FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV // DINAMO. UPDATE Ionuț Negoiță, acord pentru cedarea totală a clubului: PCH confirmă GSP!

Ionuț Negoiță e de acord să cedeze clubul fanilor
Ionuț Negoiță e de acord să cedeze clubul fanilor

Articol de - Publicat vineri, 10 iulie 2020 15:16 / Actualizat vineri, 10 iulie 2020 20:24

Ionuț Negoiță (46 de ani), conducătorul lui Dinamo, a ajuns la un acord în legătură cu memorandumul celor din DDB!

UPDATE, ORA 20:10

Peluza Cătălin-Hîldan a emis recent un comunicat prin intermediul paginii de Facebook prin care confirmă informația dezvăluită în urmă cu câteva ore de GSP.RO.

„Reprezentanții ProgramDDB și reprezentanții actualului acționar majoritar au semnat documentul prin care suporterii vor decide viitorul lui Dinamo. Acest memorandum de înțelegere prevede ca în termen 3 zile începând de astăzi, actualul acționar majoritar să pună la dispoziție toate documentele solicitate. 

Apoi, în termen de 15 zile, să fie finalizat auditul financiar, ale cărui rezultate să fie comunicate suporterilor acționari. Aceștia vor decide prin vot, pe platforma www.programdd.ro, destinul clubului”, se arată, printre altele, în mesajul suporterilor-acționari.

NĂDEJDEA E NUMAI LA NOI Astăzi, 10 iulie 2020, a fost făcut cel mai important pas către preluarea Clubului Dinamo de...

Posted by Peluza Catalin Hildan-Dinamo on Friday, July 10, 2020

Știrea inițială

Acordul lui Ionuț Negoiță este un prim pas concret, unul uriaș, pentru cei din programul DDB. După ce au investit aproximativ 570.000 de euro în creditarea clubului și au ajuns să dețină 20,06% din acțiuni, fanii sunt aproape să obțină puterea totală. După ce actualul finanțator va semna documentul, urmează să fie demarat un audit financiar final, iar în termen de 30 de zile să aibă loc preluare completă a controlului. În scurt timp, cei din DDB vor emite un comunicat oficial pe ceastă temă. 

Ce vor fanii lui Dinamo

Am pus pe hârtie un memorandum de înțelegere pe care i l-am înaintat domnului Negoiță. Acum trebuie să îl semnăm. Acesta cuprinde clauzele și pașii, am putea spune că punem un picior în club cu acest memorandum. Noi vom declanșa pe marginea lui un audit final care să ducă la achiziționarea clubului de către suporteri. Din momentul în care îl semnăm, în 30 de zile putem deveni proprietari ai clubului. Odată cu semnarea acestuia, lucrurile vor fi mult mai clare 
- Andrei Gerea, membru al programului socios „DDB”

VIDEO. EXCLUSIV Cristi Borcea: „Știu ce vor suporterii, dar nu mă mai întorc niciodată!”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

DINAMO. Nu mai rezistă! Omul de bază din sezonul regulat să plece și a aprins scânteia în vestiarul „câinilor”

EXCLUSIV „Nu poți veni cu regulile din construcții în fotbal!” » Cum vede un fost campion haosul de la Dinamo

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (14)
2087606034590002
Mitelia Constantin  •  11 Iulie 2020, 08:04

Daca intrebi 10 microbisti in Romania cine este acest individ nu stie nimeni de el,dar daca intrebi in lume despre Lucescu vei vedea ca stie multa lume,gsp a devenit OTV lui Diaconescu aduce mascarici ca asta ptr.circ

tatastrumf
tatastrumf  •  11 Iulie 2020, 03:30
Postat de adi_stelistul pe 10 Iulie 2020, 20:49

Sper ca auditorii sunt pregătiți, in blocstarturi, ca audit in 15 zile e chiar tare. Sunt curios și ce va releva auditul. Am sincer toată stima pentru suporterii dinamoviști, mi se pare incredibil ce fac, dar nu sunt sigur ca și-au calculat corect pașii mai departe. Probabil pur și simplu și-au zis ca așa nu se mai poate. Ceea ce e adevarat. Doar ca, daca Negoita chiar renunța, ceea ce va urma va trebuie sa fie o reconstrucție foarte complicata. Sper ca sunt conștienți de asta. Daca iese prost in ciuda bunelor intenții, inițiatorii programului vor avea probleme. Ma rog, sa speram ca va ieși bine.

Desi sunt stelist, apreciez saracii suporteri dinamovisti, care au cotizat pentru Dinamo 1948 SA... DAR : toti bani sunt dusi pe apa sambetei, clubul Dinamo 1948 SA nu va fi niciodata condus de socios, cele 3 zile pentru semnarea prezentarea actelor vor trece si nu va fi prezentat nici un act, iar cele 15 zile pana la inceperea auditului vor trece, va incepe auditul dar nu se va termina niciodata... Mie sincer imi pare rau pentru adevaratii dinamovisti ( am prieteni dinamovisti ) , dar asta cu programDDB este o utopie .... o manevra la adapostul careia Negoitza sa lucreze linistit la capusarea clubului, pentru ca toti dinamovistii sunt ocupati sa viseze :(

creeperno
creeperno  •  10 Iulie 2020, 22:43

Asa da

Vezi toate comentariile (14)
Comentează