FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

S-a dus, cu ofertă, cu tot! Cine e jucătorul care i-a dat cu flit lui Mircea Rednic

Mircea Rednic a fost refuzat de Ismail Isa
Mircea Rednic a fost refuzat de Ismail Isa

Articol de - Publicat joi, 21 octombrie 2021 08:56 / Actualizat joi, 21 octombrie 2021 09:33

Dinamo a fost refuzată de bulgarul Ismail Isa (32 de ani), atacant testat de Mircea Rednic în ultima săptămână. Astfel, roș-albii rămân, deocamdată, doar cu transferurile lui Michel Espinosa (mijlocaș, 29 de ani) și Tomas Vestenicky (atacant, 25 de ani).

Săptămâna trecută, unul dintre atacanții sosiți la probele fizice și medicale, internaționalul bulgar Ismail Isa, 32 de ani, a stat câteva zile la București, apoi, după ce a primit contractul de la club, a solicitat timp de gândire trei zile.

 Doar că din acea zi fotbalistul bulgar nu s-a mai prezentat la antrenamentele echipei și nici nu a dat vreun răspuns

S-a dus, cu ofertă, cu tot! Cine e jucătorul care i-a dat cu flit lui Mircea Rednic
Ismail Isa (stânga)

Lista neagră a lui Mircea Rednic 

Mircea Rednic face curățenie în lot după înfrângerea cu Gaz Metan, scor 2-1. Antrenorul „câinilor” ar dori să se despartă de fundașul dreapta Constantin Nica (28 de ani), dar s-a blocat de refuzul fotbalistului. 

Pe lista neagră sunt și atacantul Cătălin Țîră (27) și „închizătorul” Alex Răuță (29). Fără meci jucat de când a revenit în „Ștefan cel Mare”, Constantin Nica pare că nu va primi șansa debutului. Rednic nu-l mai dorește la echipă și ar vrea să scape de el pentru a aduce înlocuitori pe placul său, scrie Fanatik. Șefii de la Dinamo s-au conformat deciziei antrenorului și l-au chemat pe Nica să discute o reziliere pe cale amiabilă, dar s-au lovit de refuzul fotbalistului, care nu dorește să părăsească echipa. 

Iar Dinamo nu poate rupe contractul unilateral cu fundașul dreapta, din cauza regulilor insolvenței. Concret, din cauză că au trecut 90 de zile de la semnarea contractului, clubul nu mai poate desface contractul lui Nica fără a avea probleme, mai notează sursa citată. Venit liber de contract la Dinamo, Țîră a jucat 3 partide pentru „câini”, fără să marcheze, în timp ce Răuță, la Dinamo din vara lui 2019, nu e pe placul „Puriului”.

Cu Bonetti la proces, înainte! 

A venit ca un salvator, suporterii jubilau și îl iubeau, a plecat lăsând echipa în subsolul clasamentului și va târî clubul într-un nou proces! 

Dario Bonetti, 60 de ani, vrea banii pentru contractul pe un sezon - câștiga 6.000 de euro/lună - sau să fie repus în funcția de antrenor. Și Iuliu Mureșan a confirmat noua speță din instanță: "Da, ne-a dat în judecată, însă nu avem de ce să ne facem griji. Avem alte griji, nu Bonetti. Firma de insolvență l-a dat afară, totul în cadru legal".

VIDEO  Toate informațiile înaintea derby-ului Dinamo - Rapid

Citește și alte știri despre Dinamo:

Boicot! O parte din suporterii lui Dinamo anunță că nu vin la meciul cu Rapid: „Avem timp de fotbal după ce nu mai murim” + cer întreruperea campionatului

Rednic a început curățenia la Dinamo: „Altfel, intrăm în faliment!” + „Câinii” anunță alte două transferuri

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (2)
sempre.per.tutti
sempre.per.tutti  •  21 Octombrie 2021, 17:45

Sa vina Gladon

chronic_6_0
chronic_6_0  •  21 Octombrie 2021, 10:03

rusine dupa rusine pentru fc coafor rin, a ajuns sa o refuze si bulgari :))))))))))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close