FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Nu înțelege ce se întâmplă la Dinamo: „Ce comisioane la transferuri? Jucătorii ar trebui să dea bani ca să joace”

Articol de GSP - Publicat luni, 14 martie 2022 17:11 / Actualizat luni, 14 martie 2022 18:13

Situația complicată de la Dinamo, cauzată de rezultatele slabe, dar și de procesele cu Dorin Șerdean, Mircea Rednic și Teddy Mezague, l-a bulversat pe Ion Crăciunescu.

Fostul arbitru, care a lăudat de mai multe ori gestul fanilor lui Dinamo de a da bani pentru club, a comentat problemele de la clubul din „Ștefan cel Mare” și a avut un mesaj dur pentru jucători.

Dinamo a pierdut un proces de 130.000 de euro la TAS » Fotbalistul a acuzat că i-a fost falsificată semnătura
Dinamo
Dinamo a pierdut un proces de 130.000 de euro la TAS » Fotbalistul a acuzat că i-a fost falsificată semnătura

Ion Crăciunescu nu înțelege ce se întâmplă la Dinamo

„La Dinamo, am văzut că cineva (n.r. - Dorin Șerdean) a câștigat în justiție. Avea 10.000 de lei pe lună și se dau banii pentru doi ani. Se strânge o sumă măricică datorată de Dinamo. La ce greutăți au, asta le mai trebuia.

Domnul Mureșan îmi place. A fost un om care s-a ținut de cuvânt. Îmi plac astfel de oameni, care spun că nu mai pot sta, pentru că s-au întâmplat multe. Nu pot fi vinovați numai antrenorii și jucătorii. Dânsul a dat de înțeles că se gândește la plecare, dar că nu a fost lăsat să plece de ceilalți, de administratorul judiciar. Altfel, dânsul pleca, că e și grea situația asta.

Nu mai înțelege nimeni nimic! Eu nu mai înțeleg nimic. Vedeam o discuție legată de transferuri, cum s-a transferat, că sunt comisioane... Ce comisioane, frate?! Păi, jucătorii ăștia trebuiau să dea ei comisioane ca să joace la Dinamo. Pe cuvântul meu! Ai impresia că trebuie să vii cu bani de acasă și să dai, ca să poți să spui și tu că ai jucat în Liga 1”, a declarat Ion Crăciunescu în emisiunea „Liga DigiSport”.

VIDEO  Fotbalistul din Rapid - Dinamo care l-a „vrăjit” pe Dragomir: „Datorită familiei mele a ajuns la echipă. Nu sunt mulți așa în Europa!”

Citește și:

Record all-time! Borna incredibilă atinsă de Dinamo în derby-ul cu Rapid + de ce statistica le dă fiori „câinilor”

„M-am rupt de Dinamo!” » Confesiunea brutală a lui Dumitru Moraru: „Galeria conduce, schimbă antrenorii. Nu credeam că se va ajunge aici” + cum a ironizat ultima gafă

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
trink
trink  •  15 Martie 2022, 03:18

securistii sa dispara! nu credeam ! dar iata acest club supravietuieste datorita securistilor ce au mai ramas in viata or a umasilor lor! cea mai iubita echipa! cel mai frumos palmares si cea mai ham ham istorie!.... securistilor nu va e rusine?!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează