FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Jucătorii lui Dinamo mai primesc și vești bune » Ionuț Negoiță a luat o decizie de urgență, după dezvăluirile Gazetei

Mircea Rednic s-a supărat, după ce Ionuț Negoiță a folosit în alte scopuri banii împrumutați de la „Puriu” // FOTO: Arhivă Gazeta Sporturilor
Mircea Rednic s-a supărat, după ce Ionuț Negoiță a folosit în alte scopuri banii împrumutați de la „Puriu” // FOTO: Arhivă Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat luni, 06 mai 2019 18:21

Dinamo se scaldă din nou în ape tulburi, după informația publicată azi de Gazeta Sporturilor, una care scoate la iveală faptul că Ionuț Negoiță a folosit în alte scopuri banii împrumutați de la antrenorul Mircea Rednic pentru plata salariilor restante ale jucătorilor. 

Dezvăluirile jurnaliștilor GSP.ro nu au rămas fără urmări: azi, conducătorii din „Ștefan cel Mare” le-au promis jucătorilor că marți dimineața li se vor vira în conturi banii pe ultimele două luni!

Pe 15 mai s-ar împlini două luni de când fotbaliștii antrenați de Mircea Rednic nu și-au mai primit salariile. 

„E bătaie de joc!”

Conform surselor Gazetei, oficialii „câinilor” l-au rugat ultima oară pe antrenor să le dea 50.000 de euro pentru plata salariilor jucătorilor. Mircea a virat banii chiar a doua zi, dar Negoiță a decis să lase fotbaliștii neplătiți și să achite din banii lui Rednic niște datorii mai vechi către ANAF. 

Aceleași surse susțin că „Puriul” ar fi reacționat extrem de dur pe holurile birourilor de la RIN, simțindu-se luat la mișto: „E bătaie de joc ce ați făcut cu mine! V-am dat bani pentru a plăti salariile jucătorilor! Vreau să fie liniște la echipă și să am toți fotbaliștii concentrați sută la sută pe fotbal. Nu v-am dat acești bani ca să plătiți voi alte datorii. Din acest moment nu mai vedeți niciun leu de la mine. Să fie clar!”, ar fi tunat Rednic. 

10.000 €de euro pe lună este salariul lui Rednic la Dinamo. Până acum, acesta nu și-a încasat leafa, preferând să o împartă jucătorilor sub formă de prime.

Vezi și:

EXCLUSIV Rednic, tensiuni cu Negoiță! Antrenorul s-a enervat când a aflat ce a făcut patronul cu banii pe care i-a împrumutat: „E bătaie de joc”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
1745flo
1745flo  •  07 Mai 2019, 12:09
Postat de dinamo_fan pe 06 Mai 2019, 21:05

alta facatura pe aceleasi surse inexistente.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

103196710874764
Dizidentul Inutil  •  07 Mai 2019, 11:17

Lucrurile sint mai rau decit pe vremea comunistilor unde cel putin securea facea ceva pentru Dinamo. Steaua a avut noroc cu securea de V. Paunescu si apoi cu Le Berger dans Roumanie super inteligenta care alaturi de olandezul Van Ghelie nu fac cit sfertul sfertului de creier al lui Mircea Vulcanescu. Asta este situatia pentru ca cine sa mai fie interesat de inteligenta cind prostia mimeaza perfect actul de inteligenta? Doar ca nu vor gindi nu vor sti sa gaseasa solutii si asta este alta poveste. Puteti crede ca miliardari ca Tiriac sau chiar ca super "da vinci-ul" romanesc acest LUcescu ce luceste in raza de soare sa nu dea un ban cel putin cu imprumit sa isi salveze casa care i-a crescut? Puteti crede ca au atita zgircenie in ei si lipsa de emotie fata de cei care le-au dat sens? Pentru mine este complet inacceptabil. DIn pacate astia m-au chinuit inainte sa plec din tara dar am crescut cu DUmitrache cu Deleanu cu Nunweiler cu Dudu Georgescu , Pircalab si altii si atunci fie ca am jucat chiar la pitici stind pe linga clubul Dinamo dupa o aventura cu Fabian la Centrul 23 avind antrenori mari de la Iordache, Steimbal, Timar si nea Traian erau vremuri alcumva. Azi ei se maninca preum lupii ca la ananghie nu mai au mama nu mai a tata. Badea? Citi stiu ca era ginerele lui Ioan DInca Teleaga si cumnat cu Popovicioiu banditul cel mare fugit prin Anglia?Noroc cu cei cu creiere de plastic Turcu si Borea care au rulat banii si au facut ceva. IN rest toti dau cu clant

1260234347346768
Ioan Trisi  •  06 Mai 2019, 23:04
Postat de duta.dd3 pe 06 Mai 2019, 19:54

*** au *** ..

Bai agramatule,tu cu cine ai invatat lb. romana,cu femeia de serviciu? Nu mai scrie comentarii, ca dupa ce nu contin nimic ,le mai scrii si gresit! Nici de cioban la stana nu esti bun!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează