FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ion Crăciunescu, mesaj în direct: „Să plece de la Dinamo!”

Ion Crăciunescu (70 de ani), fost mare arbitru internațional, a pus la punct managementul spaniol de la Dinamo
Ion Crăciunescu (70 de ani), fost mare arbitru internațional, a pus la punct managementul spaniol de la Dinamo

Articol de GSP - Publicat marti, 09 februarie 2021 21:37 / Actualizat miercuri, 10 februarie 2021 09:37

Ion Crăciunescu (70 de ani), fost mare arbitru internațional, acuză managementul spaniol de la Dinamo pentru situația ingrată în care clubul din „Ștefan cel Mare” a ajuns din punct de vedere financiar.

Și-au bătut joc! Să plece! Suntem de râsul unor spanioli! E bine să vorbim, chiar și acum, poate se rezolvă ceva în ceasul al 12-lea. Trebuia să fie o regulă, nu poți prelua clubul dacă nu ai bonitate (n.r. - capacitate de plată și de credit).

E o situație complicată la Dinamo. Jucătorii nu văd niciun orizont, sunt neplătiți de atâta timp, sunt la pământ din punct de vedere psihic. Antrenorul duce o muncă incredibilă”, a tunat Crăciunescu în cadrul emisiunii „Fotbal Club” de la Digi Sport.

Ion Crăciunescu a refuzat oferta de la Dinamo

Crăciunescu a refuzat oferta de a se alătura noului proiect din Ștefan cel Mare. Fostul arbitru internațional și fostul șef al CCA a fost contactat de oficialii „câinilor” toamna trecută, pentru a prelua un post în organigrama clubului.

Nemulțumit că spaniolii au amânat întâlnirea, Crăciunescu a răbufnit: „Dacă promit ceva și nu respectă, în fața mea înseamnă că nu au cuvânt. Eu nu fac pașii pe care îi vor dânșii, când vor dânșii, la comanda lor”.

Ion Crăciunescu, un reper pentru arbitrajul românesc

  • Ion Crăciunescu a arbitrat 230 de meciuri în prima ligă din România;
  • A fost delegat la Campionatul European de tineret din 1988, la finala Campionatului European de juniori din 1992, la semifinala Cupei Intercontinentale din 1995;
  • Tot în 1995, Crăciunescu a condus la centru și finala Cupei Campionilor Europeni, Ajax Amsterdam - AC Milan 1-0.
  • Ion Crăciunescu s-a retras din arbitraj în anul 1996. De atunci a fost președinte la echipe din Liga 1, președintele Comisiei Centrale a Arbitrilor din cadrul FRF, acum fiind analist TV.

Tot ce trebuie să știi înainte de Dinamo - FCSB

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Ultimele detalii înainte de Dinamo - FCSB » Cine e gata să debuteze în „haită”

Gazeta a aflat arbitrul de la Dinamo - FCSB » Ultima oară a condus un derby cu probleme

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (31)
1948forever
1948forever  •  10 Februarie 2021, 13:58

*** Respect cortazero! craciunescu da verdicte de arbitraj pe la tv dupa interese. niciodata 2 faze nu sunt la fel pentru el, mai gaseste o fanta, o atingere, o mangaiere

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

laurenti001
laurenti001  •  10 Februarie 2021, 10:27
Postat de whiteredarad pe 10 Februarie 2021, 09:40

La Dinamo se aduna efectul blestemelor a nenumarate generatii pentru ororile si potlogariile facute. Insusi numele, Dinamo, este o relicva sovietica. Cum sa ai stadion, in curtea MAI ( ...in unitate militara ) ? Cum sa ai salariati MAI implicati in sport ?. Si la Dinamo, si la Steaua exista un interes personal, politic si de minister pentru a drena bani in alte scopuri. FRF pare indiferenta fata de ororile financiare de la Dinamo, clubul are o groaza de datorii, de jucatori plecati, neplatiti, deveniti liberi, din cauza asta, dar FRF le permite (...inca ! ) sa faca transferuri. Cu ce bani ? Cine pune banii ? Ba chiar se fac scenarii sa ajunga in play off. Jalnic !

Cum este ca echipa ta sa fie sustinuta de la bugetul statului, adica din taxele si impozitele oamenilor, oameni care nu au caldura si apa calda!!!

1745flo
1745flo  •  10 Februarie 2021, 09:56
Postat de iobag pe 09 Februarie 2021, 22:20

Whats up nea nelu's ***?

÷)))))))

Vezi toate comentariile (31)
Comentează