FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

OFICIAL Andrei Blejdea a semnat cu Dinamo » Care este durata contractului și ce număr va purta

Andrei Blejdea la Dinamo // foto: Facebook @ FC DINAMO BUCURESTI
Andrei Blejdea la Dinamo // foto: Facebook @ FC DINAMO BUCURESTI

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 ianuarie 2021 15:57 / Actualizat vineri, 08 ianuarie 2021 18:09

Dinamo a anunțat transferul lui Andrei Blejdea (24 de ani, extremă stânga), liber de contract după despărțirea de FC Argeș.

Blejdea, fost junior la Dinamo, a efectuat vizita medicală alături de restul echipei la INMS ieri, a participat la ultimele ședinte de antrenament conduse de antrenorul Ionel Gane, iar în sfârșit a semnat un contract cu echipa din „Ștefan cel Mare”.

 Înțelegerea este valabilă un an și jumătate, până în iulie 2022, anunță Dinamo pe Facebook.

Andrei Blejdea, oficial la Dinamo

Blejdea, care a jucat de 11 ori în Liga 1 în acest sezon la FC Argeș, va purta numărul 19 la Dinamo. Ar putea debuta pentru „câini” miercuri, 13 ianuarie, la meciul din etapa 16 cu Hermannstadt.

12 goluria înscris Beljdea sezonul trecut pentru FC Argeș, în Liga 2, în 25 de meciuri

150.000 euroeste cota de piață a lui Blejdea, care a mai evoluat în cariera sa pentru FC Wil, NK Domzale U19, Zarica Kranj, Braunschweig II, Academica Clinceni și Pandurii

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Noi probleme la Dinamo: jucătorii încă nu și-au primit salariile, iar 4 dintre ei au plecat din apartamentele închiriate: „Nu știm dacă ne antrenăm mâine”

EXCLUSIV Nu a putut sta departe de Dinamo mult timp! Medicul Liviu Bătineanu s-a întors alături de „câini”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
goggu.mecanicul
goggu.mecanicul  •  09 Ianuarie 2021, 01:21

Interesant baiatu, a jucat bine la clinceni si pitesti ( in liga 2 ), e un fel de fabbrini doar ca mai tanar si nu atat de indolent ca italianu

creeperno
creeperno  •  08 Ianuarie 2021, 22:42

Am vazut in liga 2 ca avea viteza buna si calitati tehnice exemplare. Sper ca la arges n-a avut cu cine juca si la Dinamo sa joace exemplar

1618241801598332
Catalin Tutuman  •  08 Ianuarie 2021, 18:16

astia asteapta banii de 5 luni si sunt vai mama lor si vine copilul asta si semneaza cu teapa :)))))...mare e gradina ta Doamne...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează