FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Dinamo joacă în semifinala Cupei Elitelor și a trimis un jucător important acolo: „Ei pot să spele rușinea”

Ahmed Bani va merge la meciul lui Dinamo din Liga Elitelor
Ahmed Bani va merge la meciul lui Dinamo din Liga Elitelor

Articol de - Publicat miercuri, 29 iulie 2020 17:13 / Actualizat miercuri, 29 iulie 2020 17:32

Da, sunt și dinamoviști ce se bat la titlu! E vorba de juniorii A, care au sâmbătă semifinala Cupei Elitelor. „De puști și-au bătut joc, i-au lăsat să se antreneze prin parcuri. Așa-i când clubul e condus de oameni mici”, a acuzat Gabi Răduță.

Dinamo se bate și la titlu! Echipa Under 19 a clubului va juca sâmbătă semifinala cu UTA, Viitorul o va întâlni pe CFR Cluj, finala juniorilor A fiind prevăzută luni. Dinamo a triumfat în 2017 ultima dată, când a mers și în Youth Champions League. Chiar dacă roș-albii habar n-au cu cine vor juca etapele scurse până la sfârșitul play-out-ului, Ahmed Bani a fost detașat pentru sâmbătă la U19. 

Răduță laudă juniorii lui Dinamo

„Este a 7-a finală la U19, aici se cerne sita, e produsul finit la juniori. Eu vă spun că țin legătura zilnic cu antrenorii, cu jucătorii, fiindcă e munca mea de opt ani la Dinamo, iar copiii sunt un pic bulversați. În afara antrenorilor, n-au pe nimeni de la Dinamo alături de ei! Sunt ai nimănui, practic, deși ei țin, cum pot, prestigiul grupării în viață. Eu mi-am terminat contractul acum trei săptămâni, dar, sufletește, sunt alături de ei. Nu putem juca aliniind cea mai bună formație, Fara, Tălmaciu și Borcea fiind testați pozitiv. Băieții rămași pot face lucruri mărețe, chiar dacă au început să se antreneze târziu, prin parc, în condiții de amatori. Ei chiar sunt "câini roșii" adevărați. Pot juca finala. Ar fi fantastic, ar face cinste numelui și emblemei Dinamo. 

Țineți minte un lucru: juniorii sunt adevărați dinamoviști, s-au bătut an de an la trofeu, ei pot schimba ceva în bine, nu cei de la prima echipă, care spre rușinea tuturor se bat să scape cu chiu, cu vai de retrogradare! Specific românesc, ceea ce funcționează, în cazul acesta centrul de juniori, se dărâmă! Din nefericire, clubul e condus de niște oameni mici, care l-au făcut mic, la fel ca ei", a declarat Gabi Răduță, fostul șef al Centrului de juniori. 

„Îmi doresc enorm o medalie, ar fi a 18-a la juniori pentru mine. Mulțumesc antrenorilor și jucătorilor de la Academie pentru opt ani minunați, am fost privilegiat să lucrăm împreună. Le doresc tot binele din lume, și lor, și clubului Dinamo!”

„Am lăsat juniorii cu toate cele 5 echipe în top, doar că, fiind pandemie, în acest an se joacă fazele finale doar la U19. Mai sunt trei ani buni cu copii de calitate ce pot bifa finale, dar mi-e frică să mă gândesc la 2021. Eu mi-am făcut raportul de activitate, pentru mine vorbesc rezultatele”
 - Gabriel Răduță, ex-director al Academiei Dinamo

VIDEO.EXCLUSIV Cluburile au votat! Pe cine au ales campioană în sondajul primit de la LPF

Citește și alte știri despre Dinamo:

Fanii-acționari ai lui Dinamo, jigniri după dezvăluirile GSP: „Cât de mult și-au dorit ca «oile» să câștige Cupa!” + îi atacă pe șefii propriei echipe

LPF laudă Dinamo: „Trebuie să le mulțumim public pentru asta!”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
creeperno
creeperno  •  29 Iulie 2020, 22:43

In loc de fc dinamo bucuresti u19 mai bine se numeste fc prabusirea bucuresti

viforul
viforul  •  29 Iulie 2020, 20:31
Postat de kamouniyak pe 29 Iulie 2020, 20:18

Deci aia 3 depistati cu Covid si neprimiti la antrenamente se antreneaza prin parcuri, pe unde trece lumea? Bravo, domnu' Raduta

Pe asta unde l-au gasit? Trecea și el intimplator prin parcurile alea?

kamouniyak
kamouniyak  •  29 Iulie 2020, 20:18

Deci aia 3 depistati cu Covid si neprimiti la antrenamente se antreneaza prin parcuri, pe unde trece lumea? Bravo, domnu' Raduta

Vezi toate comentariile (3)
Comentează