FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Răsturnare de situație la Dinamo! Negoiță și-a schimbat decizia după discuțiile cu fanii

Ionuț Negoiță o ajută pe Dinamo
Ionuț Negoiță o ajută pe Dinamo

Articol de - Publicat luni, 31 mai 2021 12:54 / Actualizat luni, 31 mai 2021 13:05

Dinamo a obținut încă două luni de liniște, din partea fostului finanțator, Ionuț Negoiță. Gratis, la ofertă.

Gazeta Sporturilor a informat încă de luna trecută despre somația lui Ionuț Negoiță pentru oficialii clubului pentru ca reprezentanții „câinilor” să părăsească sediul de la RIN Grand Hotel la începutul lunii iunie, mai ales că fostul patron vrea să rebranduiască o bună parte a locației. 

Discuție Negoiță-liderii PCH

„Nu va evacua nimeni pe Dinamo. A fost o discuție între Ionuț Negoiță și liderii PCH, la capătul a mai multe notificări. Patronul a transmis: «Căutați și mutați-vă cât mai repede, oricum nu ați respectat contractele». Suporterii au acuzat că li s-a pus sula în coaste, dar, totuși, cei 6-7 angajați care mai ocupă un sediu foarte mare, comparativ cu câți mai sunt în echipa administrativă, stau gratis de atâtea luni. 

De la plata chiriei, neachitată, până la lumină, căldură și alte utilități. Oricum, ca fapt divers, Negoiță i-ar mai fi lăsat acolo pe cei de la club, dar hotelul va trece prin diverse transformări”, au anunțat reprezentanții fostului patron al grupării din Ștefan cel Mare.

Fanii lui Dinamo și Negoiță vor semna o înțelegere 

Conform surselor GSP, Negoiță le-a mai acordat două luni de „cazare” reprezentanților clubului. În această săptămână, va fi încheiat un protocol precis vizavi de acest detaliu. 

„A rămas ca la sfârșitul lunii iulie, cei de la club să plece de bună voie, până atunci pot sta la RIN, după care trebuie să se mute. O să semnăm o înțelegere în aceste zile”, au mai dezvăluit reprezentanții omului de afaceri. În afara acestui agreement, mai rămâne să se lămurească o problemă importantă, mai ales că privește echipa.

Dinamo trebuie să rezolve pentru Săftica

Baza Săftica este împărțită. Cum intri din DN1 pe partea stânga este „Vila Victoria”, cu 20 de camere renovate, acolo unde stau jucătorii și antrenorul Dusan Uhrin. Plus sala pentru pregătirea tactică a fiecărei etape. Clădirea nu aparține de clubul Dinamo, ci de una dintre companiile lui Ionuț Negoiță. Și aici va trebui să se semneze o înțelegere, întrucât fostul patron a acuzat faptul că, de aproape un an de când a cedat pachetul majoritar de acțiuni lui Pablo Cortacero, nu a primit niciun ban pentru proprietatea lui. 

„Nu crede că va mai recupera cine știe pentru acest an, dar a rămas să permită echipei să locuiască acolo dacă se plătește chiria lunară. Nu este o sumă mare, e chiar decentă, vorbim de 6.000-7.000 de lei pe lună. Prețul închirierii unei vile pe un week-end la munte, dacă e să calculăm”, au transmis reprezentanții lui Negoiță.

Eu susțin încă Dinamo, substanțial! Da, de ce vă miră? Îi las cu sediul la RIN Grand Hotel, cu magazinul, cu cantonamentul, susțin destul de multe chestii. Când se vor rezolva toate astea și voi încasa ceva din restanțe, atunci mă înscriu în DDB, OK? Cei din managementul actual au tot promis că vor găsi alt sediu, am sperat că vor pleca. N-o să meargă la nesfârșit cu chestia asta! M-am gândit că la ce probleme are Dinamo, dacă le-aș face și eu una, gen să-i fac să plece de la RIN, nu ar fi omenește. Dar totul are o limită
- Ionuț Negoiță, fostul patron dinamovist, în februarie 2021

VIDEO Dorinel Munteanu, mesaj radical pentru Dinamo: „Mai bine să o ia de la capăt, să nu se mai chinuie”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Deian Sorescu, dezamăgit de perioada petrecută la Dinamo: „Mă așteptam să câștig trofee, credeam că fac un pas mare”

Răsfățatul Peluzei Cătălin Hîldan recunoaște că n-ar refuza o rivală: „Ar fi neprofesionist să spun asta”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (33)
818183609075092
Dragos Slc  •  02 Iunie 2021, 10:37

Sa meargă DDB'ul cu 550000€ sa ii dea banii lui Negoiță și sa ii ia acțiunile lui Cortacero... sa vina oameni potenți financiar la echipă...

talpaiadului
talpaiadului  •  01 Iunie 2021, 03:02
Postat de creeperno999 pe 31 Mai 2021, 22:41

Face asta card ddb cand vor intra banii lui cortazero

Domnul Cortazero... :)

creeperno999
creeperno999  •  31 Mai 2021, 22:41

Face asta card ddb cand vor intra banii lui cortazero

Vezi toate comentariile (33)
Comentează