FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Fericire la Dinamo după despărțirea de Puljic: „Oricum a făcut vreo 6 penalty-uri, nu-l regretăm” + Croatul și-a găsit echipă!

Ante Puljic
Ante Puljic

Articol de GSP - Publicat marti, 20 iulie 2021 11:22 / Actualizat marti, 20 iulie 2021 11:30

Iuliu Mureșan (67 de ani), administratorul special de la Dinamo, a declarat că nu regretă plecarea lui Ante Puljic (33). Între timp, fundașul central a semnat cu echipa israeliană Bnei Sakhnin.

În urmă cu aproximativ o săptămână, Ante Puljic, fostul căpitan de la Dinamo, a părăsit echipa. Fundașul central doar a anunțat că pleacă și a doua zi a și părăsit Bucureștiul, profitând de rapiditatea prin care FIFA rezolvă memoriile depuse de jucătorii străini împotriva cluburilor.

Iuliu Mureșan nu-l regretă pe Ante Puljic: „A făcut vreo 6 penalty-uri”

După meciul dintre Dinamo și FC Voluntari, din prima etapă a sezonului, administratorul special al „câinilor”, Iuliu Mureșan, a fost întrebat dacă regretă plecarea jucătorilor străini, îndeosebi a lui Puljic.

Puljic și-a făcut bagajele și a plecat fără să ne ceară voie. A făcut și vreo 6 penalty-uri, avea și o problemă la genunchi... nu regretăm pe nimeni, uitați, am obținut o victorie și fără ei. Sunt jucători care aveau salarii foarte, foarte mari pentru Liga 1, pentru ce-și permite Dinamo acum”, a replicat el, dur.

Ante Puljic, la Bnei Sakhnin

Între timp, fotbalistul și-a găsit o nouă echipă. A semnat cu Bnei Sakhnin, din Israel, pe un an, cu prelungire de opțiune pe încă unul.

Puljic se va alătura lotului echipei care se pregătește în Bulgaria în această perioadă. Bnei Sakhnin a încheiat sezonul trecut al campionatului din Israel pe locul 11.

Puljic a jucat la Dinamo în două rânduri, mai întâi între august 2015 și iunie 2016, apoi între septembrie 2019 și iulie 2021.

Citește mai multe știri despre Dinamo:

„De ce ați jucat în verde?” » Conducătorul lui Dinamo a dat cărțile pe față: „Vreți să vă spun adevărul?”

Cornel Dinu, ironii în lanț după Dinamo - FC Voluntari 3-2: „S-au antrenat strângând porumbul sau având grijă de oile lui Gigi”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
creeperno115
creeperno115  •  20 Iulie 2021, 22:45

A jucat la pariuri

nicse
nicse  •  20 Iulie 2021, 15:21

Si eu cred ca a facut mult prea multe gafe, cu mare lejeritate.

valyomanyd
valyomanyd  •  20 Iulie 2021, 12:52
Postat de cirus11 pe 20 Iulie 2021, 12:43

Strugurii sunt acri? Sau poate i s-a urcat la cap lejereala de meci de aseara??

A fost blat, nu-i asa ?:)))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează