FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO Iuliu Mureșan, detalii despre vedetele lui Dinamo » Cine are șanse să continue + ce se întâmplă cu Paul Anton

FOTO: Cristi Preda +31   FOTO
FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat marti, 03 august 2021 08:27 / Actualizat marti, 03 august 2021 08:40

Dinamo s-a impus pentru a doua în primele trei etape din Liga 1, 3-1 cu Academica Clinceni, iar conducerea „câinilor” și fanii din DDB fac eforturi pentru a liniști situația din lot.

La finalul partidei din „Ștefan cel Mare”, Iuliu Mureșan, președintele executiv al lui Dinamo, a oferit detalii despre situația celor mai importanți jucători ai lui Bonetti.

VIDEO Iuliu Mureșan explică ce se întâmplă cu Răuță, Filip, Anton și Sorescu

Oficialul „câinilor” a confirmat că Alexandru Răuță va continua la Dinamo, așa cum a anunțat Gazeta Sporturilor, și este încrezător că și Steliano Filip va continua. În plus, spune că se fac eforturi pentru a-i plăti restanțele salariale lui Paul Anton, pentru ca el să nu fie declarat liber de contract. 

„Da, Răuță a renunțat la acel proces. E jucătorul nostru și nu e niciun fel de problemă. La fel și Filip, nu ar fi o problemă. Are sânge și spirit de dinamovist.

Anton e accidentat. Sperăm ca atunci când revine să fie alături de echipă. Facem eforturi ca să rămână pentru că e cel mai bun mijlocaș din România. Vorbim constant. El e accidentat și nu are voie să continue. Sper ca el să rămână, dar nu forțat de vreo decizie. Aș vrea să-și dorească din suflet să continue la Dinamo, care e din nou o echipă frumoasă.

Sorescu e vedeta echipei. E un jucător mare. S-ar putea, dacă părăsește echipa, printr-un transfer care să fie bun pentru club. Dar, în situația în care suntem, e foarte greu să ne despărțim de vreun jucato pentru că îl putem înlocui doar cu cineva de la echipa a doua”, a declarat Iuliu Mureșan.

Întrebat dacă i se pare ciudat că, acum, niciun club nu e dispus să ofere 1 milion de euro pentru Sorescu, în timp ce alți jucători din Liga 1 au oferte de mai multe milioane, Mureșan a explicat: 

„Nu e ciudat. Doar o echipă vinde la asemene prețuri, dar e și mult marketing. Dar și Dinamo va vinde la asemenea prețuri într-un an sau doi. Sunt acești jucători tineri, iar asta se caută. Așa a făcut și rivala noastră.  A dat bani pe tineri și se vând acum pe sume mari”, a adăugat oficialul „câinilor”.

+27 FOTO

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Deian Sorescu, trist și după „dubla” din Dinamo - Clinceni: „Chiar dacă nu sunt dorit, eu dau totul! Mă doare, dar nu doar pentru mine”

Dario Bonetti nu se opune plecării vedetei: „E pregătit să joace în fotbalul mare”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
creeperno115
creeperno115  •  03 August 2021, 22:40

Apararea merge impecabil cu ehmann si giafer centrali. Grigore sa joace mijlocas defensiv

1720451648083270
Cristian Stefan  •  03 August 2021, 19:58

Dinamo mai are de lucrat în apărare... ce am văzut în ultimi 30 de metri este mai mult decit interesant... pase directe pe atacant în adincime și dintr o singura atingere....contraatacuri simple și direct spre poarta... au o șansă ca în următoarele etape se mai pot omogeniza au jocuri cu echipe mai,, subțiri,, dacă reușesc încă 6 puncte în 3 jocuri moralul va creste și poate încep sa se rezolve o parte din problemele financiare... Punctul forte este ca pusti alerga mult și nu au ce pierde... Deja multe echipe din liga 1 își doresc sa ia bătaie de la Dinamo.... De ce simplu sa demonstreze soluția cu fotbaliști autohtoni....

mda....
mda....  •  03 August 2021, 19:33
Postat de voinea pe 03 August 2021, 10:08

Sorescu are 5 goluri cu Voluntari și Clinceni. La Craiova nu a mișcat. Stai să îl vezi cu echipe de fotbal. Oricum anul ăsta cel mult baraj scrie pe voi

LA fel o ardeau si anul trecut si inainte de meciul cu voluntari nu v-ati saturat sa nu aveti dreptate?

Vezi toate comentariile (13)
Comentează