FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo își alege antrenorul în aceste zile » „Patronul e singurul care va decide”

Articol de GSP - Publicat luni, 09 martie 2020 11:08

După eșecul cu Poli Iași, 0-1, Dinamo este în pericol de retrogradare, aflată la 3 puncte de locul ce duce spre barajul de menținere în prima ligă. Antrenorul „câinilor”, Dusan Uhrin Jr. (52 de ani) și-a dat demisia după meci. 

Managerul general al lui Dinamo, Florin Prunea (51 de ani) a vorbit astăzi despre situația de la club și deciziile ce urmează să fie luate în zilele următoare.

Întâlnire cu Uhrin pentru rezilierea contractului

„Eu am fost cel care a insistat să vină Dusan la Dinamo. Nu, nu s-a pus niciodată problema că o să plece, nici măcar la începutul acestui an. Deocamdată, ne vom întâlni cu Dusan să discutăm lucruri contractuale, iar după ce le vom rezolva, vom vedea ce vom face. Deocamdată nu discutăm cu nimeni până nu rezolvăm problemele cu Dusan.

Sigur ca e o listă cu antrenori, dar e greu de ales acum unul, trebuie să ținem cont de obiective, de istoria clubului. Toate echipele în afară de Viitorul se luptă pentru salvare. Nu pot să fac publice discuțiile pe care le am cu antrenorii si jucătorii mei. Noi nu o să avem probleme cu obținerea licenței, problemele pe care le avem sunt de ordin sportiv, aici suferim noi. Patronul va avea un rol decisiv în luarea deciziei finale, e singurul care va decide. Suporterii au un rol important și ei, vom ține cont și de părerea lor”, a declarat Prunea la TV Digi Sport.

VEZI ȘI:

EXCLUSIV Haos fără precedent la Dinamo » „Câinii", bairam de pomină la Iași: „S-au strâns în camera lui Lazăr. A fost văzută și o domnișoară”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
2036290743290484
Ion Marin  •  10 Martie 2020, 12:12

Pentru Dinamo va fi complicat sa si gaseasca antrenor , pentru ca este cu un picior in DIVIZIA B, datorita managementului defectuos dus de Nea Goita si de Balaganescu.Numai Dumnezeu , o mai salveaza de la retrogradare.Dinamo nu are atac , am amai scris , in atac cu Popa si Moldoveanu , vom juca in B la anu .In trecut Dinamo a mai avut rezultate , datorita ca a avut doi jucatori cerebrali in teren , Adam Nemeth si Dan Nistor, cand a lipsit unul dintre ei s au vazut rezultatele.ACUM CA LIPSESC AMANDOI MERGEM SPRE B CU MARE VITEZA , ceea ce nu au inteles atunci nici Bratu si nici NEA GOITA .L a mai avut pe David in conducere , baiat destept care pe parcurs a plecat , pentru a vazut ca nu se putea lucra cu un capsoman ca Negoita, care salavat echipa din moarte clinica , dar acum o ingroapa , datorita deciziilor proaste pe care le a luat s a zgarcit la tarate si s a ieftinit la faina si acum culegem toti roadele Diviziere B.A FACUT DOUA GRESELI CAPITALE ANUL ASTA , UNA CAND L A NUMIT PE Nea Goe antrenor si a doua cand i a dat drumul lui Nistor la Craiova , Nistor al carui loc s a vazut era la Dinamo , acolo nu va face nimic intre caprele lui Becali.aCUM DACA VA FACE EXPERIMENTE CU INCEPATORI , CA MIHALCEA , Alexa , Bratu si altii ca ei fara experienta , cu rezultate ZERO BARAT , va fi si mai dezastruos.Dar asta e noi nu putem face nimic , pacat , mare pacat de suporteri .Si mai e ceva ura organica a lui Lucescu care ne sfideaza , de cate ori merge la meciurile Rapidului .

blatistudinovidiu
blatistudinovidiu  •  09 Martie 2020, 16:08

De acest antrenor depinde rămânerea in prima liga... un antrenor așa cum se vehiculează... retrogradare sigura...

1198649370199221
Dumitru Florin  •  09 Martie 2020, 15:38

Iauzi, ia! "... discuțiile pe care le am cu antrenorii si jucătorii mei..." De cand are acest impotent cerebral care se numeste prunea si antrenori, si jucatori??? De ce nu aduce bani de acasa ca sa-si plateasca antrenorii si jucatorii daca-s ai lui??? L-a hulit pe Rednic, l-a jignit, dar ala macar mai da bani din buzunar la nevoie! Mai dle Negoita, esti om destept, priceput la afaceri, cum de accepti in preajma un astfel de personaj??!!?? Daca ai ajuns la concluzia ca staff-ul este vinovat pentru rezultatele total inacceptabile la un club ca Dinamo, curatenia trebuie inceputa de la "administrativ", cu *** in capul listei!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează