FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

A discutat cu jucătorii lui Dinamo și vine cu informații alarmante: „Nu cred că mai rămâne nimeni până luni!” » Detalii despre banii care ar fi trebuit să intre azi

Dănuț Lupu (53 de ani) spune că jucătorii nu se vor prezenta la antrenamentul lui Dinamo de luni.
Dănuț Lupu (53 de ani) spune că jucătorii nu se vor prezenta la antrenamentul lui Dinamo de luni.

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 ianuarie 2021 18:30 / Actualizat vineri, 08 ianuarie 2021 18:55

Dănuț Lupu (53 de ani) spune că jucătorii nu se vor prezenta la antrenamentul lui Dinamo de luni. 

  • Dorin Șerdean și Cornel Țălnar au promis că astăzi va intra o sumă importantă de bani în conturile lui Dinamo. Jucătorii nu au primit vreun euro nici de această dată. Detalii AICI!

Dănuț Lupu, fostul mijlocaș al lui Dinamo, crede că ultima promisiune nerespectată a fost picătura care a umplut paharul. „Nu cred că mai rămâne nimeni până luni. Nu pot să dau nume, dar am mai vorbit și eu cu niște jucători de la Dinamo. Mi-au zis că au dat azi un ultimatum și că luni pleacă. Asta dacă nu primesc banii. Mie îmi pare rău, sincer”, a declarat Dănuț Lupu, la „Fotbal Club”, de la Digi Sport. 

Investitor misterios la Dinamo! Dănuț Lupu: „Țălnar vorbea de un milion de euro”

„Am avut o discuție cu nea Cornel Țălnar acum două zile. Era foarte bucuros, a zis că a găsit o rezolvare. I-a zis «OK, plătiți două salarii acum, dar peste două luni de unde mai luați bani?». 

Era foarte greu ca acea persoană care îi ajută să plătească atâția bani. Cine aruncă suma asta? Eu știu că era vorba de un milion de euro. Știu despre cine e vorba, dar nu pot să spun. E o chestie pe care Țălnar nu a spus-o, nu pot să o zic eu. Era un român. Nu a mai fost la Dinamo până acum”, a mai spus Lupu.

VIDEO. Ante Puljic: „Am primit promisiuni că vom primi două salarii”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Noi probleme la Dinamo: jucătorii încă nu și-au primit salariile, iar 4 dintre ei au plecat din apartamentele închiriate: „Nu știm dacă ne antrenăm mâine”

OFICIAL Andrei Blejdea a semnat cu Dinamo » Care este durata contractului și ce număr va purta

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (38)
catalin.palcu
catalin.palcu  •  09 Ianuarie 2021, 08:58

cine de la Dinamo vorbeste cu tine bai Lupule? strainii nicio sansa, aia mai tineri nici nu au habar cine esti. mai lasa fitilele, ca esti om batran

catalin.palcu
catalin.palcu  •  09 Ianuarie 2021, 08:57
Postat de markgreen pe 08 Ianuarie 2021, 22:05

te referi la dezinformarea alora de la pecehas care au spus ca au platit salarile unor jucatori(lucru imposibil,nu poti alege pe cine sa il platesti si pe cine nu) sau atunci cand au spus ca in acest playout se joaca mai multe meciuri decat in playff(lucru fals,evident,se joaca 9 in playout si 10 in playoff) sau atunci cand au spus ca au atras nu stiu ce sponsor? toate minciuni si dezinformati din pareta pecehas.

sponsorul se prezinta saptamana viitoare cel mai probabil. sponsorii, de fapt! Nu a zis nimeni nicaieri ca sunt anul asta mai multe jocuri in playoff decat in playout. dar pana acum asa a fost: 14 in playout vs 10 in playoff. S-a si spus in mare cui i s-au dat banii si de ce. Daca era o minciuna, puteau f simplu sa iasa fotbalistii respectivi si sa spuna ca e o minciuna. Apropo de minciuni, mai ai si altele? si scoate unghia din gat !

bubunika
bubunika  •  09 Ianuarie 2021, 07:27

Pregatiti-va de matineu! Ca prea v-ati pregatit de Champions League...

Vezi toate comentariile (38)
Comentează