FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - VOLUNTARI

VIDEO+FOTO Dinamo - Voluntari 3-2 » „Chiar dacă au stat doar în furtună, n-au uitat de vremea bună”! Sorescu, magistral la debutul în noul sezon

Dinamo - Voluntari 3-2 +49   FOTO
Dinamo - Voluntari 3-2

Articol de - Publicat luni, 19 iulie 2021 22:31 / Actualizat luni, 19 iulie 2021 22:42

Dinamo a învins-o pe FC Voluntari, scor 3-2, la debutul în sezonul 2021/2022 din Liga 1. Deian Sorescu (23 de ani) a marcat toate golurile gazdelor. 

Programul și rezultatele primei etape din sezonul 2021-2022

Versurile „Chiar dacă stăm doar în furtună, noi n-am uitat de vremea bună”, parte a unui cântec celebru din peluza dinamovistă, sunt mai de actualitate ca niciodată. Intrați în insolvență, cu un lot decimat și în urmă cu pregătirea fizică, jucătorii pregătiți de Bonetti au luptat eroic, în fața a 2.800 de fani.

Dinamo, victorie cu Voluntari la debutul în noul sezon

Primele 20 de minute au aparținut oaspeților. Dominarea a fost concretizată prin golul marcat de Lorand Fulop, în minutul 14. Dinamo s-a dezmeticit, mânată de Deian Sorescu. Acesta a egalat chiar înaintea pauzei, pe un contraatac, după o combinație cu Moldoveanu. Sorescu a marcat și golul de 2-1, în minutul 59, cu un șut puternic de la peste 20 de metri. Mingea a sărit ciudat în fața portarului Rîmniceanu.

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Vlad Nedelea
FOTO: Vlad Nedelea
FOTO: Vlad Nedelea
FOTO: Vlad Nedelea
+45 FOTO

Lorand Fulop a ieșit din nou la rampă. În minutul 66 s-a distrat cu defensiva improvizată a gazdelor și i-acentrat ideal lui Vadim Rață. Sorescu și-a definitivat opera în minutul 72, când a șutat violent de la 20 de metri. Balonul a fost deviat de Ricardinho, fără speranțe pentru goalkeeper.

Clasamentul la finalul primei etape din Liga 1

Haos pe final! FC Voluntari n-a înțeles de ce i s-a anulat golul + conflict Tamaș - Eșanu
Dinamo - Voluntari
Haos pe final! FC Voluntari n-a înțeles de ce i s-a anulat golul + conflict Tamaș - Eșanu

Dinamo - Voluntari 3-2

Dinamo - Voluntari, echipe de start:

DINAMO: Eșanu - Sorescu, Giafer, Dudea, Filip - Răuță - Crețu, Bani, Anton, Radu - Moldoveanu
REZERVE: Fara, Neicuțescu, Mihaiu, Măgureanu, Borcea, Stan, Diniță, Florescu, Pavel
ABSENȚI: R. Grigore (la Jocurile Olimpice), Ehmann (accidentat) 
ANTRENOR: Dario Bonetti

FC VOLUNTARI: Rîmniceanu - Ricardinho, Tamaș, Armaș, Vlad - Rață, Droppa - Ilie, Fulop, Marcelo - Angelov
REZERVE: Lavin, C. Achim, Briceag, Costin, Tavares, Roșu, Bălan, Ion, Paraschiv 
ABSENT: I. Gheorghe (la Jocurile Olimpice)
ANTRENOR: Liviu Ciobotariu

Stadion: Dinamo (Bucureşti)
Arbitru: Dima Iulian (Bucureşti) / A1: Marinescu Vasile (Bucureşti), A2: Badea Marius (Râmnicu Vâlcea)

„Întâlnim o echipă cu tradiție în fotbalul românesc, care are în spate niște suporteri fantastici. Ne dorim să începem cu dreptul. Va fi un meci disputat, e clar. Avem un avantaj pentru că noi ne-am păstrat în proporție foarte mare lotul de anul trecut. 

