FOTBAL  »  LIGA 1  »  GAZ METAN - DINAMO 2-1

Basarab Panduru se ia de un dinamovist după Gaz Metan - Dinamo: „Cine îl învață așa? Înseamnă că eşti împotriva lui Dinamo”

Basarab Panduru se ia de Mihai Eșanu după Gaz Metan – Dinamo +10   FOTO
Basarab Panduru se ia de Mihai Eșanu după Gaz Metan – Dinamo

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 octombrie 2021 07:06 / Actualizat sambata, 16 octombrie 2021 09:29

Basarab Panduru a comentat înfrângerea lui Dinamo, 1-2 cu Gaz Metan, și l-a tras la răspundere pe portarul „câinilor”, Mihai Eșanu (23 de ani).

Fostul internațional l-a acuzat pe portarul Mihai Eșanu, cel care a luat două goluri de la mare distanță, că nu știe să se poziționeze în poartă.

Basarab Panduru se ia de Mihai Eșanu după Gaz Metan – Dinamo: „Cine îl învață să stea aşa?”

„Din 15 iulie până acum, 15 octombrie, tot asta am auzit, că vor să muncească mai mult. Doar asta aud de la ei. De muncit, teoretic, ei tot muncesc.

Păi când, dacă acum când a venit pauza nu ați muncit? Eu sunt sigur că ei au muncit și până acum, poate şi cu Bonetti, dar asta nu se vede. Problema e că nu ai şuturi pe poartă. 

Şutul lui Deaconu e de la Sibiu. Eşanu stă prea în faţă. El are o problemă cu asta de la începutul campionatului. În momentul când vede că Deaconu pune mingea să tragă, atunci merge înapoi, ajunge pe câlcăie şi încercă să plonjeze. Dar nu îi mai iese.

Eu cred că nu ştie cum să stea. Eu am ajuns la concluzia asta. Cine îl învaţă să stea aşa? Înseamnă că eşti impotriva lui Dinamo, dacă îl înveţi aşa. 

Golul al doilea, Deaconu l-a dat din Delta Dunării. Eşanu tot asa ia goluri. Şi mereu iese cu ceva nou. Ba că n-are crampoane bune, ba nu ştiu ce... Toate golurile posibile el le ia”, a spus Panduru la TV Telekom Sport.

Ronaldo Deaconu așteaptă bonusul după „dubla” din Gaz Metan - Dinamo: „Am dat pasele, acum urmează golurile!”
Gaz Metan - Dinamo 2-1
Ronaldo Deaconu așteaptă bonusul după „dubla” din Gaz Metan - Dinamo: „Am dat pasele, acum urmează golurile!”

Ronaldo Deaconu, goluri excepționale în Gaz Metan - Dinamo

Ronaldo Deaconu a reușit două goluri de generic contra lui Dinamo. Mijlocașul celor de la Gaz Metan a spart gheața în actuala stagiune și a făcut-o în mare stil. 

În minutul 36, Deaconu a profitat de lipsa de sincronizare dintre Matei și Steliano Filip, a intrat în posesia mingii și a șutat imparabil, de la aproximativ 25 de metri. Stângul lui Ronaldo a plasat mingea perfect, în vinclu, la colțul lung, fără nicio șansă pentru Eșanu.

Primul gol reușit de Deaconu (1/5)
Primul gol reușit de Deaconu (2/5)
Primul gol reușit de Deaconu (3/5)
Primul gol reușit de Deaconu (4/5)
Primul gol reușit de Deaconu (5/5)
+6 FOTO

La câteva zeci de secunde distanță, Deaconu a lovit din nou, de data asta cu alt gen de execuție, o boltă care l-a prins pe picior greșit pe portarul dinamovist.

Golul doi marcat de Deaconu (1/6)
Primul gol reușit de Deaconu (1/5)
Primul gol reușit de Deaconu (2/5)
Primul gol reușit de Deaconu (3/5)
Primul gol reușit de Deaconu (4/5)
+6 FOTO

„Eu n-am marcat asemenea goluri. Ca Gică Hagi a dat!”, a exclamat dinamovistul Ionel Dănciulescu în emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport 1.

Citește și:

Mircea Rednic, nemulțumit de atitudinea fotbaliștilor experimentați! De ce l-a schimbat pe Sorescu: „La unii e vorba și de asta”

La Dinamo sunt bani doar pentru ei » Șefi cu 15.000 de euro pe lună caută legende pentru voluntariat

Playtech: BOMBĂ! Ce relație a existat între Nuțu Cămătaru și Monica Gabor: ‘Mi-a adus-o mie primul și...’


Comentarii (10)
889942921044121
Catalin Stancu  •  16 Octombrie 2021, 18:25

Maaama, numai specialisti aici. Basarabe esti multifunctional,te pricepi si la aparat. In toata cariera ta cate goluri din astea ai dat. Deaconu o avea si multe lacune in joc dar are un sut fenomenal. Dupa meciul de ieri trebuie sa se duca la biserica sa dea acatiste. Asa ceva mai rar. De aceasta data Esanu nu a gresit cu nimic.

therealreddog33
therealreddog33  •  16 Octombrie 2021, 14:22

Are dreptate Pandi. Ori nu simte jocul ori nu vede bine. Ca vrei sa stai sus ca Neuer e de înțeles, e mai funny pt un portar. Trebuie însă să și poți.

141318741016842
Petrică Nicula  •  16 Octombrie 2021, 13:10

Esanu e pentru noi stelea 2.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează