FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FC VOLUNTARI 3-2

Fotbalistul care l-a uluit pe Dario Bonetti: „Genetic, este jucător de Formula 1”

Dario Bonetti, antrenor Dinamo // foto: captură YouTube @ Look Sport +49   FOTO
Dario Bonetti, antrenor Dinamo // foto: captură YouTube @ Look Sport

Articol de GSP - Publicat marti, 20 iulie 2021 07:24 / Actualizat marti, 20 iulie 2021 07:38

Dario Bonetti (59 de ani), antrenorul lui Dinamo, l-a lăudat pe Deian Sorescu (23) la finalul meciului câștigat de echipa sa cu FC Voluntari, scor 3-2.

Căpitanul lui Dinamo, considerat a fi principalul posibil produs de export al clubului, a început noul sezon în cel mai bun mod. Deși a fost utilizat fundaș dreapta, Deian le-a adus victoria „câinilor roșii” cu o prestație ofensivă de clasă, soldată cu 3 goluri.

Dario Bonetti: „Sorescu? Jucător de Formula 1”

La finalul partidei, antrenorul Dario Bonetti l-a lăudat într-un mod aparte pe Sorescu, despre care a spus că este „jucător de Formula 1”. Totuși, italianul nu pare surprins de evoluția lui Deian: „Poate înscrie 2-3 goluri de fiecare dată”.

„Sorescu este un jucător foarte bun, poate face diferența pentru că are mare calitate. Genetic, este jucător de Formula 1, poate juca în mai multe poziții și este foarte important pentru noi. I-am spus înainte de joc că poate înscrie 2-3 goluri de fiecare dată”, a spus Bonetti la Look Sport.

Despre joc, italianul a tras următoarele concluzii:

„Pentru mine, victoria este importantă, dar mai important este jocul nostru. După doar 6 antrenamente, sincer, am așteptat un răspuns pe teren din partea băieților și acesta a venit. Băieții au jucat foarte bine, au înțeles ce au de făcut, totul a fost pozitiv în seara asta. Victoria e pentru fani, acest club supraviețuiește datorită suporterilor.

Ne simțim obligați să ne dăm sufletul pe teren. Voluntari a avut șanse? Și noi, am fi putut da 5-6 goluri în a doua repriză”.

9este nota primită de Sorescu în Gazeta Sporturilor pentru prestația cu FC Voluntari

Clasament Liga 1 după etapa inaugurală: Dinamo, pe podium

VIDEO. Iuliu Mureșan, președintele lui Dinamo, după victoria cu Voluntari: „Au jucat cu sufletul, suntem în urmă cu pregătirea”

Citește mai multe știri despre Dinamo - FC Voluntari:

Sărbătoare scurtă la Dinamo » Paul Anton și Steliano Filip nu mai au răbdare: „Eu am un proces deschis. Așteptăm de mult să discutăm cu cei din conducere”

Robert Ion, fotbalistul care a inflamat Dinamo - FC Voluntari: „Cred că au prins curaj după faza asta”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
caminero
caminero  •  20 Iulie 2021, 16:41

Cel puțin turul de campionat trebuie jucat cu acești tineri, indiferent de consecințe. Dacă e cazul de transferuri fiindcă nu o să facă toți față, atunci să folosim fereastra de iarnă, nu pe asta de acum.

dragdim
dragdim  •  20 Iulie 2021, 14:25

L-a văzut cineva pe Bani cu câta dăruire a jucat? Băiatul asta părea pierdut anul trecut, in meciul de ieri a fost pe tot terenul. Iar “rudimentarul” Răuță a dat niște pase geniale. Dacă Bonetti reușește sa îi facă sa joace ca o echipa, nu mai avem nevoie de transferuri. Copiii au fost, sunt și vor fi cel mai de preț bun al lui Dinamo și a oricărei echipe. Dacă nu le dam șanse și nu îi ajutam sa progreseze, vom stagna in continuare. Așteptăm minuni de la jucatori de peste 30 de ani din toate colțurile lumii și noi avem jucatori tineri care sunt ignorați pentru ca nu au “valoare”?

remarque
remarque  •  20 Iulie 2021, 10:34

Bun Sorescu si in forma. Energie, vointa, fizic. Pacat de problemele prin care trece Dinamo. Sorescu ar fi putut exploda valoric

Vezi toate comentariile (4)
Comentează