FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. EXCLUSIV UPDATE Se semnează actele! Acord la întâlnirea decisivă între spanioli și Ionuț Negoiță

Ionuț Negoiță
Ionuț Negoiță

Articol de - Publicat joi, 13 august 2020 13:20 / Actualizat joi, 13 august 2020 17:47

Ionuț Negoiță și spaniolii lui Pablo Cortacero și Juan Jose Melero Marin se vor întâlni azi, la București, pentru a purta o nouă rundă de negocieri privind vânzarea lui Dinamo.

UPDATE 17;30; Se pare că Ionuț Negoiță și Pablo Cortacero au ajuns la un acord, iar spaniolul va cumpăra Dinamo. Acum, cele două părți urmează să stabilească data la care ibericii vor vira bani: 3 milioane de euro pentru datoriile clubului și 5 milioane de euro pentru buget. 

UPDATE 14:40: După încheierea discuțiilor cu Negoiță, spaniolii au de gând să-i convoace la o întrevedere și pe reprezentanții proiectului socios „Doar Dinamo București”, cei care dețin 27,5% din acțiuni. Întâlnirea dintre aceștia ar putea avea loc vineri. Spaniolii iau în calcul să le achite acestora cei 570.000 de euro cu care fanii au creditat clubul. 

UPDATE 14:25: Astăzi s-ar putea semna actele! Cele două părți participă acum la tratative, unde și-au făcut apariția și mai mulți notari. Sunt ore decisive pentru viitorul lui Dinamo! Spaniolii au transmis că pot prezenta și garanțiile bancare dorite de Negoiță, pe lângă plata datoriilor de 3 milioane de euro. Practic, ibericii și-au asumat asigurarea bugetului pentru sezonul viitor, fără a depinde de banii din drepturile TV. 

Așteptat săptămâni în șir de oamenii din club, Pablo Cortacero și-a făcut, în sfârșit, apariția în România. Alături de reprezentanții săi, ibericul se va întâlni cu Negoiță pentru a pune la punct diverse acte necesare în tranzacționarea clubului. La discuția de astăzi vor lua parte și mai mulți notari, care au misiunea clară de a îndepărta perdeaua de ceață care a blocat mereu afacerea.

Oamenii de afaceri iberici trebuie să prezinte și garanția de trei milioane de euro pe care i-au promis-o lui Negoiță. Există un termen primit din partea lui Dinamo, pe care aceștia sunt obligați să-l respecte.

Ioan Mărginean ar putea ajunge la Dinamo

Totodată, Ioan Mărginean, fostul președinte al lui Gaz Metan, care ar putea veni în„Ștefan cel Mare”, a mers la LPF pentru a se interesa de diverse proceduri necesare în vânzarea clubului. Mărginean va avea o funcție importantă la Dinamo, în cazul în care tranzacția va avea sorți de izbândă. 

„Limoniu”, fost jucător al „câinilor” în anii '80, a mai fost dorit la Dinamo și în iarnă, însă cele două părți n-au ajuns atunci la un consens. 

DINAMO. EXCLUSIV UPDATE Se semnează actele! Acord la întâlnirea decisivă între spanioli și Ionuț Negoiță
Ioan Mărginean

DDB vrea garanții bancare

Ieri, suporterii-acționari DDB au transmis că nu au fost, încă, invitați de Cortacero la negocieri. Dacă spaniolul nu va oferi garanții bancare solide, clare, fanii își vor folosi dreptul de veto pentru a nu valida o eventuală tranzacție. 

Suporterii au confirmat ceea ce GSP a anunțat luni. „Din partea noastră li s-a transmis în repetate rânduri, pe toate căile, începând de acum două luni, că ne dorim să îi cunoaștem și să avem un dialog. Nu ne-am întâlnit nici data trecută. Între Program DDB și Dinamo a fost semnat un memorandum prin care clubul își asumă obligația de a nu negocia cu terți, fără ca boardul DDB să fie informat. Nu am activat clauzele acestui memorandum pentru a nu bloca discuțiile cu alți investitori, care pot fi o soluție benefică pentru club. Dar dorim respectarea memorandumului".

VIDEO  Scandal monstru în vestiarul lui Dinamo! Florin Prunea, dezvăluiri incredibile: „F****-ți...! Mă las de fotbal”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Fierbe Dinamo! DDB amenință că blochează afacerea dintre Cortacero și Negoiță: ce i-a deranjat pe fanii-acționari

Dinamo pleacă în cantonament cu 17 fotbaliști crescuți de club! Cui nu-i dădeau șefii nicio șansă: „Ziceau că nu va fi jucător de Liga 1”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
major
major  •  13 August 2020, 17:43

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

2429755040479642
Stelian Popa  •  13 August 2020, 17:08

DDB vor distruge acest club, banii virati de DDB sunt de la M.REDNIC,acest mare dinamovist vrea acest club pentru familia lui.

marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  13 August 2020, 15:11
Postat de marcelclujnapoca pe 13 August 2020, 15:10

Ei sunt învățați ca trebuie sa asigure și să garanteze bugetul !!! Asta trebuie pentru orice echipa de Liga 1 pentru sezonul viitor!!! Garanții bancare pentru bugetul unui club european !!!

Condiție de Licențiere!!!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează