FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

La loc comanda! Vești bune pentru Dinamo înaintea duelului cu Poli Iași » Ce jucători revin după accidentări

Dinamo București, foto: facebook Dinamo București
Dinamo București, foto: facebook Dinamo București

Articol de - Publicat joi, 29 februarie 2024 12:13 / Actualizat joi, 29 februarie 2024 15:41

Zeljko Kopic (46 de ani), antrenorul lui Dinamo, a susținut conferința de presă premergătoare duelului din deplasare cu Poli Iași și le-a dat o veste bună suporterilor „câinilor”. Partida va avea loc mâine, 1 martie, de la 20:00, în etapa #29 din Superliga.

Partida este extrem de importantă pentru ambele echipe în contextul în care formațiile se luptă pentru evitarea retrogradării. Dacă moldovenii sunt pe locul 13, care trimite la baraj, cu 31 de puncte, „câinii” se află pe 15, cu 25.

Andrei Nicolescu, propunere pentru șefii fotbalului românesc: „Să facă etapă de etapă, în cel mult 48 de ore!”
DINAMO
Andrei Nicolescu, propunere pentru șefii fotbalului românesc: „Să facă etapă de etapă, în cel mult 48 de ore!”

Zeljko Kopic anunță 3 reveniri în echipa lui Dinamo

Dinamo a fost măcinată de accidentări în ultimele două meciuri, cu CFR Cluj și Hermannstadt. Zeljko Kopic nu s-a putut baza pe Josue Homawoo (26 de ani), Costin Amzăr (20 de ani), Dani Iglesias (28 de ani), Dennis Politic (23 de ani) și Georgi Milanov (32 de ani).

Dinamo a pierdut cu CFR Cluj, scor 0-4 și i-a învins pe sibieni, 1-0, iar tehnicianul croat de la Dinamo a anunțat trei reveniri în lotul „câinilor” pentru duelul cu Poli Iași.

„Trei puncte cu Hermannstadt foarte importante pentru noi, ne-am apărat foarte bine. Am avut probleme în prima parte a meciului, dar sunt mândru de jucători cum au reacționat și au dat totul pentru a câștiga meciul. Am avut probleme ofensive, dar acesta este fotbalul, se poate întâmpla uneori.

În legătură cu jucătorii accidentați, nu ne putem baza pe Amzăr și Politic, dar Iglesias, Homawoo și Milanov vor fi în lot pentru acest meci, iar acestea sunt veștile bune. Amzăr și Politic sunt mai bine din punct de vedere fizic, dar nu vrem să riscăm nimic.

Poli Iași este o echipă bună, are potențial ofensiv, calitate, acasă joacă foarte agresiv, cu intensitate, ne așteaptă un meci complicat, dar vom fi pregătiți, am avut două zile de recuperare, dar până mâine vom fi la un nivel optim.

Fiecare meci este important, nu vreau să spun că anumite echipe, precum meciul cu Iași este mai important, se vor înjumătăți punctele, vom vedea unde ne vom afla. Mai sunt 9 meciuri în play-out, luăm meci cu meci. Noi trebuie să ne adaptăm la nivelul de agresivitate al Iașiului, la intensitatea lor.

La loc comanda! Vești bune pentru Dinamo înaintea duelului cu Poli Iași » Ce jucători revin după accidentări
Zeljko Kopic, antrenorul lui Dinamo, foto: facebook Dinamo București

Fiecare victorie e importantă pentru noi, dar ar fi esențial să câștigăm mâine. Nu știu cum va reacționa Iași fără Grozavu pe bancă, dar nu e ceva nou în fotbal, nu cred că va fi o mare problemă pentru ei.

Vorbim după următoarele două meciuri despre numărul de puncte, să vedem cum va fi situația după prima parte a sezonului, după aceea e alt campionat, fiecare meci va fi ca un meci de calificare”, a spus Zeljko Kopic, în cadrul conferinței de presă.

Match Quiz Universitatea Craiova - Rapid

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe Universitatea Craiova - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO. Match Preview Poli Iași - Dinamo » Etapa 29 din Superliga

Citește și alte știri:

Lui Bergodi i-a ieșit mutarea! Surpriza italianului, printre cei mai buni de pe teren
RAPID - UTA 4-1
Lui Bergodi i-a ieșit mutarea! Surpriza italianului, printre cei mai buni de pe teren
Mesajul transmis jucătorilor de Marius Șumudică: „Vreau să-mi țin promisiunea pentru echipă și oraș!”
TURCIA
Mesajul transmis jucătorilor de Marius Șumudică: „Vreau să-mi țin promisiunea pentru echipă și oraș!”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
brentford
brentford  •  01 Martie 2024, 10:11
Postat de sadiku_is_back pe 29 Februarie 2024, 14:52

dar pe Ilic sau pe nelut rosu ???? Ghezali si Gorca trebuiau pastrati , nu se stie daca scapam de retrogradare ....sefii astia de carton mai bine sa gandesc cum sa faca un lot solid, daca retrogradam .....

Pai daca retrogradam ne vom ruga de Patriche sa nu agate ghetele-n cui si sa mai puna o data umarul la promovare. Toti jucatorii straini adusi vara trecuta si in iarna au contract pana la finele campionatului. Si chiar de am ramane in MamaLiga,ce vom face in privinta noii reguli cu numarul de straini?

Eligiu
Eligiu  •  01 Martie 2024, 09:38

Acum Dinamo are ceva jucatori, un antrenor foarte bun aparut e nicaeri, dar nu are conducatori. Voicu si Niculescu nu au nici o treaba cu fotbalul, mai ales cu Dinamo. Nu stiu cine a fost Dinamo, Dumitrache, Fratila, fratii Nunweiler, chiar mai recent Raducioiu. Sunt patronii unei firme fantoma, Red and White

jony1973
jony1973  •  29 Februarie 2024, 17:44

Un sfat pretios: daca vreti sa aveti sanse cu Iasul, cereti CONTROL ANTIDOPING la acest meci. Altfel va vor sufoca iesenii!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează