FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Iuliu Mureșan, detalii despre nemulțumirea lui Sorescu: „Aici este o problemă vis-a-vis de el”

Deian Sorescu // foto: Imago Images
Deian Sorescu // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 octombrie 2021 19:26 / Actualizat sambata, 16 octombrie 2021 20:01

Iuliu Mureșan, administratorul special al lui Dinamo, a vorbit despre situația lui Deian Sorescu.

„Deian Sorescu este un jucător foarte bun şi important pentru Dinamo. Este căpitanul echipei, traversează o perioadă mai puţin bună ca formă. Poate că este nemulţumit pentru că nu a fost transferat. Aici este o problemă vis-a-vis de el. 

Trebuie să înţeleagă situaţia şi fiind căpitan, are nişte obligaţii în plus faţă de ceilalţi jucători. Trebuie să se concentreze şi să joace bine pentru a se transfera în viitoarea fereastră de transferuri. Dacă nu joci bine, nu mai eşti atractiv în următoarea fereastră de transferuri”, a spus Mureşan în Fanatik.

Sunt dezamăgit de rezultat mai ales că până la faza primului gol am fost echipa mai bună. Este păcat. Când am luat cele două goluri a fost foarte greu să revenim. Am dat un gol din penalty, dar nu am reuşit să scoatem un punct. Este dezamăgire destul de mare, dar trebuie să mergem înainte. 

Ne motivează că am jucat bine pe cea mai mare parte a meciului. Nu pot să spun că situaţia financiară arată mult mai bine decât în momentul în care am venit la Dinamo. Dar, reuşim să dăm salariile la zi, nu am întârziat nicio zi, ziua de 15 fiind ziua salariilor. Sunt convins că vom reuşi în continuare. 

Sper să se îndrepte situaţia echipei. Am foarte mare încredere în Mircea Rednic. Sper ca munca lui să dea roade şi sper ca atitudinea jucătorilor să fie mult mai bună. Dacă vom avea rezultate sunt convins că vom atrage fonduri mai multe şi vom putea să le oferim şi alte lucruri jucătorilor. Acum suntem mulţumiţi că le putem oferi salariile la zi

Iuliu Mureșan, pentru sursa citată

Deian Sorescu, acuzat de fanii lui Dinamo: „Striga că ne dă înapoi banii pentru cardurile DDB” » Rednic l-a pus la punct!

Deian Sorescu (24 de ani), căpitanul lui Dinamo, s-a certat atât cu antrenorul Mircea Rednic, cât și cu fanii dinamoviști după eșecul cu Gaz Metan Mediaș, scor 1-2.

Schimbat la pauză și certat de antrenor la final, care a spus că „Sorescu nu se regăsește de câteva jocuri”, Deian a avut un schimb de replici aprins cu Mircea Rednic. În momentul schimbării, căpitanul dinamovist a avut o reacție verbală la adresa „Puriului”, care l-a pus imediat la punct. Ulterior, la finalul meciului, Sorescu și-a prezentat scuzele față de antrenor, dar a pornit alb război, cu fanii.

Deian Sorescu, acuzat de fanii lui Dinamo: „A strigat că ne dă înapoi banii pe cardurile DDB” 

Nemulțumiți de rezultatele clubului din ultima vreme, suporterii dinamoviști le-au reproșat jucătorilor atitudinea de pe teren, moment în care Sorescu ar fi izbucnit. Fanii s-au plâns pe pagina de Radio Dinamo 1948, unde l-au acuzat pe fotbalist că le-ar fi fi spus să îl lase în pace, ca le va achita el contravaloarea cardurilor DDB pe care aceștia le-au cumpărat pentru a susține clubul.

„I-am reproșat atitudinea și că ne fac de rușine. Am zis că noi ne tragem de la gură ca să îi ajutăm să fie bine, eram cu cardul în mână, și el a zis: «stai liniștit, că îți dau banii înapoi pe card»”, a scris un suporter dinamovist. „Dl Sorescu striga în parcare la sfârșit că ne dă banii pe carduri înapoi, cu un zâmbet până la urechi, ca și cum nu s-a întâmplat nimic”, a adăugat altă persoană.

Iuliu Mureșan, detalii despre nemulțumirea lui Sorescu: „Aici este o problemă vis-a-vis de el”

Starea de irascibilitate a lui Deian Sorescu ar putea fi legată de problemele financiare de la club. „În vestiar a spus că are ceva probleme legate de bani, cu clubul”, spun surse GSP de la Dinamo.

„Eu am mers în zona vestiarelor după meci. Toată lumea era supărată, nu am observat să fie asemenea tensiuni. Am vorbit cu Rednic și câțiva jucători, Rednic mi-a spus de ce a fost schimbat Deian și nu mi-a spus de vreun conflict general. În general jucătorii nu-și permit asemenea gesturi față de antrenori”, a comentat Iuliu Mureșan, administratorul special al clubului, pentru GSP.ro. 

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Primul transfer pe care îl face Dinamo după eșecul de la Mediaș » Fotbalistul semnează luni!

Mihai Eșanu, horror la șuturile de la distanță! La ce bornă incredibilă a ajuns după golurile încasate de la Ronaldo Deaconu

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
demolarii
demolarii  •  17 Octombrie 2021, 00:21

Acum cativa ani Gnohere era in aceași situație, promisese Anei Maria ca va pleca de la Dinamo , deși nu era in ultimele 6 luni.....Afanul ce face sa protejeze locurile de muncă, adică cluburile? Jucători nu au obligații? Atunci pentru ce primesc bani? Pe Sorescu nu l-a vazut nimeni in Liga 2. După 3 sezoane are și el un moment bun, și vrea sa plece....ok....dar clubul a investit un capital in el.....a jucat prost și clubul nu s-a calificat în play-off , clubul a pierdut bani din drepturile Tv sau sponsorizări......can a ajuns Sorescu, din cele 2 surse Dinamo primea o sumă de cca 3-3,5 milioane euro/sezon.....acum Dinamo primește cca 2-2,5 milioane euro.....ca urmare a jocului lor, diferenta e acoperită de fraierii cărora le cumpara cardurile.......cca 1 milion de euro /an......ce a făcut Sorescu sa fie căpitan? Poate hotărăsc cei cu carduri sa stea 2 ani în tribuna, asa ca ei plătesc, sau poate il educa impresarul.....apropo cati jucători impresariat de acesta au avut cariere decente? Sa-l ajute sa se maturizeze ar fi primul pas sa fie impresar.....

dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  16 Octombrie 2021, 22:30

Sorescu Filip Rauta Eseanu lau dat afara pe Boneti platiti de strambul iar acum dupa cum îl stim Redmic le da la cap pe rand si îi lasa si fara bani!

caravela
caravela  •  16 Octombrie 2021, 22:16

Sorescu e singurul om de valoare din club, restul lotului e de liga a doua, antrenorul si conducerea catastrofe. Daca Sorescu mai ramane la dinamo, dispare ca fotbalist.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează