FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ionuț Amzăr, dinamovistul cu vise simple: „Vreau o mașină, să ajung și eu la Săftica!” + Are un idol inedit: „Sunt fascinat de el”

Ionuț Amzăr (18 ani), revelația lui Dinamo din acest sezon, vrea să îi calce pe urme lui Alphonso Davies (29 de ani), fundașul stânga de la Bayern Munchen.
Ionuț Amzăr (18 ani), revelația lui Dinamo din acest sezon, vrea să îi calce pe urme lui Alphonso Davies (29 de ani), fundașul stânga de la Bayern Munchen.

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 octombrie 2021 20:37 / Actualizat vineri, 22 octombrie 2021 21:36

Ionuț Amzăr (18 ani), revelația lui Dinamo din acest sezon, vrea să îi calce pe urme lui Alphonso Davies (20 de ani), fundașul stânga de la Bayern Munchen. 

Fundașul stânga Ionuț Amzăr a debutat în acest sezon, sub comanda lui Dario Bonetti, în meciul pierdut de Dinamo contra lui CS Mioveni, scor 0-1. A mai bifat între timp 5 apariții. Tânărul dinamovist, născut într-o familie modestă, locuiește împreună cu familia în Ștefănești, la marginea sectorului 5, și visează să aibă o ascensiune asemănătoare cu cea a lui Alphonso Davies (20 de ani). 

Ionuț Amzăr, revelația lui Dinamo: „Sunt fascinat de Alphonso Davies”

„Stau cu părinții și cu fratele meu la casă, în Ștefănești. Strâng bani din salariu să-mi cumpăr o mașină, să ajung și eu cum trebuie la Săftica, să nu mai depind de colegi să mă ia din mers", a povestit, emoționat, Ionuț Amzar, pentru LPF

„Idolul meu? Mi-a plăcut Marcelo, dar acum sunt fascinat de Alphonso Davies, de la Bayern Munchen. Și el a plecat de jos, din Ghana... Poate fotbalul european va zâmbi și pentru mine într-o zi. Poate Bundesliga, poate alt campionat, să dea Dumnezeu să fiu sănătos!", a dezvăluit fundașul lui Dinamo. 

Alphonso Davies, poveste cu final fericit

Davies are o poveste de viață incredibilă. Fundașul lui Bayern văzut lumina zilei lângă capitala ghaneză Accra. Acolo se refugiaseră părinții lui care fugeau de războiul liberian. 

Într-un documentar despre adolescentul cu origini liberiene și ghaneze, mama lui, Victoria, privește înapoi: "Sunt foarte mândră de el. În lagărul de refugiați, nu aveam nici mâncare, nici haine... Și uite unde suntem azi! El are tot ce își dorește".

VIDEO Mircea Rednic îi ia banderola lui Sorescu: „El va fi căpitan, merită!”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Torje ia atitudine în privința vaccinului: „Dacă voiau să ne omoare, aruncau o bombă, nu ne chinuiau 7 ani”. Rednic: „Suntem cobai”

VIDEO Mircea Rednic îi ia banderola lui Sorescu: „El va fi căpitan, merită!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
sempre.per.tutti
sempre.per.tutti  •  23 Octombrie 2021, 02:27

E un copil modest, ce isi stie lungu nasului, respect, poate va ajunge mare daca este asa cum se zice in articol. Daca ajunge la un salariu mai maricel ,sa nu puna l3b4 vreo tuguiata cu buzele ca Donald Duck pe el si sa-l strice si p-asta.

custeauamereu24
custeauamereu24  •  22 Octombrie 2021, 23:25

E trist sa auzi asta la un club mare cum e Dinamo. Însa sunt mai frumoase astea. Sper sa ajungă mare acest copil și sa își aducă aminte de momentele astea. Sa ajungă sa își permită orice dar sa muncească în continuare, mai mult, mai mult. Toți fotbaliștii romani trebuie sa facă asta. Sa nu se gândească sa dea un boom, sa prindă un contract bun și după aceea gata. Banii se duc repede, mai ales când te învârti în anumite cercuri. Și sa o iei de la capăt ca fotbalist e greu. Cristiano Ronaldo și la vârsta asta muncește enorm la antrenamente, deși are tot ce isi poate dori, și el și încă 2 generații. Dar el încă muncește. De asta avem nevoie în fotbalul romanesc, de multa munca. Nu figuri și mașini. Alea se duc repede.

sergihne90
sergihne90  •  22 Octombrie 2021, 23:21
Postat de rock_dog pe 22 Octombrie 2021, 22:47

este prost !! popa prostul !!

iosif popa prostul :)

Vezi toate comentariile (12)
Comentează