INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TURCIA

Mesajul transmis jucătorilor de Marius Șumudică: „Vreau să-mi țin promisiunea pentru echipă și oraș!”

Articol de - Publicat joi, 29 februarie 2024 11:28 / Actualizat joi, 29 februarie 2024 11:55

Marius Șumudică (52 de ani), salvat de la demitere de Maxim, Niță și căpitanul Djilobodji, dorește să rămână în buzunar cu cei 100.000 de euro promiși că-i achită în cazul în care Gaziantep retrogradează la finele stagiunii. Primul pas l-a făcut transmițându-le jucătorilor la antrenament să lupte pentru victorie cu Antalya.

Marius Șumudică a mai primit o șansă din partea conducerii pentru a o redresa pe Gaziantep. Cu o singură victorie în ultimele nouă jocuri, eliminat din Cupa Turciei și ajuns pe un loc retrogradabil (17 din 20), antrenorul român atacă disputa din runda viitoare, luni cu Antalya, în deplasare, cu obiectivul de a lua toate punctele.

Cristiano Ronaldo n-a scăpat, după gesturile care au scandalizat Arabia Saudită » Ce suspendare a primit
SUSPENDARE
Cristiano Ronaldo n-a scăpat, după gesturile care au scandalizat Arabia Saudită » Ce suspendare a primit

Ar fi un prim pas spre a-și atinge obiectivul salvării de la retrogradare, pentru care a pus un pariu de 100.000 de euro. „Vreau să-mi țin promisiunea pentru echipă și oraș!”, a declarat Șumudică pentru ziarul Telgraf.

Vizitați la antrenament de președintele clubului

„Mi-am dat cuvântul conducerii și vom munci din greu pentru a evada din coada clasamentului", a întărit ieri tehnicianul de 52 de ani, care le-a pus în vedere elevilor săi că a venit momentul să fie foarte concentrați pentru ciocnirea cu Antalya (ocupanta locului al nouălea în SuperLig) și să livreze un rezultat pozitiv.

În tur, în urmă cu mai bine de patru luni, roș-negrii s-au impus la limită, cu 1-0, grație golului semnat de Nkoulou.

2milioane de euro este cota actuală de piață a lui Denis Drăguș, în creștere față de momentul plecării de la Genoa sub formă de împrumut. E la egalitate cu Jamiro Monteiro și Bryan Acosta în topul valoric de la Gaziantep

La ultima ședință de pregătire de miercuri a venit și președintele Memik Yılmaz, pentru a-i încuraja pe jucători!

Denis Drăguș își amână decizia pentru la vară

De permanența în elita Turciei ar depinde și alegerea lui Denis Drăguș. Curtat deja de Galatasaray și Beșiktaș, atacantul român nu vrea să se gândească în prezent la viitorul său: dacă va fi achiziționat definitv de la Standard sau se întoarce la Liege.

Mesajul transmis jucătorilor de Marius Șumudică: „Vreau să-mi țin promisiunea pentru echipă și oraș!”
Denis Drăguș are deja două oferte din Turcia / Foto: Imago

„Drăguș amână decizia pentru finele acestei stagiuni, prioritatea sa este să se salveze de la retrogradare cu Gaziantep. Denis Drăguș rămâne cel mai bun marcator al lui Gaziantep, cu 11 goluri și o pasă decisivă în 25 de meciuri disputate în campionat și în Cupa Turciei în actualul sezon.

Match Quiz Universitatea Craiova - Rapid

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe Universitatea Craiova - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

Citește și alte știri de fotbal internațional:

Veste bună despre colegul lui Alexi Pitu de la Bordeaux » Care este starea jucătorului intrat în comă
FRANȚA
Veste bună despre colegul lui Alexi Pitu de la Bordeaux » Care este starea jucătorului intrat în comă
Un internațional portughez s-a filmat în timp ce conducea cu aproape 200 km/h
SPANIA
Un internațional portughez s-a filmat în timp ce conducea cu aproape 200 km/h

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
MaxiP
MaxiP  •  29 Februarie 2024, 12:51

Exact asta a si spus, ca vrea cei 100000 euro si de-aia vrea sa-i salveze. Sunteti penibili sa continuati cu astfel de articole, luni scriati foarte convinsi cum este demis, inca faceati un fel de "live" pe chestiunea asta. V-ati dat cu stangul in dreptul dar continuati ca si cum ati fi ceva regizori de mare renume.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează