FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Mircea Rednic a dat-o în judecată pe Dinamo: „Trebuie să îmi dea patru salarii” » Suma pe care o cere tehnicianul

Mircea Rednic
Mircea Rednic

Articol de GSP - Publicat luni, 14 martie 2022 13:26 / Actualizat luni, 14 martie 2022 13:52

Mircea Rednic (59 de ani), fostul antrenor al celor de la Dinamo, continuă războiul cu Iuliu Mureșan și Răzvan Zăvăleanu, cei care l-au dat afară în finalul anului trecut.

Pe 21 decembrie 2021, Mircea Rednic primea o înștiințare de la Iuliu Mureșan conform căreia era demis de la Dinamo, spre surprinderea antrenorului și a fanilor dinamoviști. Acum, Rednic a dezvăluit că este pregătit să-i acționeze în judecată pe alb-roșii, pentru a primi salariile până la sfârșitul sezonului.

Rednic, luat peste picior în direct la TV: „Tocmai ați aruncat «bomba»!”
DINAMO
Rednic, luat peste picior în direct la TV: „Tocmai ați aruncat «bomba»!”

Rednic avea salariu de 8.000 de euro pe lună la Dinamo, astfel că dacă tehnicianul va câștiga în istanță, acesta va avea de primit pentru 4 luni suma de 32.000 de euro.

„Ați văzut și voi că am ales să vorbesc foarte puțin în ultimele luni și nu am mai vrut să dau prea multe interviuri. Nu am discutat și nu voi mai discuta cu Răzvan Zăvăleanu și Iuliu Mureșan. Oricum ei vorbesc multe, iar lucrurile nu stau tocmai cum le tot spun ei prin presă. 

Am decis să le trimit prin intermediul avocatei o notificare prin care cer încă patru salarii, după ce am fost concediat. Ei știu foarte bine ce contract am avut eu și cum stăteau lucrurile. Erau foarte clare: dacă au ales să mă concedieze trebuie să îmi dea și patru salarii. Nu e vorba de nicio clauză. Șe știa foarte clar care era obiectivul meu. 

Avocata mea se ocupă acum de toate aspectele din cazul respectiv. Să lăsăm judecătorii să decidă. Nu vă mai luați după unul și altul. Ei au ales să vorbească cu mine prin notificări, la fel am procedat și eu. Nu mai am ce să discut cu ei”, a declarat Mircea Rednic potrivit prosport.

Bonetti a procedat la fel

În aceeași situație cu Mircea Rednic s-a aflat și Dario Bonetti, primul antrenor al „câinilor din acest sezon”. Acestuia i-a fost reziliat unilateral contractul după umilința din tur cu FCSB, scor 0-6.

Atunci, italianul a dat în judecată clubul pentru modul cum a ales să-l dea afară și solicita ca instanța să dispună anularea măsurii administratorului judiciar de denunțare a contractului său, constatarea neîncetării contractului și repunerea sa în funcției de antrenor al „câinilor”.

Citește alte știri despre Dinamo:

Record all-time! Borna incredibilă atinsă de Dinamo în derby-ul cu Rapid + de ce statistica le dă fiori „câinilor”
DINAMO
Record all-time! Borna incredibilă atinsă de Dinamo în derby-ul cu Rapid + de ce statistica le dă fiori „câinilor”
Steliano Filip, criticat din toate părțile după scandalul cu Rednic: „Nu mai joci nimic! Așa vrei să ieși în evidență?!”
DINAMO
Steliano Filip, criticat din toate părțile după scandalul cu Rednic: „Nu mai joci nimic! Așa vrei să ieși în evidență?!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
creeperno115
creeperno115  •  14 Martie 2022, 22:40

Zicea ca vrea sa devina investitor la Dinamo si acum vrea sa ne bage mai adanc in groapa

offside
offside  •  14 Martie 2022, 17:55

Rednic se considera dinamovist? Rusine, ar trebui sa-si vada de treaba doar nu e un sarantoc si ar trebui sa ajute in felul lui clubul care l-a lansat in fotbalul mare (dupa Corvinul). S-ar parea ca este repetent la capitolul "caracter''.

ciprianbirtea
ciprianbirtea  •  14 Martie 2022, 17:16
Postat de Oprisan Niculae pe 14 Martie 2022, 15:51

Dar Sendrean care s-a inscris la masa credala cu 14 salarii , cum este?Rednic este un fost antrenor.Sendrean este un actionar actual.

În primul rând, e Șerdean. În al doilea rând, fiecare cere ce îi permite contractul. Cine i-a pus pe Dinamo să semneze un asemenea contract cu Șerdean?!?

Vezi toate comentariile (19)
Comentează