A fost dificil să luăm informații despre adversar, pentru că ei n-au jucat niciun meci amical, în afară de cel cu Galatasaray, unde a fost alt antrenor, alt sistem de joc, altă echipă. Nu avem foarte multe imagini video cu adversarul nostru. 

Nu ne rămâne decât să ne respectăm principiile de joc. Evident, aș fi preferat să avem mai multe informații despre ei. Sincer, nu știu ce se întâmplă la Dinamo. Și nu pot să comentez”, a declarat Ciobotariu la conferința de presă.

Robert Ion, înainte de Dinamo - FC Voluntari: „Nu mă interesează problemele lor, vrem să le dăm cât mai multe goluri”

Vreau să fac un sezon cât mai bun și să mă întorc cu forțe proaspete la FCSB. Fizic mă simt bine, dar fără ritm de joc nu pot să fiu ca înainte de accidentare. 

Este un meci special, tocmai pentru că vin de la marea rivală. Chiar dacă ei au probleme, noi intrăm pe teren să le dăm cât mai multe goluri, și 9, dacă putem! Nu ne interesează starea lor de spirit sau problemele lor financiare

Robert Ion, mijlocaș împrumutat de FCSB la Voluntari

Am venit aici cu gândul de a juca și să prindem un loc în primele 6 echipe. Au insistat cei din conducere să vin, m-a convins dorința lor de a mă aduce. Sperăm să facem o figură frumoasă cu Dinamo și să ne întoarcem acasă cu cele 3 puncte

Lorand Fulop, mijlocaș FC Voluntari

Citește mai multe știri de actualitate:

„Ce să caute la FCSB?” » Becali și-a desființat cel mai bun jucător! Gigi a comis-o

Probleme înainte de Rapid - Chindia: fanii nu-și mai pot lua bilet online. „Toate se vând la case”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (413)
reddogsv.
reddogsv.  •  20 Iulie 2021, 16:40
Postat de adriann_ pe 20 Iulie 2021, 00:35

E acelasi postac din redactie ma, nu e nici un rapidist :))) La meciul cu Metaloglobus era toata galeria plus o gramada dintre suporterii de la T1 si T1 care vin de zeci de ani, fiind lumea insirata pe langa gard am stat de vorba la pauza cu o gramada de oameni pe care ii stiu de mult. Nici unul nu auzise de un Dorian Badea :)) Oricum, ce dovada mai vrei, "martorul" lui era omul de la magazin dar el nici nu stie unde e magazinul acum :))) AIA CARE II FACUSERA TEMPLATE-UL SI-AU BATUT JOC DE EL :)))

Poate il cheama Dorian Popa :))))))

reddogsv.
reddogsv.  •  20 Iulie 2021, 14:42
Postat de valyomanyd pe 19 Iulie 2021, 20:23

Rednic a pus bazele unor echipe ca Iasi si Viitorul !:)))

Inseamna ca uiti de la mana pana la gura cand Dinamo avea lot super bun cu Rednic si a terminat turul pe locu 2 , este ?? Daca mai aduceau 2-3 jucatori si nu se lacomea zgarcenia pamantului Negoita la 200 de mii , acum Dinamo poate avea o alta turnura si mai avea cel putin un campionat in vitrina ( palmares).

reddogsv.
reddogsv.  •  20 Iulie 2021, 14:31

Felicitari baietilor, dar se vede lipsa de experienta a juniorilor de la Dinamo in multe momente ale meciului. Au fost foarte crispati. Un plus mare mi-a placut pe final Florescu, a fost foarte tehnic si combina bine, daca i-se va da incredere si meciuri in picioare poate fi surpriza acestui campionat. Sorescu daca o tine tot asa, in septembrie e deja cu transferu facut. Sper sa nu plece totusi, iar daca o sa faca asta, sa plece de la 5 milioane in sus. Chiar merita. E si jucator de nationala , convocat, titular incontestabil la Dinamo, are goluri, pase. Eu zic ca face toti bani. Sunt curios cand naiba ne deblocheaza astia interdictia la transferuri, avem nevoie urgent. De la Voluntari mi-a placut ''negrul Lopez''. De urmarit.

Vezi toate comentariile (413)
Comentează