FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Juan Camara a ieșit din „grevă” » Când revine la antrenamentele lui Dinamo

Juan Camara (roșu), Dinamo
Juan Camara (roșu), Dinamo

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 ianuarie 2021 22:31 / Actualizat vineri, 08 ianuarie 2021 22:57

Ionel Gane (49 de ani), antrenorul lui Dinamo, a dezvăluit că spaniolul Juan Camara (26) a acceptat să revină la antrenamentele echipei.

Nemulțumit de problemele financiare de la club, anume de faptul că șefii lui Dinamo trebuie să îi achite mai multe salarii restante iar acest lucru nu se întâmplă, Juan Camara a protestat prin neparticiparea la reunirea echipei. A absentat și de la ședințele de pregătire pe care dinamoviștii le-au ținut în ultimele zile, dar într-un final a cedat: va reveni la antrenamente, potrivit antrenorului echipei.

Juan Camara a cedat: revine la antrenamentele lui Dinamo

„Am avut o discuție cu Juan Camara, va veni duminică la antrenament”, a declarat „Jerry” Gane la TV Telekom Sport.

Dinamo va juca miercuri, 13 ianuarie, primul meci din retur. „Câinii roșii” vor da piept cu Hermannstadt, în deplasare, însă rămâne de văzut dacă Ionel Gane îl va arunca pe Camara în luptă, având în vedere că spaniolul împrumutat de la Jagiellonia va începe pregătirea mai târziu față de coechipierii săi.

253este index-ul InStat al lui Juan Camara din acest sezon. Este al 4-lea cel mai mare de la Dinamo, considerând doar fotbaliștii cu cel puțin 10 meciuri jucate

6 goluria influențat decisiv Juan Camara la Dinamo: a înscris de două ori și a oferit 4 pase decisive, în 16 meciuri

Dacă Juan Camara a acceptat să revină la antrenamente, nu există încă noutăți cu privire la celălalt „protestatar” de la Dinamo, Aleix Garcia. 

VIDEO Etapa 16 // Match Preview Hermannstadt - Dinamo

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Pablo Cortacero și Dorin Șerdean, făcuți praf de Ionel Gane: „Sunt duși cu Sorcova” » Șeful de la Dinamo a schimbat strategia: „Sună jucătorii străini”

A discutat cu jucătorii lui Dinamo și vine cu informații alarmante: „Nu cred că mai rămâne nimeni până luni!” » Detalii despre banii care ar fi trebuit să intre azi

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
wildtiger
wildtiger  •  09 Ianuarie 2021, 14:29
Postat de endeavour pe 09 Ianuarie 2021, 09:45

Nu au demnitate??... Unde sa se duca ?/... La minciuna blatistă fc fcsb??....Pai, tocmai asta dovedesc! Ca au demnitate!!! ...Sunt fotbalisti, nu minciuni vopsite gigiste!

cum naiba sa fie fotbalisti daca joaca gratis de 6 luni? aia nu au pic de demnitate. sa plece in strainatate,nu-i vrea nimeni de la Steaua din liga 1.

192486884818821
Mihnea Ilie  •  09 Ianuarie 2021, 09:49

Cu Garcia, nu e nici o supărare...

endeavour
endeavour  •  09 Ianuarie 2021, 09:45
Postat de Dorin Dorian pe 09 Ianuarie 2021, 07:06

Cum se explica? Neplătiţi de cîteva luni şi mai vin la muncă .Jucătorii aceştia nu au nici un pic de demnitate. Sau nu au unde se duce si aşteaptă sa mai pice cite ceva.Cred că ar trebui puşi să mai aducă şi ceva bani de acasa.

Nu au demnitate??... Unde sa se duca ?/... La minciuna blatistă fc fcsb??....Pai, tocmai asta dovedesc! Ca au demnitate!!! ...Sunt fotbalisti, nu minciuni vopsite gigiste!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close