FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Revoltă la Dinamo! Nicolae Badea, luat la rost: „E un mincinos notoriu! Cine a distrus proiectul nostru? Nu el?”

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 octombrie 2021 11:49 / Actualizat sambata, 16 octombrie 2021 12:11

După 1-2 cu Gaz Metan, fanii lui Dinamo s-au revoltat din cauza situației din club.

Răzvan Oprea, membru fondator al Asociației Dinamoviști pentru Dinamo, gruparea care, la fel ca DDB, a dorit să cumpere acțiuni la club, a vorbit despre situația din club. Acesta l-a arătat cu degetul pe Nicolae Badea, cel care se implică la club, fără a avea însă o funcție oficială.

„Nicolae Badea să se implice total la Dinamo”

„Domnul Badea e un mincinos notoriu! Oamenii tot spun că vorbesc cu domnul Badea. Păi, nu e DDB acționar la Dinamo? Cine e în spatele acestei chestii? Badea. Cine a distrus proiectul nostru? Nu Domnul Badea?

El a spus că nu se implică, dar cine e în spate? Nu Badea? Nu zic toți că discută cu Badea? De ce să vorbești cu el dacă el nu este la Dinamo? E susținător din umbră și duce corabia cum o duce. 

Se implică tot mai mult, dar să ne spună. Dacă tot vrei să te implici, implică-te până la capăt. E un guru al lui Dinamo? E un guru la care trebuie să vii și să-i spui ce vrei să faci și el spune «E bine. Nu e bine». Asta a devenit? Ca să știm toți.

Toată lumea spune «Mă duc să vorbesc cu Badea». De ce nu vorbiți cu cei din conducere? Care e rolul lui? Îl rog, dacă tot este un guru al acestei mișcări, să se implice total. Poate convinge oameni să aducă milioane la club.

D-astea sunt probleme la echipă. Nimeni nu știe ce se întâmplă. Totul e în ceață. Asta se reflectă în joc. Echipa are nevoie de stabilitate.  Dacă se va continua pe acest drum, clubul Dinamo e mort”, a spus Răzvan Oprea în emisiunea „DigiSport Matinal”.

La jucători există blazare. Nu am văzut niciodată așa ceva la Dinamo. Nu am văzut asemenea faliment personal niciodată. Băi, băieți, reveniți-vă puțin! Ca să faci performanță trebuie să fii serios.
- Răzvan Oprea

Citește și alte ştiri despre Dinamo:

Basarab Panduru se ia de un dinamovist după Gaz Metan - Dinamo: „Cine îl învață așa? Înseamnă că eşti împotriva lui Dinamo”

Cornel Dinu, vehement după înfrângerea lui Dinamo cu Gaz Metan: „O zdreanță de echipă! Cel mai bun om a fost arbitrul”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
steaua.libera
steaua.libera  •  16 Octombrie 2021, 18:47

Ce ochi de Secu are Badea

legio.sud
legio.sud  •  16 Octombrie 2021, 14:49

Alo filozofie , oprea baaa , ca te rupi , voi sunteți morți de 2 ani , sistemul încearcă sa va resusciteze , dar fără șanse , poate sa furați cu arbitri cum ați făcut toată istoria voastră , aveți blesteme grele din urma , doua generații trebuie sa tragă pt.ele

tataika
tataika  •  16 Octombrie 2021, 13:54

“O *** de echipa” - C. Dinu

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează