FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Nu toată lumea crede în Deian Sorescu » Dezvăluirile unui agent: „Are 24 de ani, e un pic târziu”

Deian Sorescu / FOTO: GSP +49   FOTO
Deian Sorescu / FOTO: GSP

Articol de GSP - Publicat marti, 20 iulie 2021 10:08 / Actualizat marti, 20 iulie 2021 11:12

Deian Sorescu (23 de ani), omul momentului la Dinamo, cel care a reușit o triplă de efect în victoria cu FC Voluntari, 3-2, generează păreri pro și contra în fotbalul românesc. 

  • Deian Sorescu, jucătorul care s-a ridicat peste toți în meciul cu FC Voluntari, a fost răsplătit ca atare în Gazeta Sporturilor de astăzi. Fundașul dreapta, autorul unui hat-trick, a primit nota 9, de departe cea mai mare de pe teren.

Chiar dacă numeroase voci l-au lăudat pe Sorescu pentru prestația din partida de luni seara, Florin Manea nu crede că Deian poate face obiectul unui transfer într-un campionat de top al Europei. Agentul spune că, în trecut, ar fi putut deveni impresarul lui Sorescu. 

Florin Manea, despre Sorescu: „E alegerea fiecăruia cu cine vrea să meargă”

„Sorescu e un băiat OK în ultima perioadă. Am avut discuții cu el acum vreun an. I-am dat niște sfaturi, i-am zis să mă sune dacă are neovie. Ne salutăm, suntem prieteni, dar e alegerea fiecăruia cu cine vrea să meargă. 

Are 24 de ani (n.r - Sorescu împlinește 24 de ani pe 29 august). Pentru ce vreau eu, Anglia, Spania, e un pic târziu. Poate prinde o Belgie, o Italie”, a spus Florin Manea, la GSP Live. 

21 de goluriîn 114 partide a strâns Deian Sorescu la Dinamo, în toate competițiile

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Vlad Nedelea
FOTO: Vlad Nedelea
FOTO: Vlad Nedelea
FOTO: Vlad Nedelea
+45 FOTO

Ce a declarat după prestația magică din Dinamo - Voluntari

Deian Sorescu a avut o seară magică în fața celor de la FC Voluntari. Fotbalistul dinamovist admite că declarațiile arogante ale adversarilor l-au motivat suplimentar și îi asigură pe fani că nu va părăsi echipa la greu.

„Au fost mulți jucători tineri la noi. Mă bucur că au putut să lupte și să vadă ce atmosferă creează acești fani minunați. Așa este, eu prefer să nu vorbesc înainte de meci, o fac după. Acum am ocazia să vorbesc eu.Au zis că ne dau 9 sau 10. Astăzi am demonstrat pe teren. Pe noi ne-a făcut să arătăm altă față astăzi.

VIDEO Deian Sorescu, după ce a marcat de 3 ori în poarta celor de la FC Voluntari: „A fost un singur om pe teren: echipa!”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

„De ce ați jucat în verde?” » Conducătorul lui Dinamo a dat cărțile pe față: „Vreți să vă spun adevărul?”

Puștii lui Dinamo, sub lupă » Cum s-a descurcat apărarea improvizată de Bonetti și cine este jucătorul care a primit nota 3

Fotbalistul care l-a uluit pe Dario Bonetti: „Genetic, este jucător de Formula 1”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
catalin.palcu
catalin.palcu  •  20 Iulie 2021, 17:00
Postat de patratel2019 pe 20 Iulie 2021, 12:20

Mai era unul, la Dinamo, Batacliu, care dupa ce a dat 3 goluri intr-un meci n-a mai auzit nimeni de el...

nu stiu cine e Batacliu asta, n-am auzit veci de el ! dar sa spui de Sorescu ca a dat si el 3 goluri si intra in anonimat, e rautate , malitiozitate si invidie in stare pura. daca numai ieri l-ai remarcat tu pe Sorescu, e problema ta. el e motorul echipei de vreo 3 ani, in fiecare an a marcat 10-11 goluri si a dat cam tot atatea pase decisive, nefiind nici macar atacant.

romeverest
romeverest  •  20 Iulie 2021, 16:55

Bai Manea….mai calca frana ca s-a plictisit lumea de tine !! Dai verdicte despre fotbalisti ca si cum pana acum ai fi transferat zeci de fotbalisti romani pe zeci de milioane de euro !! Las-o mai usor ca nu prea a auzit lumea de ceva transferuri sonore facute de tine !! Ba mai mult….multi iubitori de fotbal nici nu stiau ca te ocupi de impresariat !!

bodystyle74
bodystyle74  •  20 Iulie 2021, 15:13

Sorescu daca prinde ceva pe-afara gen Italia, Belgia,Germania intra titular si acolo ramane. Este genul de jucator care sta bine fizic, are viteza si șut plus ca poate face si faza defensiva. Sunt aspecte pe care se pune accent afara iar la noi sunt tratate cu superficialitate.La Dinamo a fost folosit gresit mult timp ca fundas dreapta. In Romania nimeni nu mai cumpara toti semneaza liberi de contract deci sansa lui este doar afara.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează