FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Iuliu Mureșan, încrezător după venirea lui Rednic la Dinamo: „Sunt sigur că o să fie mai multă linişte la echipă” » Ce transferuri urmează

Iuliu Mureșan
Iuliu Mureșan

Articol de GSP - Publicat joi, 30 septembrie 2021 17:32 / Actualizat joi, 30 septembrie 2021 17:55

Iuliu Mureșan, președintele celor de la Dinamo, a vorbit despre schimbările pe care Mircea Rednic le va aduce la echipă. De asemenea, acesta a anunțat noi transferuri la formația alb-roșie.

Mureșan este încrezător într-o schimbare pozitivă a echipei, sub comanda „Puriului”, și anunță că vor mai veni minimum doi jucători în perioada următoare. 

„Sunt sigur că o să fie mai multă linişte la echipă, se va impune sigur, o să aleagă foarte bine primul «11». O să schimbe multe lucruri la antrenament, de acolo porneşte totul. O să mai vină jucători, chiar am vorbit cu Mircea Rednic ieri acest lucru, posturile de care am vorbit erau şi în gândul meu să le acoperim. 

Îl las pe el să aducă jucători de data asta şi e normal aşa. Nu ştiu dacă vine Gnohere acum, dar vom aduce sigur un vârf şi un fundaş dreapta”, a declarat Iuliu Mureșan, potrivit Telekom Sport

Ayrton Mboko, primul transfer al lui Mircea Rednic după revenirea la Dinamo

Sursele GSP susțin că primul transfer pe care Dinamo îl va realiza după revenirea lui Rednic este acela al fundașului dreapta Ayrton Mboko. În vârstă de 23 de ani, el este belgian de origini congoleze. Mboko este liber de contract de la începutul lunii septembrie, când s-a despărțit de Beerschot. El a fost crescut de Standard și a jucat la seniori doar în Belgia, la Union SG și Beerschot. 

Mircea Rednic are și o variantă de rezervă, în cazul în care transferul lui Mboko pică. Este vorba despre Luis Pedro Cavanda (30 de ani), și el belgian cu origini congoleze. Cavanda este liber de contract din mai 2020, când s-a despărțit de Standard Liege. 

Cavanda a fost în probe la FCU Craiova vara trecută, adus pe filiera Luana Rednic, dar oltenii nu l-au semnat. Cavanda are un CV impresionant, în care figurează echipe precum Torino, Lazio, Trabzonspor, Galatasaray și Standard Liege.

Citește alte știri din Liga 1:

Laurențiu Reghecampf atacă, în scandalul dintre FCU Craiova și CSU Craiova: „Nu se vrea, pentru că noi am avea mai mulți fani”

A dispărut! » Edi Iordănescu NU mai contează pe jucătorul de „milioane” al lui Becali

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
creeperno115
creeperno115  •  30 Septembrie 2021, 22:39

Faceti echipa buna

mosh_gerilla.1948
mosh_gerilla.1948  •  30 Septembrie 2021, 19:53
Postat de fcsbesteaua pe 30 Septembrie 2021, 18:50

Atata timp cat astia n-o sa plateasca 1 leu in viata lor,il pot aduce si pe Conte antrenor si sa-si faca echipa mai tare ca Psg! Felicitari Dinamo....regulile sunt pentru fraieri!

*mai tare DECÂT...regulile (gramaticale) sunt și pentru fraieri! Doar că aceștia le confundă cu semnele de circulație. Adică, le încalcă frecvent.

fcsbesteaua
fcsbesteaua  •  30 Septembrie 2021, 18:50

Atata timp cat astia n-o sa plateasca 1 leu in viata lor,il pot aduce si pe Conte antrenor si sa-si faca echipa mai tare ca Psg! Felicitari Dinamo....regulile sunt pentru fraieri!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează