FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FC VOLUNTARI 3-2

Cornel Dinu, ironii în lanț după Dinamo - FC Voluntari 3-2: „S-au antrenat strângând porumbul sau având grijă de oile lui Gigi”

Dinamo a învins-o la limită pe Voluntari / FOTO: GSP +49   FOTO
Dinamo a învins-o la limită pe Voluntari / FOTO: GSP

Articol de GSP - Publicat marti, 20 iulie 2021 10:45 / Actualizat marti, 20 iulie 2021 11:08

Cornel Dinu (72 de ani), fostul mare jucător al lui Dinamo, a comentat în stilu-i caracteristic victoria reușită de „câini” în fața lui FC Voluntari, scor 3-2.

„Procurorul” i-a luat la țintă pe jucătorii celor de la FC Voluntari, pe care îi bănuiește că au fost cu mintea în vacanță la duelul din Ștefan cel Mare.

„Nici amatorii ăştia de la Voluntari, plătiţi probabil profesionist, n-au dovedit niciun fel de coeziune, de dăruire, chiar de prezenţă fizică în joc. O echipă care probabil mai mult s-a antrenat strângând porumbul de prin preajmă sau având grijă de oile lui Gigi.

Ciobotariu, din oaspete devine gazdă, se simte foarte bine pe Dinamo, s-a văzut. Meciul, dacă stăm să ne gândim, poate fi foarte simplu rezumat: Sorescu - Voluntari 3-2”, a declarat Cornel Dinu, în direct la TV Telekom Sport. 

Cornel Dinu, ironii în lanț după Dinamo - FC Voluntari 3-2: „S-au antrenat strângând porumbul sau având grijă de oile lui Gigi”
Cornel Dinu / FOTO: GSP

Tamaș a izbucnit: „Dinamo nu mai există pentru mine”

Gabi Tamaș, președintele-jucător al ilfovenilor, a declarat la final că formația din Ștefan cel Mare nu mai există pentru el. Cel mai probabil, din cauza jignirilor care i s-au adresat din tribune.

„Păcat că n-am știut să închidem meciul la 1-0. Au marcat ei, prin execuțiile lui Sorescu. Bravo lui, îl felicit. Am mai spus-o, Dinamo e o echipă imprevizibilă. Avem experiență, dar ce voiați să facă experimentații din echipa noastră la golurile lui Sorescu?! Am avut ocazii, dar n-am știut să închidem jocul. 

Fanii lui Dinamo mă iubesc, am văzut. Le mulțumesc pentru urările făcute, asta e, mergem înainte (n.r. - fiind ironic). Acum trebuie să ne concentrăm pe următorul meci, vrem să nu mai avem emoțiile din sezoanele trecute.

Chiar nu mă interesează Dinamo, după urările fanilor din seara asta. Pentru mine Dinamo nu mai există!”, a declarat Tamaș la Telekom Sport.

Cadre spectaculoase din meciul Dinamo - FC Voluntari

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Vlad Nedelea
FOTO: Vlad Nedelea
FOTO: Vlad Nedelea
FOTO: Vlad Nedelea
+45 FOTO

VIDEO Deian Sorescu, după ce a marcat de 3 ori în poarta celor de la FC Voluntari: „A fost un singur om pe teren: echipa!”

Citește și alte știri de actualitate: 

EXCLUSIV Nu toată lumea crede în Deian Sorescu » Dezvăluirile unui agent: „Are 24 de ani, e un pic târziu”

„De ce ați jucat în verde?” » Conducătorul lui Dinamo a dat cărțile pe față: „Vreți să vă spun adevărul?”

Fotbalistul care l-a uluit pe Dario Bonetti: „Genetic, este jucător de Formula 1”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
dragdim
dragdim  •  20 Iulie 2021, 14:12

L-au înjurat pe Dănciulescu un tur de campionat și omul si-a văzut de treaba jucând fotbal. Cu tot respectul pentru Tamaș, e mai activ și mai spectaculos in declarațiile pe care le face după meciuri, in teren e cam “președinte” de club.

tororosso
tororosso  •  20 Iulie 2021, 13:53

Pentru mine Dinamo nu mai există!... La beție omul spune vrute și nevrute . Echipa lui moș Pandele cu teama de a nu marcheze din nou după 1-o , bravul Tamaș sa retras și toată gloata a plecat la cules de flori de tei . Oare ce procent de câștigători au fost la casa de pariuri la meciul de aseară ?

gicab
gicab  •  20 Iulie 2021, 13:15
Postat de iosif_rapidistul pe 20 Iulie 2021, 11:35

Ce il mai iubesc astia de la gsp pe Dinu , ii pun astia niste poze ....in schimb pe nea gigi il arata de cand era tanar ..si cu poze doar de la palat ...in stil mafiot

Le e Rușine sa puna poze recente

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close