĂUTA LA DINAMO, E PREA FIGURANT!!!

istet10
istet10  •  29 Noiembrie 2023, 20:11
Postat de jony1973 pe 29 Noiembrie 2023, 17:49

Eu cred ca ar fi un pas în lateral fata de Burca: același stil cu pase laterale și înapoi, cu puține faze de poarta. Echipa are nevoie să înscrie cât mai multe goluri.

Pt asta are nevoie in primul rand de jucatori capabili.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează