LIGA 1  ·  DINAMO

DINAMO // Giovanni Becali le răspunde fanilor lui Dinamo: „E normal că Neagoe s-a dus la negocieri şi l-a reprezentat cineva de la firmă”

Ioan Becali
Ioan Becali

Marti, 18 Iunie

Giovanni Becali, cel care are firma care îl impresariază pe Eugen Neagoe, a reacționat pentru prima dată după atacurile fanilor lui Dinamo.

Giovanni Becali susține că nu are nicio implicare în numirea lui Eugen Neagoe și că nu înțelege acuzele fanilor dinamoviști.

„Eu sunt în afara fotbalului. Firma mea aparţine altcuiva, eu sunt doar un consilier. Mă duc la meciuri și sunt consilier la Levski Sofia. Firmele mele sunt conduse de cu totul alţi oameni. 

Dinamo, în momentul ăsta, are problema suporterilor. Aţi văzut, se spune că «Giovanni l-a adus pe Neagoe». Eu habar nu aveam că Neagoe e antrenorul lui Dinamo. La 12 noaptea am aflat. Au semnat seara târziu, când nimeni nu a ştiut. E normal că la negocieri s-a dus şi l-a reprezentat cineva de la firma Becali Sport. Avea contract cu Becali Sport, firma care e condusă de domnul Dragoș Sârbu.

Dacă Dinamo va ajunge cu Eugen Neagoe în primele 6, ce vor spune? Dar suporterii aşa sunt. Sunt câţiva suporteri acolo care au un cui cu mine de acum 25-30 de ani”, a declarat Becali la TV Telekom Sport.

„Nu înţeleg de ce nu lăsăm echipele suporterilor. Să vedem ce vor face ei. Cel mai bine văd clubul Rapid. Are suporterii, are lot și cei de acolo îşi văd de treabă. Nu mi s-a părut frumos ce au făcut cei de la CSA Steaua, când au intrat pe teren (n.r. după ce Steaua pierdut calificarea la barajul pentru Liga 3). Nu mi-a plăcut ce s-a întâmplat la Cluj, când un jandarm putea să moară. Chestiile astea dăunează fotbalului românesc şi dacă vom continua aşa şi la echipa naţională, vom juca fără spectatori pe un stadion frumos de 54.000 de locuri ” Giovanni Becali

Citește și:

Florin Prunea, fără secrete despre politica de la Dinamo: „Nu ni-l permitem pe Filip Mrzljak!” + pe ce post mai caută jucătoriDezvăluirea uluitoare făcută de Pepe despre scandalul dintre Dan Alexa și Anamaria Prodan! Impresara va avea un șoc

Libertatea

Comentarii (4)

Ion Moldovan  •  18 Iunie 2019, 20:35

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Dorin Cheregi  •  18 Iunie 2019, 17:49

Nu 20 de dinamovisti au ceva cu tine. Toți fanii echipei Dinamo te considera unul dintre gropari. Esti printre cele mai nocive persoane care au avut de a face cu Dinamo! Asa ca nu mai face pe prostul.

Lupescu Mihai  •  18 Iunie 2019, 15:05

La Puscarie sa mai stai un Deceniu!!!!!

Vezi toate comentariile (4)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
21:00 Fotbal, Liga 1

Sepsi - FCSB

Digi 1, Telekom 1, Look
Program TV complet

Liga 1