FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

UPDATE Noul transfer al lui Dinamo, prezentat oficial » Pe ce perioadă a semnat

Tomas Vestenicky, prezentat la Dinamo
Tomas Vestenicky, prezentat la Dinamo

Articol de - Publicat marti, 19 octombrie 2021 11:03 / Actualizat marti, 19 octombrie 2021 11:09

Atacantul slovac Tomas Vestenicky (25 de ani) a semnat cu Dinamo, fiind anunțat azi oficial.

UPDATE 19 octombrie, ora 11:00 » Tomas Vestenicky, prezentat la Dinamo

În această dimineață, Dinamo l-a prezentat pe pagina de Facebook pe Tomas Vestenicky. Atacantul a semnat un contract până la finalul sezonului, cu opțiune de prelungire pe încă un an, și devine al doilea transfer făcut de Mircea Rednic, după mijlocașul defensiv Michel Espinosa.

Noul transfer al lui Dinamo, prezentat oficial » Pe ce perioadă a semnat

UPDATE, ora 19:00 - Vestenicky a semnat cu Dinamo!

Așa cum GSP.ro anunța încă de sâmbătă, Dinamo a obținut semnătura atacantului slovac Tomas Vestenicky. 

Iuliu Mureșan a confirmat mutarea. „Da, am semnat cu Vestenicky, cu Tomas. Ne trebuia un atacant care să marcheze”, a spus administratorul special al lui Dinamo, conform digisport.ro

Știrea inițială: Dinamo și-a găsit atacant

„Câinii roșii” s-au mișcat rapid după eșecul cu Gaz Metan, scor 1-2, lotul urmând a fi întărit zilele următoare.

Tomas Vestenicky semnează luni cu Dinamo

Următorul jucător așteptat să semneze este atacantul Tomas Vestenicky. Mutarea este iminentă, fiind confirmată de antrenorul Mircea Rednic pentru GSP.ro. Slovacul, liber de contract din iulie, va semna cu Dinamo luni.

În afară de Vestenicky, „Puriul” așteaptă și un vârf olandez, căruia nu i-a dat numele. Ar putea fi vorba despre Paul Gladon (29 de ani), care se afla pe lista „câinilor” în urmă cu câteva zile. 

Cine este atacantul care va semna cu Dinamo

Tomas Vestenicky este un fotbalist care măsoară 1,78 metri. El este liber din iulie, când a plecat de la rușii de la Chaika Peschanokopskoe, la doar 8 zile de la legitimare. De-a lungul carierei, el a mai jucat la FC Nistra, AS Roma, Modena și Cracovia. Are 5 goluri pentru Cracovia, în 73 de partide, și valorează 300.000 de euro, conform Transfermarkt.

Slovacul a fost coechipier la KS Cracovia cu românii Sergiu Hanca și Cornel Râpă, dar și cu un alt ex-dinamovist, Rivaldinho. Om esențial pentru polonezi, lider al Cracoviei, Sergiu Hanca i-a schițat portretul lui Vestenicky pentru suporterii „câinilor”, declarând pentru Gazeta Sporturilor:

„A fost la noi și mie mi-a plăcut de el, n-o spun de complezență fiindcă a ajuns acum la Dinamo. Este puternic și are execuții. Nu prea pot să-mi dau seama care sunt cu exactitate punctele lui forte sau slabe întrucât nu a fost folosit constant. Dar când îl arunca în luptă, juca foarte bine, iar la antrenamente era printre cei mai buni. 

Era băiat de vestiar, băiat de treabă, profesionist. Cu siguranță, va aduce un plus la Dinamo. Sper să fie o mutare de bun augur”. 

Mai multe știri despre Dinamo: 

Nicolae Badea, luat la rost: „E un mincinos notoriu! Cine a distrus proiectul nostru? Nu el?”

Mihai Eșanu, horror la șuturile de la distanță! La ce bornă incredibilă a ajuns după golurile încasate de la Ronaldo Deaconu

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (50)
creeperno115
creeperno115  •  19 Octombrie 2021, 22:39

La ce salarii erau, normal ca rufo nimerise jucatori de nivel superior ligii 1. La tepe sa nu uiti de gueye si de portarii spanioli

sempre.per.tutti
sempre.per.tutti  •  19 Octombrie 2021, 17:51
Postat de gabri80el pe 19 Octombrie 2021, 03:13

daca ai ajuns sa compari seria B si C din Italia cu alte campionate este grav. Pai in Seria B au jucatori care valoreaza cat tot lotul unei echipe din liga 1 :)))... si nu numai. chiar nu v-ati saturat cu asemenea rebuturi? cand spuneam de spanioli ca va distruge totul si sunt doar niste rebuturi radeati de mine si ma injurati. dar vad ca inca nu va invatati lectia :))). pacat de dinamo ... la ce club este in toti acesti ani de suferinta puteau sa creasca tineri si sa-i educe cat de cat fara sa ofere salarii de zeci de mii de euro precum spanionii . In plus, mai si puteau vinde ceva bun, dar cand nu este minte si toti cauta doar sa-si asigura traiul, in special managerii , n-ai ce sa ceri ci doar falimentul

Pai Borja Valle, Gonzalez și atacantu spaniol confirmaseră , erau buni , am dat chix doar cu garcia si izmă lopez

fcsbesteaua
fcsbesteaua  •  19 Octombrie 2021, 15:30
Postat de jabs pe 19 Octombrie 2021, 11:55

Saracu...uite asa isi trece in CV o retrogradare. Dar asta e, nu toata lumea e platita cu gaura de la covrig.

N-au viie sa retrogardeze astia,vor fi iar salvati de comisii,100%! Ca nu va vedea 1 leu salariu,asta e sigur! Dinamo asa procedeaza de ani de zile,se foloseste de 50-60 de jucatori intr-un an,fara sa dea 1 leu,ca sa ramana in liga 1! E un model de de urmat,mai ales de echipele care tremura la reteogradare! Decat sa-si faca atatea calcule si sa se intinda cat le permite plapuma,mai bine se inspira de la Dinamo.

Vezi toate comentariile (50)
Comentează