FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FC VOLUNTARI 3-2

Puștii lui Dinamo, sub lupă » Cum s-a descurcat apărarea improvizată de Bonetti și cine este jucătorul care a primit nota 3

Dinamo - FC Voluntari 3-2 +49   FOTO
Dinamo - FC Voluntari 3-2

Articol de GSP - Publicat marti, 20 iulie 2021 07:40 / Actualizat marti, 20 iulie 2021 09:00

Dinamo a început sezonul în cel mai bun mod posibil, obținând toate punctele puse în joc contra celor de la FC Voluntari, scor 3-2.

Cu căpitanul Deian Sorescu în mare formă, noul mandat al lui Dario Bonetti pe banca lui Dinamo a început cu dreptul. Acasă, cu 2.800 de suporteri în tribune, Dinamo a trecut de Voluntari la capătul unui meci care a avut de toate: goluri multe, răsturnări de scor, gol anulat pe final.

Note GSP după Dinamo - FC Voluntari 3-2

Puștii lui Dinamo, sub lupă » Cum s-a descurcat apărarea improvizată de Bonetti și cine este jucătorul care a primit nota 3

Deian Sorescu, jucătorul care s-a ridicat peste toți, a fost răsplătit ca atare în Gazeta Sporturilor de astăzi. Fundașul dreapta, autorul unui hat-trick, a primit nota 9, de departe cea mai mare de pe teren.

La Dinamo, cel mai rău a stat centrul defensivei, unde Giafer și Dudea au primit 4. Singurul care se apropie de Sorescu din tabăra „câinilor roșii” este portarul Mihai Eșanu, notat cu 7.

De cealaltă parte, doi jucători au primit nota 7. Este vorba despre „închizătorul” Rață și de Lorand Fulop, mijlocaș ofensiv. Fulop a marcat primul gol al echipei sale și a pasat decisiv la al doiea, după o fază în care și-a etalat tehnica în careul advers.

Apărarea a scârțâit serios și în echipa lui Liviu Ciobotariu. Portarul Rîmniceanu a primit cea mai mică notă de pe teren, 3, iar nici cei 4 din fața sa nu au stat mult mai bine. În afară de Tamaș, notat cu 5, ceilalți 3 apărători au primit nota 4.

8este nota primită de Dario Bonetti, antrenorul gazdelor. Ciobotariu a încasat doar 5

Clasament Liga 1 după etapa inaugurală: Dinamo, pe podium

VIDEO. Iuliu Mureșan, președintele lui Dinamo, după victoria cu Voluntari: „Au jucat cu sufletul, suntem în urmă cu pregătirea”

Citește mai multe știri despre Dinamo - FC Voluntari:

Sărbătoare scurtă la Dinamo » Paul Anton și Steliano Filip nu mai au răbdare: „Eu am un proces deschis. Așteptăm de mult să discutăm cu cei din conducere”

Robert Ion, fotbalistul care a inflamat Dinamo - FC Voluntari: „Cred că au prins curaj după faza asta”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (5)
popescu222
popescu222  •  21 Iulie 2021, 12:54

Si mie mi se par corecte notele. Din fericire pentru noi, atacul a compensat slabiciunile din aparare. Sper sa gaseasca Bonetti o solutie pentru centrul defensivei pana la meciul cu oltenii.

catalin.palcu
catalin.palcu  •  20 Iulie 2021, 17:04
Postat de iosif_rapidistul pe 20 Iulie 2021, 09:40

Notele primite de dinamo ...sunt foarte corecte !! Daca tie ti-au placut cei cu nota 4 ...erai bun de profesor !! Avem o aparare de nota 3 , de liga a 3-a !!

tu esti din asta ,ca sa parafrazez conceptul de gender-fluid, suporter 'fluid' ? ca nu inteleg daca esti rapidist sau dinamovist.

polistul68
polistul68  •  20 Iulie 2021, 12:51
Postat de lapusneanul pe 20 Iulie 2021, 09:33

halal profesor de note..e ceva sa dau nota 4 unor jucatori care au castigat meciul...:) adica au trecut examenul...

Daca tu crezi ca au jucst bine, e treaba ta..faptul ca adversarul a fost f slab, nu ibseamba ca au trecut testul....oricum, avem un csmpionat extrem de slab

Vezi toate comentariile (5)
Comentează