FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo jonglează cu RUȘINEA! Elevii lui Rednic sunt obligați să câștige următorul meci pentru a nu egala o nouă contraperformanță istorică

Dinamo - Gaz Metan Mediaș
Dinamo - Gaz Metan Mediaș

Articol de , - Publicat marti, 07 mai 2019 10:19

DINAMO // „Câinii” sunt obligați să învingă vineri Mediașul pentru a nu risca să egaleze recordul negativ din istoria clubului, locul 8. 

  • Dinamo - Gaz Metan se joacă vineri, de la ora 21:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Look Sport, TV Telekom Sport și TV Digi Sport

„Câinii roșii” se joacă periculos cu propriile fantome. De trei ori în istoria de șapte decenii a grupării au ocupat locul 8, cea mai joasă poziție în prima divizie. În primele două campionate de la înființare, 1948/1949 și 1950, și-n 1959/1960.

Înghețați pe 8

În acest moment, echipa din „Ștefan cel Mare” s-a înțepenit pe locul 8 și riscă să egaleze un record negativ, după 59 de ani! Ca să scape de rușine, dinamoviștii lui Mircea Rednic sunt obligați să bată vineri, acasă, pe Gaz Metan Mediaș, singura formație neînvinsă din play-out, echipa care are 7 victorii și o remiză în 8 meciuri! În prezent, sunt 4 puncte distanță între cele două formații, când mai sunt de disputat șase partide.

Orice alt rezultat în afara succesului poate încremeni "haita" pe locul ce-o readuce în paginile negre de istorie ale grupării.

"Clasicul" play-out-ului

Dinamo - Gaz Metan Mediaș este duelul din play-out cu cele mai multe întâlniri. Rednic și compania vor avea un "clasic" foarte dificil pe 10 mai. Iată de ce:

  •  Roș-albii n-au învins formația sibiană în această ediție, pierzând de două ori și încheind un meci la egalitate. În tur, în play-out, a fost 2-1 pentru Gaz, chiar dacă Papazoglou a deschis scorul.
  • Ultima victorie a bucureștenilor a fost acum un an: 3-2 la Mediaș, după o dublă a lui Hanca și-o reușită a lui Popa.
  • Echilibru între Rednic și Iordănescu: 3 victorii "Puriul", trei remize, două succese Edward.
  • Antrenorul dinamovist a câştigat doar două dintre cele nouă dueluri din carieră contra celor din Mediaş, în rest 6 rezultate de egalitate şi o înfrângere. De partea cealaltă, Edward Iordănescu va întâlni pentru a 13-a oară gruparea bucureştenă, palmaresul său cuprinzând 5 victorii, 4 remize şi 3 partide pierdute

9 victoriia bifat Dinamo în 13 meciuri acasă cu Gaz Metan. În rest, trei remize și un eșec

7 remizes-au strâns în confruntările directe între cele două formații în 27 de meciuri. Niciuna nu s-a terminat cu un scor alb, în schimb, șase au fost 1-1

Vezi și: EXCLUSIV Jucătorii lui Dinamo mai primesc și vești bune » Ionuț Negoiță a luat o decizie de urgență, după dezvăluirile Gazetei

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
ray51
ray51  •  08 Mai 2019, 09:53

Nu e o echipa peste Gaz Metan la ora aceasta. Cu parere de rau.

mosvasile
mosvasile  •  07 Mai 2019, 15:16

Pai si daca castiga,tot pe 2(8)ramane!Si la cum joaca Gaz-ul si mai ales, la cum joaca Dinamo...posibil sa castige Gaz-ul!Ne place,nu ne place, Edy e antrenor!A demonstrat-o si la Pandurii-unde mereu ii dadea lectii lui Rednic-si a demonstrat-o si la Astra!Unde iar ii dadea lectii lui Rednic!Pacat ca a refuzat oferta lui David!

cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  07 Mai 2019, 15:07

Cum bre pe 8?Dinamo e pe 2!La fel ca fcsb!Acuma ce sa facem?Cu Rednic asta,am ajuns sa ne uitam in clasament ca milogu-n traista!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează