FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO EXCLUSIV Un apropiat al lui Ovidiu Burcă e sigur: „Trebuie să rămână în istoria lui Dinamo” » Spune că ar refuza o ofertă a „câinilor”

Articol de - Publicat miercuri, 29 noiembrie 2023 09:49 / Actualizat miercuri, 29 noiembrie 2023 10:31

Florin Marin, un apropiat al lui Ovidiu Burcă, pe care l-a ajutat cu sfaturi în ultima perioadă, a vorbit la GSP LIVE despre plecarea acestuia de la Dinamo.

Fostul antrenor a lăudat ce a făcut Ovidiu Burcă la Dinamo, club pe care l-a promovat în Superligă după doar un an în Liga 2, și spune că echipa alb-roșie are nevoie acum de un tehnician cu experiență pentru a se putea salva.

Antrenorul dorit de Dinamo are drum liber: „Dacă vrea să plece, suntem deschiși la negocieri”
DINAMO
Antrenorul dorit de Dinamo are drum liber: „Dacă vrea să plece, suntem deschiși la negocieri”

Florin Marin, după plecarea lui Ovidiu Burcă de la Dinamo: „A dat dovadă de caracter”

„Eu nu am fost implicat la Dinamo. Doar l-am ajutat cu sfaturi pe Ovidiu, dar el lua deciziile. Am fost la câteva antrenamente, atât. Ovidiu Burcă a făcut o treabă foarte bună, are merite mari. Dacă nu o promova pe Dinamo, poate echipa nu mai exista acum.

În Liga 1 a avut probleme. A avut jucători accidentați. unii au venit târziu la pregătire și a fost greu să fie integrați. Au fost probleme și nu aveau lucrurile cum să meargă bine. La alte echipe nici nu au venit atâția jucători. Au venit 10-12 și e greu să îi integrezi.

Dinamo are o idee de joc, a arătat ceva, a avut ocazii de gol. Da, trebuiau mai mulți jucători în careu, poate să joci între linii... Dar Ovidiu are merite mari. El s-a confruntat cu mari probleme de când a preluat echipa. Dar, din păcate, rezultatul contează cel mai mult. 

Dar trebuie să rămână în istoria lui Dinamo, prin ceea ce a făcut. El a preluat o echipă într-o situație foarte grea. Și a reușit să promoveze.

Un apropiat al lui Ovidiu Burcă e sigur: „Trebuie să rămână în istoria lui Dinamo” » Spune că ar refuza o ofertă a „câinilor”

Acum a dat dovadă de caracter când și-a dat demisia. Rezultatele nu sunt bune și e logic ce a făcut”, a spus Florin Marin la GSP LIVE.

Florin Marin: „Acum e nevoie de un antrenor cu experiență la Dinamo” 

Fostul antrenor a vorbit și despre ce crede că ar trebui să urmeze la Dinamo.

„Acum e destul de greu. Trebuie să vină un antrenor cu experiență, care s-a confruntat cu o asemenea situație. Trebuie un antrenor care o cunoaște pe Dinamo, care știe jucătorii, care a urmărit meciurile. E destul de greu ca cineva să o scoată la capăt. 

Dacă Dinamo nu va începe să câștige jocuri, va fi foarte greu. Eu i-am văzut pe jucători, au calități, dar au nevoie de timp. Și e presiune mare la Dinamo. Unii jucători care au calitate fac greșeli din cauza presiunii, care își pune amprenta pe jocul lor.

Eu nu vreau să mai antrezez. Și dacă eram mai tânăr și mi se propunea să vin la Dinamo, aș refuza. Ovidiu e prietenul meu. I-am fost sfătuitor”, a adăugat Florin Marin.

Citește și:

Și rivalii sunt de partea lui Ovidiu Burcă: „Dinamo era să nu prindă play-off-ul în Liga 2, acum e în Liga 1” + „FCSB are șanse mari la titlu”

Burcă nu pleacă singur de la Dinamo! Cine îl urmează + GSP a aflat cine stă pe bancă la meciul cu Sepsi

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
scooter
scooter  •  29 Noiembrie 2023, 18:01

Este posibil sa fie si presiune pe ei. Cel mai bun exemplu poate fi Ghezali. Dragon in liga 2 si mielusel in 1. Dar eu cred , ca tot calitatea este principala cauza. Liga 3-4-5 de prin Franta si alte locuri....nu e wow.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează