FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

UPDATE Ultimele detalii despre venirea lui Florin Răducioiu la Dinamo » Întâlnire decisivă cu Nicolae Badea

Florin Răducioiu / Captură TV Telekom Sport
Florin Răducioiu / Captură TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 octombrie 2021 18:38 / Actualizat duminica, 24 octombrie 2021 18:47

Florin Răducioiu va avea o întâlnire cu Nicolae Badea, la capătul căreia este de așteptat să revină la Dinamo, în funcția de team-manager.

UPDATE 24 octombrie, ora 18:30 » Florin Răducioiu, întâlnire cu Nicolae Badea

Deși Iuliu Mureșan anunța că tratativele cu Răducioiu s-au prelungit, se pare că fostul atacant ar putea să vină la Dinamo chiar zilele viitoare. 

Potrivit celor de la Fanatik, „Marele Blond” va urma să aibă o întâlnire decisivă marți cu Nicolae Badea, cel care susține din umbră echipa, la finalul căreia Răducioiu ar putea reveni oficial la alb-roșii.

Știre inițială: Iuliu Mureșan anunță că venirea lui Răducioiu la Dinamo se amână

Răducioiu, 51 de ani, a fost chemat la Dinamo să ocupe funcția de team-manager, cu atribuții de director sportiv. Momentan, mutarea e blocată. Fostul mare fotbalist este ambasadorul celor de la Superbet, iar clubul din Ștefan cel Mare are un parteneriat de sponsorizare cu o casă rivală, Unibet.

Iuliu Mureșan, despre revenirea lui Răducioiu la Dinamo: „S-a amânat luarea deciziei”

S-a amânat luarea deciziei până după 2-3 noiembrie. Trebuie să rezolve niște probleme. Feeling-ul meu e că vine. 

Noi i-am propus un contract, n-a fost vorba să vină gratis. Nu sunt mii de euro, dar e o sumă cu care să-și acopere cheltuielile, deplasările la Săftica”, a dezvăluit Iuliu Mureșan în această dimineață, la Pro X. 

Florin Răducioiu, aproape să revină la Dinamo 

Răducioiu a lucrat în 2006/2007 la Dinamo, director sportiv, în timpul primului mandat al lui Rednic în Ștefan cel Mare. 

„Eu am fost pe vremea când Borcea m-a chemat, ca director sportiv, şi a fost o experiență foarte scurtă. Eu sunt de 5 ani în România, nimeni nu m-a chemat să îmi spună să ajut clubul Dinamo. Eu sunt disponibil, dar nu e vorba numai de mine, e vorba de cei care conduc clubul. Nu e problemă pentru mine. Aş mai putea, încă sunt tânăr, aş mai putea să dau ceva echipei Dinamo, dar nu depinde de mine”, a declarat recent Răducioiu.

Răducioiu: „Mircea Rednic este singurul om care m-a căutat în ultimii ani”

„Vin cu inima deschisă la Dinamo, chiar dacă s-a creat un adevărat subiect pe venirea mea acolo. Mircea este singurul om care m-a căutat în ultimii ani și îi mulțumesc. Am avut cu el o întâlnire și am pus doar două condiții. Dacă ele vor fi respectate, atunci din punctul meu de vedere nu o să fie niciun fel de problemă. Dacă ne înțelegem, vin pentru Dinamo și pentru Mircea Rednic”, a transmis componentul Generației de Aur.

VIDEO Gabi Torje, declarații după egalul cu Rapid: „Păcat de 65 de minute în care am dominat”

Citește și alte știri despre Dinamo:

Informații de ultimă oră despre starea lui Alexandru Răuță: „I-au dat drumul de la spital. Nu a spus nimănui de durerea în piept!”

3 lucruri inedite după derby-ul Dinamo - Rapid: Rednic știa de ce-și ironizează „killer-ul” + Torje și Săpunaru ne fac să ne întoarcem în timp

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
967867659924378
Paul Cocos  •  25 Octombrie 2021, 09:50

*** "***" ***.....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează