FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV „Perla” adusă în România de directorul sportiv al lui Dinamo e liberă: le-a dat gol „câinilor” de la 60 de metri

Jefte Betancor (stânga), cunoștința lui Gabriel Glăvan, directorul sportiv al lui Dinamo. Foto: Imago Images
Jefte Betancor (stânga), cunoștința lui Gabriel Glăvan, directorul sportiv al lui Dinamo. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat joi, 16 noiembrie 2023 14:39 / Actualizat joi, 16 noiembrie 2023 15:57

Jefte Betancor (30 de ani) s-a despărțit miercuri de CFR Cluj, e liber de contract, dar nu va sta prea mult pe tușă. Directorul sportiv al lui Dinamo, Gabriel Glăvan, este cel care l-a adus în Liga 1 pe spaniol.

Atacantul Jefte Betancor, 30 de ani, tocmai s-a despărțit de CFR Cluj. În mercato de iarnă poate semna cu orice echipă, spaniolul nu va duce lipsă de oferte. Mai ales că este liber de contract și are cotă în Liga 1. Unii specialiști din fotbalul intern l-au propus deja la Rapid București, dar și Dinamo s-ar putea înscrie în cursa pentru a-și asigura serviciile ibericului.

Ce prime de calificare la Euro 2024 au „tricolorii” » Cum se împart cele 10 milioane de la UEFA
Israel - România
Ce prime de calificare la Euro 2024 au „tricolorii” » Cum se împart cele 10 milioane de la UEFA

La Rapid, Jefte Betancor ar fi doar o rezervă, la Dinamo „vioara întâi”

Dacă giuleștenii și-ar asigura doar o variantă de rezervă în lupta pentru titlu, pentru „câini” este o luptă pentru supraviețuire. Echipa cu cel mai slab atac din Liga 1, doar 9 goluri în 16 etape, este praf în ofensivă. Formația care a dat cei mai mulți golgeteri din prima divizie din România, care a promovat „Ghete de Aur” la nivel continental, este o rușine în atac. De aceea caută orice soluție pentru faza ofensivă.

Oficialii grupării din Ștefan cel Mare i-au promis lui Ovidiu Burcă faptul că vor face transferuri de calitate în iarnă, că vor aduce jucători care să ajute la evitarea retrogradării

În afara lui Ronaldo Deaconu, 26 de ani, unul dintre remarcații echipei poloneze Korona Kielce, care se dorește a fi o lovitură a roș-albilor în mercato invernal, pe lista bucureștenilor își face loc new entry-ul Jefte Betancor.

1 milion de euroeste cota actuală a lui Betancor conform transfermarkt

Jefte Betancor, cunoștința lui Gabriel Glăvan, directorul sportiv al lui Dinamo

Mai ales că este o mai veche cunoștință a directorului sportiv al dinamoviștilor, Gabriel Glăvan, oficialul „câinilor” a lucrat pentru aducerea ibericului în România, la FC Voluntari, în 2020, când lucra pentru ilfoveni. Betancor a avut probleme la CFR Cluj, de natură disciplinară, așa cum au transmis „feroviarii” din Gruia, de aceea a fost pus pe liber la mijlocul săptămânii.

Dinamo are nevoie ca de aer de soluții ofensive, în condițiile în care faza ofensivă este la pământ. Și suporterilor „câinilor” le surâde eventuala sosire a spaniolului, care a mai jucat și la Farul, în afara angajamentelor pe care le-a avut la Voluntari și la Cluj Napoca.

4 goluri în 34 de meciuria avut Betancor pentru CFR Cluj, în toate competițiile, la care se mai adaugă alte 4 assist-uri

Bilă neagră pentru Jefte Betancor: un gol în 14 etape

Fanii dinamoviști ar fi impresionați de sosirea lui Jefte Betancor, un atacant cu o carte de vizită apreciată. Totuși, evoluția din prezent a ibericului nu este pe măsura CV-ului. A marcat doar un gol în 14 etape de Liga 1, la care se mai adaugă 2 assist-uri. O medie de 33 de minute jucate pe meci. Andrea Mandorlini nu a avut ochi pentru spaniol. Sau, mai bine zis, nu a rezistat la capriciile atacantului care, supărat că a fost schimbat la pauză la un meci, a plecat de la stadion!

Pe 20 august 2021, în ediția la capătul căreia Dinamo a retrogradat, Jefte a marcat un gol fabulos „câinilor” de la 60 de metri în meciul câștigat de echipa sa de atunci, Farul. S-a terminat 3-0, Betancor a reușit o dublă atunci.

„E prima oară în viața mea când înscriu de la 60 de metri, am văzut că portarul era ieșit. Sunt foarte fericit! Hagi este un idol aici, dar și pentru mine. Este un antrenor de top și îl respect foarte mult”, a spus Betancor, după victoria cu Dinamo. În tricoul „marinarilor”, Betancor a marcat de 16 ori în 36 de partide.

VIDEO. Vlad Iacob a analizat rezultatele lui Dinamo din acest sezon: „Performanța e îngrijorătoare”

Citește și alte știri:

Ionuț Lupescu confirmă dezvăluirea GSP: n-a fost invitat la România - Elveția » „M-au trimis la «corner» în trecut, mai bine stau la TV”

Gică Mihali le dă peste nas federalilor: „Nu sunt eu important pentru ei, deși n-am trecut ca gâsca prin apă! Mi-am luat bilet”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
gigi.debelihu
gigi.debelihu  •  17 Noiembrie 2023, 08:23
Postat de Trotsky pe 16 Noiembrie 2023, 17:26

Nesimțitul cere 20k pe luna si bani la semnătură - tupeu de borfaș. Cate goluri a dat in ultimii 2 ani? Ce sa faca cu gloaba?

Cere cam mult pentru ce oferă. E clar.

elgabri
elgabri  •  16 Noiembrie 2023, 17:59

Pai si la Dinamo ar fi rezerva lui TARA interesati va sa vedeti !!

Trotsky
Trotsky  •  16 Noiembrie 2023, 17:26

Nesimțitul cere 20k pe luna si bani la semnătură - tupeu de borfaș. Cate goluri a dat in ultimii 2 ani? Ce sa faca cu gloaba?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close