INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SUSPENDARE

Cristiano Ronaldo n-a scăpat, după gesturile care au scandalizat Arabia Saudită » Ce suspendare a primit

Cristiano Ronaldo, foto: Getty Images
Cristiano Ronaldo, foto: Getty Images

Articol de - Publicat joi, 29 februarie 2024 09:31 / Actualizat joi, 29 februarie 2024 11:00

Cristiano Ronaldo (39 de ani) a fost suspendat de Comisia de Disciplină din Arabia Saudită după gestul golănesc făcut în partida dintre Al Shabab și Al Nassr, încheiată cu victoria echipei sale, scor 3-2, în etapa 21 din campionatul saudit.

La final, după ce și-a felicitat coechipierii pentru victorie, CR 7 și-a dus mâna la ureche, apoi, de mai multe ori, spre zona genitală, drept replică la scandările fanilor-gazdă. Aceștia îl enervaseră de mai multe ori în timpul partidei, strigând numele marelui rival Lionel Messi.

Jean Vlădoiu, pus pe glume: „N-am pușca, am lăsat-o acasă!” + Crede în Edward Iordănescu: „Avem o generație bună”
ROMÂNIA
Jean Vlădoiu, pus pe glume: „N-am pușca, am lăsat-o acasă!” + Crede în Edward Iordănescu: „Avem o generație bună”

Ronaldo, suspendat, după gesturile care au scandalizat Arabia Saudită

Starul portughez a fost suspendat o etapă de Comisia de Disciplină din Arabia Saudită din cauza gestului considerat vulgar și va rata partida cu Al Hazem, de pe teren propriu, din etapa 22 a campionatului saudit, precizează publicația Arriyadiyah.

Ronaldo a primit și o amendă de 30.000 de euro. În fața Comisiei de Disciplină, CR 7 s-a rezumat la a spune: „Respect toate cluburile, iar bucuria după meci exprimă putere și victorie și nu este ceva rușinos. Ne-am obișnuit cu asta în Europa.”

Comisia de Disciplină a adăugat că decizia luată nu poate fi atacată și va avea efect imediat. Al Nassr joacă astăzi, de la ora 19:00, pe teren propriu în fața celor de la Al Hazem.

Starul portughez marcase în fiecare meci din 2024 pentru echipa sa, însă nu va avea ocazia să o facă și în această seară, din cauza suspendării.

Al Nassr este pe locul 2 în campionatul Arabiei Saudite, cu 52 de puncte după 21 de etape, la 7 de liderul Al-Hilal, care nu a pierdut niciun meci în acest sezon.

Ronaldo vrea să câștige și Liga Campionilor Asiei alături de Al Nassr, acolo unde se va întâlni cu Al-Ain, formație din Emiratele Arabe Unite, în dublă manșă.

Cristiano Ronaldo nu e la prima abatere. Ieșire de bădăran la meciul cu Al Hilal

La începutul lunii februarie, Al Hilal și Al Nassr s-au înfruntat într-un meci amical disputat la Riad, în cadrul turneului amical Season Cup, la care a mai participat Inter Miami. După înfrângerea suferită, 0-2, Cristiano Ronaldo (39 de ani) a comis un gest vulgar.

Integralist, Cristiano Ronaldo nu a reușit să-și lase amprenta pe tabelă. La 3 zile după ce a împlinit 39 de ani, portughezul a avut una dintre cele mai slabe prestații din tabăra lui Al Nassr.

Pe parcursul meciului, publicul i-a fost potrivnic lui CR7. La fiecare atingere de minge, o parte dintre spectatori l-a întâmpinat pe Cristiano cu scandarea numelui rivalului de-o viață, Lionel Messi.

Frustrarea s-a adunat și a culminat la final de meci, când Cristiano a comis un gest vulgar, reprobabil. În timp ce se îndrepta către vestiare, un spectator i-a aruncat la picioare un fular al lui Al Hilal. Ronaldo s-a aplecat, l-a ridicat, a părut să-l frece de zona intimă și l-a aruncat înapoi spre tribună!

Match Quiz Universitatea Craiova - Rapid

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe Universitatea Craiova - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

Citește și alte știri:

Rednic îi dă o singură șansă Rapidului la titlu: „Doar din cauza lor pot pierde cei de la Steaua campionatul. Gigi mai filosofează, mai schimbă... Cine știe?”
UTA
Rednic îi dă o singură șansă Rapidului la titlu: „Doar din cauza lor pot pierde cei de la Steaua campionatul. Gigi mai filosofează, mai schimbă... Cine știe?”
Granzii și-au făcut treaba! Final în optimile Cupei Angliei » Cum arată meciurile din sferturi: duel-șoc pe Old Trafford!
ANGLIA
Granzii și-au făcut treaba! Final în optimile Cupei Angliei » Cum arată meciurile din sferturi: duel-șoc pe Old Trafford!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
gojgaru
gojgaru  •  29 Februarie 2024, 20:41

L-au nenorocit :)))

paiazze
paiazze  •  29 Februarie 2024, 13:18

Banul nu-ti cumpara cei sapte ani de-acasa sau bunul simt. Asta ar trebui sa fie cel mai senin om din lume, la ce viata are, dar degeaba... Ce pretentii sa ai de la frustratii cu trei clase si fara viitor care isi dau cu pietre in cap la Rapid-UTA?

fibra
fibra  •  29 Februarie 2024, 13:08

Ba chiar a scapat.Daca nu era *** era terminat ca om.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează