FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Ultimul transfer al lui Dinamo primește critici dure: „E dublu, zici că-l mănâncă pe Mario Nicolae!”

Akpala a fost transferat pentru a rezolva problemele din ofensiva lui Dinamo
Akpala a fost transferat pentru a rezolva problemele din ofensiva lui Dinamo

Articol de GSP - Publicat joi, 08 aprilie 2021 10:12 / Actualizat joi, 08 aprilie 2021 12:37

Adrian Florea, șeful departamentului Fotbal Intern la Gazeta Sporturilor, a fost invitat azi la GSP LIVE și a vorbit despre Joseph Akpala, atacantul de 34 de ani abia transferat de Dinamo pentru a rezolva criza fără precedent din ofensivă. 

Joseph Akpala a fost prezentat pe site-ul lui Dinamo. Nigerianul a semnat un contract valabil până la finalul sezonului și va purta numărul 9, cel pe care l-a avut Magaye Gueye, fotbalist suspendat provizoriu de Agenţia Naţională Anti-Doping. 

„Ai văzut pe cine a adus Dinamo? Costine, știi cine a purtat tricoul cu numărul nouă la Dinamo, istoric vorbind? Cum să faci așa ceva? Tu arăți mai bine fizic decât Akpala! Tu ai văzut poza cu directorul sportiv? (n.r - Mario Nicolae) E dublu! Zici că-l mănâncă pe Mario Nicolae, să aibă grijă. Ăsta e fotbalist în activitate? 

«Magiun» (n.r - Marin Barbu) arată mai bine decât Akpala. Nu joacă de un an și jumătate. De ce să-l aduci pe unul care nu joacă de un an și jumătate? Cât îi dai? 3.000 tot îi tai. Mai bine aduci unul de la Comuna Recea. Vine de la Recea la București, are o ambiție”, a spus Adrian Florea, în dialogul purtat cu Costin Ștucan la GSP Live. 

150.000 de euroe cota lui Akpala, potrivit transfermarkt. În urmă cu câțiva ani, în Bundesliga, el era cotat la 4,5 milioane de euro

Joseph Akpala nu a mai jucat de un an

Joseph Akpala a venit la Dinamo din postura de jucător liber de contract, după ce în iulie 2020 și-a terminat înțelegerea cu belgienii de la Oostende. Nigerianul are un an de când nu a mai jucat într-un meci oficial, ultima partidă fiind pe 7 martie 2020, când a bifat 27 de minute contra lui Genk. De-a lungul carierei, Joseph Akpala a jucat la Bendel Insurance, Esan FC (ambele din Nigeria), Charleroi, Club Brugge, Werder Bremen, Karabukspor, Al Faisaly și Oostende.

VIDEO Giani Kiriță, momente șocante în vestiarul „câinilor”: „Am dat foc ziarului! Pe el l-am bătut! Obraznic, nu făcuse nimic pentru Dinamo”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

UPDATE Dinamo și-a prezentat azi noul atacant! Pe ce perioadă a semnat

EXCLUSIV Dinamo își numără răniții! 7 absențe importante pentru ultima etapă » Cum arată primul „11” pe care îl pregătește Mulțescu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
gogoas
gogoas  •  09 Aprilie 2021, 10:44

Numai multescu il va evalua . Daca va folosi inseamna ca e ceva de capul lui

goggu.mecanicul
goggu.mecanicul  •  08 Aprilie 2021, 22:54

Domnu Florea are vreo semnificatie in fotbalul Romanesc ?? pe cine a descoperit el ?? Doar un narcisist prost se ia de aspectu unui om inainte sa-l vada jucand, daca Akpala confirma , ar trebui sa-l dea pe Florea asta in judecata, totusi de Akpala a auzit Belgia 3 ori cand a fost golghteer in cele 3 editii.

valyomanyd
valyomanyd  •  08 Aprilie 2021, 15:33
Postat de dragdim pe 08 Aprilie 2021, 14:30

Mario e in postul Pastelui, așa ca nu putem face o comparație între cei 2. Sunt fotbaliști la alte echipe care sunt de 6 ori mai mari ca Mario și joaca foarte bine, eu zic sa așteptăm sa vedem ce poate și apoi sa comentam.

Corect, daca il vedea domnul Florea pe Nemec langa Marius alias Mario zicea ca-i Hulk !:))

Vezi toate comentariile (14)
Comentează