FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

OFICIAL Dinamo l-a transferat pe Florin Bejan, jucător crescut la FCSB! A patra mutare a verii rezolvată de „câini”

Florin Bejan // FOTO: facebook.com/FCDinamoOfficial
Florin Bejan // FOTO: facebook.com/FCDinamoOfficial

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 iunie 2019 10:47

Dinamo a anunțat azi transferul fundașului central Florin Bejan, 28 de ani, care în sezonul trecut a jucat la Astra.

„Câinii” continuă achizițiile, iar echipa antrenată de Eugen Neagoe a oficializat transferul lui Florin Bejan, mutare anunțată zilele trecute de GSP.RO. Fundașul vine din postura de jucător liber de contract, după ce și-a încheiat înțelegerea cu Astra.

Bejan, crescut la FCSB, este al patrulea transfer perfectat în această vară, după cel al portarului Cătălin Straton, venit de la retrogradata Dunărea Călărași, al mijlocașului Alexandru Răuță, adus de la FC Voluntari și al mijlocașului Andrei Sin, de la Poli Iași.

„Florin Bejan la Dinamo București Fundașul central Florin Bejan, ultima oară la Astra Giurgiu, a semnat un contract cu FC Dinamo București și s-a alăturat lotului pregătit de antrenorul principal Eugen Neagoe în cantonamentul de la Săftica. 

Născut pe 28 martie 1991, la Mangalia, Florin Bejan a evoluat în carieră pentru echipa secundă a celor de la FCSB, Viitorul Constanța, ASA Tg. Mureș, MKS Cracovia, Concordia Chiajna și Astra Giurgiu.

Bine ai venit, Florin Bejan!
Împreună pe Arena Națională!”comunicat Dinamo

28de meciuri are Bejan în sezonul 2018-2019 la Astra, 1 gol marcat, plus 2 cartonașe roșii și 7 galbene încasate.

750.000 €este cota lui Florin Bejan conform transfermarkt.de

4,5e media notelor lui Florin Bejan, fundașul cu cea mai mică medie din Liga 1

150 de partide a adunat Florin Bejan în Liga 1 pentru Viitorul Constanța, ASA Tg. Mureș, Concordia Chiajna și Astra Giurgiu. În prima ligă a Poloniei a jucat 12 jocuri pentru MKS Cracovia.

JUCĂTORUL A FOST ACUZAT DE BLAT

În luna martie, FCSB s-a impus în deplasarea de la Astra, scor 2-0. Cristi Balaj, fost arbitru internațional, în prezent analist la TV Telekom Sport și președinte al Agenției Naționale Anti-Doping, a afirmat că pe teren s-au întâmplat lucruri „dubioase”.

„Am mai avut impresia că există meciuri dubioase și când eram arbitru, doar că nu aveam dovezi. Am mai simțit astfel de meciuri. E dubios. Am anumite semne de întrebare. Văd marcajul de la primul gol. E inexistent. Inițial e bună poziționarea, apoi se îndepărtează de Gnohere. Nu ai niciun adversar în fața ta. Era în dreapta lui, știa unde e, apoi vine spre Bejan. Ce faci acolo?! Astra îmi place mult, dar eu nu i-am văzut niciodată jucând așa”, a spus Balaj, care a analizat apoi prestația lui Bejan. Detalii AICI!

Citește și:

Giovanni Becali le răspunde fanilor lui Dinamo: „E normal că Neagoe s-a dus la negocieri şi l-a reprezentat cineva de la firmă”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (34)
blahblahblah111
blahblahblah111  •  19 Iunie 2019, 18:36

*** *** , *** *** , *** *** , *** ***. Hai pa. Nu aveti ce sa cautati la Dinamo.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tequlix
tequlix  •  19 Iunie 2019, 18:21
Postat de agentul0007 pe 19 Iunie 2019, 17:09

Cer bani pe ei si salarii mari . Patronul nu vrea sa investească nimic doar sa vândă. Orice antrenor vine nu poate face echipa buna fără bani .

Hai ca nu costau nimic ( infara de Miron), placa asta ca nu are bani, nu tine la nesfarsit, are ogramada de bani Negoiotu, problema e ca e zgarcit, la un moment dat era in top forbes pe locu 120, asa ca nu e sarac sa cereseasca la gara de nord la semafor. Astea sunt vrajeli. E un nenorocit. Simplu ca micu dejun.

agentul0007
agentul0007  •  19 Iunie 2019, 17:09
Postat de tequlix pe 19 Iunie 2019, 15:39

Am crezut ca Neagoe se pricepe la antrenorat, dar vazand campania aceasta spectaculoasa de transferuri, parca mai buni erau mercenari straini ai domnului Comision. Macar aia ne surprindeau placut, sigur nimeream 3 buni, dar astea autohtoni pe care i am vazut si noi si au jucat ca recolta iarna la ce sa mai ma astept?? Cu putina pricepere , Neagoe putea aduce ceva mai bun. Cateva exemple: Miron de la botosani in locu lui Bejan, Fofana de la medias in locu lui Rauta, Florin Stefan de la sepsi ( il stie neagoe ca la antrenat) in locu lui Sin. Deh,habarnisti domne, anu care vine B ul ne mananca, pana la ultimu dumicat

Cer bani pe ei si salarii mari . Patronul nu vrea sa investească nimic doar sa vândă. Orice antrenor vine nu poate face echipa buna fără bani .

Vezi toate comentariile (34)
Comentează