FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Bărboianu exultă după ce l-a învins în tribunal pe Negoiță: „Mi s-a făcut dreptate!”

Ionuț Negoiță i-a cerut scuze lui Ștefan Bărboianu
Ionuț Negoiță i-a cerut scuze lui Ștefan Bărboianu

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 august 2021 19:20 / Actualizat vineri, 20 august 2021 20:01

Ștefan Bărboianu (33 de ani), fundașul dreapta de la CSM Reșița, răsuflă ușurat după procesul câștigat cu Ionuț Negoiță (47), fostul patron al lui Dinamo.

Oficial, azi s-a încheiat, am semnat de comun acord încheierea acestui proces. Îmi pare rău ca a durat atât. După 6 ani, domnul Negoiță și-a lăsat orgoliul deoparte și și-a cerut scuze, pentru mine azi e în sfârșit ziua în care mi s-a făcut dreptate! 

Lumea în decursul acestor 6 ani a văzut că am dreptate, poate au existat și oameni care au crezut că a fost ceva. Mă bucur tare mult că a recunoscut domnul Negoiță că a greșit. Au fost si despăgubiri, și cheltuieli de judecată. Prefer să nu spun suma pe care am încasat-o.

Îi mulțumesc public că și-a călcat pe orgoliu și a recunoscut adevărul. În toată perioada asta m-am întâlnit o singură dată cu el, și-a cerut scuze personal - asta s-a întâmplat anul trecut -, dar nu și public, cum mă așteptam”, a declarat Bărboianu în emisiunea „Liga Digi Sport”.

Ionuț Negoiță și-a prezentat scuzele față de Ștefan Bărboianu

Negoiță a amânat luni în șir să-și recunoască greșeala, până azi, când a decis să iasă public și să-și pună cenușă în cap: „Regret afirmațiile făcute la acel moment, fiind influențat în mod negativ de către cei din jur și îi cer scuze în mod public lui Ștefan Bărboianu”. 

Fundașul lateral, acum în vârstă de 33 de ani, a evoluat în Ștefan cel Mare până în 2015. Fundașul dreapta a fost dat afară de la Dinamo după un meci pierdut în fața marii rivale de la FCSB, cu 1-3.

După acel meci, Ionuț Negoiță l-a acuzat dur că nu și-a apărat corect șansele. „Știu locul, știu suma, știu despre cât e vorba, știu lucruri pe care le voi spune autorităților”, a reacționat atunci extrem de nervos patronul roș-albilor, provocând un scandal de proporții.

Bărboianu exultă după ce l-a învins în tribunal pe Negoiță: „Mi s-a făcut dreptate!”
Ștefan Bărboianu a povestit anul trecut, la GSP Live, culisele procesului cu Negoiță

Negoiță versus Bărboianu, conflict aprig la Dinamo

Fotbalistul nu a stat pe gânduri și l-a dat în judecată pe șeful de la RIN. Ulterior a câștigat procesul, doar că Negoiță nu și-a respectat toate obligațiile.

"În dosar au fost niște puncte care trebuiau respectate, dar nu s-a întâmplat așa. Am primit 7.000 de euro despăgubiri, conform procesului. Eu am urmărit ca toată lumea să vadă că sunt nevinovat. 

Mi-a dat cei 7.000 de euro, dar au mai fost niște puncte la dosar. În fiecare zi de întârziere, de la ultima decizie definitivă, trebuia să-mi dea 100 de lei. Trebuia să iasă obligatoriu într-o conferință de presă sau într-un interviu special, în care să puncteze strict de Bărboianu. Lucrul ăsta nu s-a întâmplat. Deci mai sunt niște bani de recuperat, cam 10.000 de euro", a declarat Bărboianu la GSP Live, anul trecut.

Povestea scandalului dintre Ionuț Negoiță și Ștefan Bărboianu: „Am cedat când mama a început să plângă la telefon”

Citește și alte știri despre Dinamo:

PCH, protest în miez de noapte la sediul Digi » Ce nemulțumiri au suporterii lui Dinamo

VIDEO Când revine Anton? Bonetti: „E pe drumul cel bun” + detalii despre plecarea lui Sorescu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  21 August 2021, 09:24

Barboianu s-a facut suspect de multe ori!Mi-aduc aminte numai de autogolul ala ciudat-din finala Cupei cu echipa lui Becali!Ciudat,pentru ca nu a fost o deviere intamplatoare din careul propriu si a fost practic un sut la poarta-din lateral!Si stiut fiind„naravul”lui Becali(recunoscut chiar de el),de a„umbla” cu„dolaari”la fundasii adversi...

ucluj2011
ucluj2011  •  21 August 2021, 08:32

Mă bucur foarte mult pentru Bărboianu. Altfel... tot felul de postări inepte și false. Bărboianu , un fotbalist foarte bun cum nu mai avem mulți în România.

827758200635518
Constantin Ionut Florin  •  21 August 2021, 07:46

Nu vreau sa spun cât am primit dar am luat 7000 și alte 10000euro....undeva da cu virgula :)))

Vezi toate comentariile (6)
Comentează