FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV VIDEO Ionuț Chirilă a pus tunurile pe Cosmin Contra, în direct la GSP Live: „Dinamo a adus antrenor fără un criteriu de competență”

Cosmin Contra, antrenor Dinamo +20   FOTO
Cosmin Contra, antrenor Dinamo

Articol de GSP - Publicat luni, 23 noiembrie 2020 16:09 / Actualizat luni, 23 noiembrie 2020 16:43

Într-o intervenție la GSP Live, Ionuț Chirilă (54 de ani) a lansat un atac dur la adresa lui Cosmin Contra (44), „principalul” lui Dinamo. 

Cu Cosmin Contra la cârma echipei, Dinamo se zbate în partea de jos a clasamentului. „Câinii roșii” au obținut doar 2 victorii în 10 meciuri de la venirea lui Contra, iar Chirilă îl vede pe „Guriță” drept singurul vinovat pentru parcursul negru.

Ionuț Chirilă: „Contra nu a reușit să asambleze echipa”

„De ce ai adus jucătorii ăia? Cine te-a pus? La Dinamo niciodată nu s-a făcut selecția în baza unei filosofii de joc câștigătoare. S-a încercat asamblarea unor jucători care nu au legătură unii cu alții. La Dinamo au fost numiți antrenori în baza faptului că au fost legende ca jucători, fără să aibă un criteriu de competență și fără să demonstreze că au construit. 

Au făcut rezultate din realizările individuale sporadice ale unor jucători peste media campionatului. Contra a antrenat Timișoara cu banii lui Marian Iancu care a avut cei mai buni jucători din România și apoi Petrolul lui Walter care a transferat o echipă întreagă de la Cluj la Ploiești și a făcut din două echipe una. 

Când a fost pus să antreneze o echipă care era în colaps tehnico-financiar și să construiască de jos nu a reușit lucrul ăsta. În primele etape nu era niciun colaps financiar la Dinamo. S-au adus jucători peste media campionatului pe care el nu a reușit să îi asambleze”, a declarat Chirilă la GSP Live. 

Rezultatele lui Cosmin Contra la Dinamo în acest mandat:

  • Chindia - Dinamo 1-0 
  • Dinamo - FC Botoșani 1-1 
  • Gaz Metan - Dinamo 1-3 
  • Dinamo - UTA 0-1 
  • FCSB - Dinamo 3-2 
  • Dinamo - Craiova 0-1 
  • Sepsi - Dinamo 2-0 
  • Viitorul - Dinamo 2-1 
  • Dinamo - Astra 1-1 
  • Dinamo - Voluntari 3-0

I-am spus lui Negoiță că Dinamo va intra în a doua insolvență și apoi în faliment. Numirile pe care le-a făcut la Dinamo la nivelul managementului și antrenorilor au fost pe alte criterii, nu pe cele de competență 
- Ionuț Chirilă, la GSP Live

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Dinamo, în corzi » 800.000 de lei urgent sau 6 puncte! Cum se „lucrează” conducătorii clubului în absența lui Cortacero

Comentariu de Dan Udrea » LPF și FRF sunt complice la ce se petrece la Dinamo! „Dacă nu vor face nimic, vor avea mâinile pline de sânge, fiindcă vor asasina fotbalul!”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
mehighms
mehighms  •  24 Noiembrie 2020, 06:58
Postat de creeperno pe 23 Noiembrie 2020, 22:43

Aveti dreptate! In meciul cu voluntari spaniolii au jucat fotbalul care-l stiu adica tiki taka si repriza 2 s-a jucat practic la o singura poarta. Trebuie luat antrenor cu tactica tiki taka si o sa terminam sezonul regulat in top 6. Dupa ce se rezolva cu banii, contra e istorie

o sa retrogradati ma biscuite...

goggu.mecanicul
goggu.mecanicul  •  23 Noiembrie 2020, 23:49

O stim toti ca Cosmin Contra nu are vreo treaba cu antrenoratu, dar tu ce ai facut mah peste tot ?? Acest Mourinho din mizerie ?? Cand ai fost la Tg Mures, Iasi sau Snagov ai ingropat echipele alea.

creeperno
creeperno  •  23 Noiembrie 2020, 22:43

Aveti dreptate! In meciul cu voluntari spaniolii au jucat fotbalul care-l stiu adica tiki taka si repriza 2 s-a jucat practic la o singura poarta. Trebuie luat antrenor cu tactica tiki taka si o sa terminam sezonul regulat in top 6. Dupa ce se rezolva cu banii, contra e istorie

Vezi toate comentariile (5)
Comentează