FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // Ionel Dănciulescu, apariție inedită în cantonament! Oficialul „câinilor”, la fel ca Maradona

Articol de - Publicat vineri, 17 ianuarie 2020 16:45

Ionel Dănciulescu, directorul sportiv al lui Dinamo, a atras toate privirile în cantonamentul din Spania. 

Oficialul „câinilor” a postat pe contul de Instagram o fotografie din cantonament, alături de Florin Prunea și Mirel Rădoi. Miha Mevlja, fost fundaș al lui Dinamo a remarcat un detaliu inedit. „Danciu, de ce ai două ceasuri?”, a intrebat fundașul. 

Ionel Dănciulescu purta ceasul lui Diego Fabbrini 

Motivul pentru care Dănciulescu are două ceasuri e unul simplu. Pe lângă ceasul său, oficialul „câinilor” are grijă de ceasul lui Diego Fabbrini. Mijlocașul italian are un Rolex pe care nu vrea să-l lase în cameră în timpul antrenamentelor. Astfel, jucătorul l-a rugat pe Danciu să aibă grijă de el. 

La fel ca Diego Maradona 

Argentinianul Diego Maradona a atras de mai multe ori atenția când a apărut în public cu două ceasuri. Fostul jucător folosește un ceas pentru a vedea ora la Buenos Aires, iar altul pentru a vedea ora din orașul în care se află.

VIDEO » Corespondentul GSP în Marbella, Eduard Apostol, ne aduce ultimele informații despre Dinamo

Vezi și:

EXCLUSIV Mattia Montini se întoarce la București » Atacantul confirmă informația GSP

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
ray51
ray51  •  18 Ianuarie 2020, 09:23

Mai, sa fie... Colivie de hoti. Patristica fecesebistilor trebe predata si la 'cainii' actuali. Se poate sa furi? Bravo Danciule, ti-ai deschis firma de securitate...

creeperno999
creeperno999  •  17 Ianuarie 2020, 23:15

:)))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close