FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Iuliu Mureșan anunță măsuri dure în cazul „rebelilor” Filip și Iliev: „Mă deranjează foarte tare. Steliano se plânge tot timpul!”

Steliano Filip, Dinamo // foto: Imago Images
Steliano Filip, Dinamo // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 ianuarie 2022 17:58 / Actualizat sambata, 15 ianuarie 2022 18:20

Iuliu Mureșan (67 de ani), administratorul special de la Dinamo, anunță că va lua măsuri în cazul portarului Plamen Iliev (30 de ani) și a fundașului stânga Steliano Filip (27), jucători care doresc să părăsească echipa din „Ștefan cel Mare” în această iarnă. 

Înaintea amicalului dintre Farul și Dinamo, Iuliu Mureșan s-a declarat deranjat de atitudinea a doi dintre fotbaliștii experimentați ai lui Dinamo, Plamen Iliev și Steliano Filip. Cei doi forțează despărțirea de Dinamo în această iarnă, dar conducerea clubului rămâne fermă pe poziții: le va da drumul doar sub formă de transfer, în schimbul unor sume „rezonabile”.

Mureșan i-a avertizat pe „rebelii” din lotul dinamovist că îi va amenda și chiar trimite la echipa a doua dacă nu-și respectă atribuțiile din contract.

5 transferuri la Dinamo! Anunțul conducerii: „Mâine vine primul” » Sorescu, la un pas de plecare
Dinamo
5 transferuri la Dinamo! Anunțul conducerii: „Mâine vine primul” » Sorescu, la un pas de plecare

Iuliu Mureșan, avertisment pentru Filip și Iliev: „O să încep să dau amenzi, poate îi trimit la echipa a doua!”

„Steliano e în aceeași situație ca Iliev, tot timpul dă mesaje, se plânge că nu mai poate, că nu mai rezistă, că nu doarme noaptea, că a primit sute de mesaje. A greșit că a răspuns la anumite mesaje, trebuia să nu se uite la ele, pentru că doar te încarcă negativ. Poporul întotdeauna are dreptate, fanii au dreptate, trebuie să iei doar partea bună a lucrurilor. 

Jucătorii sunt sub contract, iar cei mai mulți dintre ei vor să plece gratis, ceea ce e imposibil. Legea insolvenței nu ne dă voie să-i lăsăm să plece gratis, nici nu vrem. Să vină totuși cu o ofertă, o sumă rezonabilă, dar deocamdată nu există oferte

O să încep să le dau amenzi, îi trimit la echipa a doua, nu ai ce face altceva. Situația la nivelul lotului e instabilă. Jucători importanți vor să plece, nu vor să se antreneze, să intre pe teren și să-și aducă aportul la rezolvarea problemelor. Pe mine, personal, mă deranjează asta foarte tare. O să iau măsuri sigur!”, a declarat Mureșan la Pro X. 

Îmi pare rău, aș vrea să joace, să ne bazăm pe ei, pentru că Iliev și Steliano sunt jucători cu experiență am avea mare nevoie de ei, dar asta este. Sper să-i conving și să revină la sentimente mai bune.

- Iuliu Mureșan, administrator special Dinamo

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Amical cu 9 goluri pentru FC Botoșani: ultima achiziție a lui Croitoru a dat 3! Moldovenii au vrut să iasă de pe teren

FCSB, taxată după amicalul cu Mioveni: „Nu sunt pregătiți să joace un meci de 90 de minute”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
nicu72
nicu72  •  16 Ianuarie 2022, 00:33

Are dreptate doctorul, explicatiile astora doi sunt aiurea. Ca fotbalist de prima liga esti persoana publica, trebuie sa fii in stare sa rezisti presiunii psihice. Fa-te culegator de capsuni sau operator de calculatoare daca vrei sa nu ai contact cu societatea. Oricum Steliano nu e nicio pierdere. S-a redus substantial riscul sa ramanem in 10 (bine, mai e Rauta).

contrabas3
contrabas3  •  15 Ianuarie 2022, 22:08

Steliano Filip e un bagabont nesimțit care are ură/invidie împotriva lui Stoican. O să fie trimis la echipa a 2-a și o să fie liniște la echipă.

redbuldog
redbuldog  •  15 Ianuarie 2022, 20:56

Amendati,suspendati retrogradati la echipa 2-a,iar daca vine vreo oferta de 30-50 k,gata expediati cu DHL-ul,basta trebuie toleranta O pentru aceste ***...!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează