Comentarii (12)
Ion Marin  •  10 Martie 2020, 12:12

Pentru Dinamo va fi complicat sa si gaseasca antrenor , pentru ca este cu un picior in DIVIZIA B, datorita managementului defectuos dus de Nea Goita si de Balaganescu.Numai Dumnezeu , o mai salveaza de la retrogradare.Dinamo nu are atac , am amai scris , in atac cu Popa si Moldoveanu , vom juca in B la anu .In trecut Dinamo a mai avut rezultate , datorita ca a avut doi jucatori cerebrali in teren , Adam Nemeth si Dan Nistor, cand a lipsit unul dintre ei s au vazut rezultatele.ACUM CA LIPSESC AMANDOI MERGEM SPRE B CU MARE VITEZA , ceea ce nu au inteles atunci nici Bratu si nici NEA GOITA .L a mai avut pe David in conducere , baiat destept care pe parcurs a plecat , pentru a vazut ca nu se putea lucra cu un capsoman ca Negoita, care salavat echipa din moarte clinica , dar acum o ingroapa , datorita deciziilor proaste pe care le a luat s a zgarcit la tarate si s a ieftinit la faina si acum culegem toti roadele Diviziere B.A FACUT DOUA GRESELI CAPITALE ANUL ASTA , UNA CAND L A NUMIT PE Nea Goe antrenor si a doua cand i a dat drumul lui Nistor la Craiova , Nistor al carui loc s a vazut era la Dinamo , acolo nu va face nimic intre caprele lui Becali.aCUM DACA VA FACE EXPERIMENTE CU INCEPATORI , CA MIHALCEA , Alexa , Bratu si altii ca ei fara experienta , cu rezultate ZERO BARAT , va fi si mai dezastruos.Dar asta e noi nu putem face nimic , pacat , mare pacat de suporteri .Si mai e ceva ura organica a lui Lucescu care ne sfideaza , de cate ori merge la meciurile Rapidului .

blatistudinovidiu  •  09 Martie 2020, 16:08

De acest antrenor depinde rămânerea in prima liga... un antrenor așa cum se vehiculează... retrogradare sigura...

Dumitru Florin  •  09 Martie 2020, 15:38

Iauzi, ia! "... discuțiile pe care le am cu antrenorii si jucătorii mei..." De cand are acest impotent cerebral care se numeste prunea si antrenori, si jucatori??? De ce nu aduce bani de acasa ca sa-si plateasca antrenorii si jucatorii daca-s ai lui??? L-a hulit pe Rednic, l-a jignit, dar ala macar mai da bani din buzunar la nevoie! Mai dle Negoita, esti om destept, priceput la afaceri, cum de accepti in preajma un astfel de personaj??!!?? Daca ai ajuns la concluzia ca staff-ul este vinovat pentru rezultatele total inacceptabile la un club ca Dinamo, curatenia trebuie inceputa de la "administrativ", cu *** in capul listei!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Costel Pisleaga  •  09 Martie 2020, 15:00

noi n asteptam sa isi dea demisia si acest personaj macabru ptr DINAMO !!!!!!!!!!!

 •  09 Martie 2020, 13:15

Nu inteleg cum a putut urhin sa piarda atatea meciuri!!!?

idi53  •  09 Martie 2020, 13:13

Daca e adevarat ca Academica se va retrage din campionat ,atunci Ilie Poenaru devine liber !Poate sa antreneze pe Dinamo!

Dumitrescu Alin-Marian  •  09 Martie 2020, 13:06

Prunea tu cu vedeta de lazăr ati dat punctele iașului, și v-ați batut joc de cei. *** aia de lazar chiar a declarat înaintea meciului ca asa ce a nu se mai poate la adresa antrenorului. Poate va veti duce in liga secunda

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

demolarii  •  09 Martie 2020, 12:54

De cand un angajat ca și Prunea , are jucatori? El e președinte sau antrenor? Atentie mare la ce ar trebui să facă și ce face de fapt Prunea. Prea il copiază pe Becali in a apărea in presa si comportament fata de echipă. Si nu in ultimul rand , singurul acționar care a adus bani cash necesari funcționarii corecte a clubului e Pch. Asa ca Prunea e angajatul indirect a Pch. Iar ceilalți? Sunt acționari doar cand e de scos dividende?

Bica Radiera  •  09 Martie 2020, 12:01
Postat de magic4ever pe 09 Martie 2020, 11:30

Multescu, Contra, Niculescu...poate vine Mihalcea la pachet cu Giani Kirita sa ii trezesca pe unii de dorm in ghete si nu constientizeaza la ce club de traditie evolueaza!

pai si tu crezi ca se poate face educatie cu parul? kirita este un paralele bun de a se tatua cu minte scurta si muschi mari penal si fara educatie. tot din astia? cel putin lucescu a mai pus mina pe carte sau dinu fie ca ne spun la tv ceea ce citesc noaptea ca are sau nu legatura cu subiectul. va reduceti la astia? multescu este cel mai bun fara indoiala dar ce face cea mai buna gospodina cind nu are ce pune la fiert? trece pe postul negru. smecherii care scriu de dinamo si nu fac nimic avind sute de milioane averi ar merita dezaprobiul popular pentru ca sint oameni de nimic. atit tiriac, lucescu si badea si borcea sint oameni de nimic. nu se mai satura de bani de tot felul de smecherii. dar nu vor sfirsi bine. Dumenzeu este mare...

Bica Radiera  •  09 Martie 2020, 11:56

cum e turcul asa si pistolul spune o zicala. stiti care este o caracteristica a celor ce au frecventat secu ? priviti la badea si el cumnat cu alt mafiot popovicioiu si casatoriti pina la moartea socrului ioan dinca teleaga cu fetele astuia si ele ofiter de secu. prunea fiu de securisti de pe la ministerul de externe . dinu turnator dupa cele spuse de fata lui lica nunweiler. titi ionescu numele de cod al lui tiriac si el turnator la greu. mai toti astia nu au dat un cent pentru dinamo. si-au batut joc de ei. nici lucescu care are si asta grade pe umar nici puscarisul borcea fost butelier si dus mama lui dinu s-a razbinat pe puscaria facuta usor cu femei cu party-uri investind 200 de milioane pentru case de lux. cum naiva vine asta? dece romanii nu vor ca toti astia sa fie pagubiti de avere? pentru ca sint ca ei se pare. lipsa de caracter este ceea ce va distruge romania. dar taota familia secu au o mare calitate. in vremuri de rastriste tradeaza si pe ma-sa. priviti cum se maninnca intre ei. priviti cum se jeluiesc si nu fac nimic. negoita baiat bun dar nu la fotbal. naivitatea ca sa nu-i spun altucumva sta in aplecarea urechii fata de niste facaturi care nu stiu nimic. sa nu-ti iei tu un om in club care sa stie ce inseamna fotbalul si te bazezi pe beizadele si paraleli cu acest sport avind doar calitatea de smecher? da dar petrica tzutezea spunea ca smecherii au o arma asupra lor numita prostie. aviz amatorilor.

  • 1
  • 2
Comentează