FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // Ionel Dănciulescu și Florin Prunea trec la acțiune! Ce vor face șefii lui Dinamo după protestele fanilor

Florin Prunea și Ionel Dănciulescu // FOTO: Cristi Preda
Florin Prunea și Ionel Dănciulescu // FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat duminica, 07 iulie 2019 10:53

Dinamo va începe săptămâna viitoare noul sezon, pe terenul Viitorului, proaspăta câștigătoare a Supercupei României. 

Înainte de starul competiției, situația la Dinamo este una complicată, fanii fiind în continuare nemulțumiți de decizia lui Ionuț Negoiță de a-l demite pe Mircea Rednic și de a-l aduce pe Eugen Neagoe, văzut de fani ca un apropiat al lui Ioan Becali.

Conducătorii lui Dinamo vor să facă pace cu fanii! Președintele Florin Prunea și directorul sportiv Ionel Dănciulescu se vor întâlni, săptămâna aceasta, cu liderii Peluzei Cătălin Hâldan pentru a-i ruga să susțină echipa.

Oficialii dinamoviști consideră că susținerea ultrașilor pe Arena Națională este vitală în noul sezon și fac acum toate eforturile pentru a-i îmbuna pe aceștia, după ce demiterea lui Mircea Rednic a stârnit un adevărat război între cele două tabere. 

Citește și:

Eugen Neagoe schimbă 7 jucători în echipa de start » Doar 4 rezistă!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
108756930351862
Sean Ainiut  •  07 Iulie 2019, 22:48

Am un pre-sentiment rau si anume nu cred ca Dinamo va aduna mai mult de 2 mii de suporteri indiferent unde va juca cine va antrena si ce jucatori vor juca din simplul fapt ca Dinamo cu *** a ajuns o epava de club ceva de genu' asa patron asa echipa...poi si cand cei mai patimasi , frumosi si spectaculosi suporteri se vad luati in bataie de joc dupa ce ca suporteriii au "tinut" traditia acestei echipe adusa de *** in sapa de lemn in toti acesti ani in care a "furat" banii clubului cu ambele maini neinvestind absolut nimic mai are si tupeu sa spuna ca suporteriii Dinamovisti sunt gainari asa cum si gsp fara nici o acoperire scrie ca pch atac mafiot la negoita sa va fie rusine si voua care ati scris mizeriile alea *** "***" ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

comedy.central
comedy.central  •  07 Iulie 2019, 17:51
Postat de luputu pe 07 Iulie 2019, 16:37

Pch sa nu pacteze cu negoita, sa-l huiduiasca pana pleaca.

Negoita nu trebuie huiduit. trebuie ajutat sa vanda, si in concluzie sa plece singur. Putina inteligenta nu strica! lasati golaneala, poate asa castiga si Dinamo meciuri. Depinde de echipa. Sa fim serisoi! Nu i-a spus negoita lui Rednic sa termine pe locul 9.

luputu
luputu  •  07 Iulie 2019, 16:37

Pch sa nu pacteze cu negoita, sa-l huiduiasca pana pleaca.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează