LIGA 1  ·  DINAMO

DINAMO // Giovanni Becali le răspunde fanilor lui Dinamo: „E normal că Neagoe s-a dus la negocieri şi l-a reprezentat cineva de la firmă”

Ioan Becali
Ioan Becali

Marti, 18 Iunie

Giovanni Becali, cel care are firma care îl impresariază pe Eugen Neagoe, a reacționat pentru prima dată după atacurile fanilor lui Dinamo.

Giovanni Becali susține că nu are nicio implicare în numirea lui Eugen Neagoe și că nu înțelege acuzele fanilor dinamoviști.

„Eu sunt în afara fotbalului. Firma mea aparţine altcuiva, eu sunt doar un consilier. Mă duc la meciuri și sunt consilier la Levski Sofia. Firmele mele sunt conduse de cu totul alţi oameni. 

Dinamo, în momentul ăsta, are problema suporterilor. Aţi văzut, se spune că «Giovanni l-a adus pe Neagoe». Eu habar nu aveam că Neagoe e antrenorul lui Dinamo. La 12 noaptea am aflat. Au semnat seara târziu, când nimeni nu a ştiut. E normal că la negocieri s-a dus şi l-a reprezentat cineva de la firma Becali Sport. Avea contract cu Becali Sport, firma care e condusă de domnul Dragoș Sârbu.

Dacă Dinamo va ajunge cu Eugen Neagoe în primele 6, ce vor spune? Dar suporterii aşa sunt. Sunt câţiva suporteri acolo care au un cui cu mine de acum 25-30 de ani”, a declarat Becali la TV Telekom Sport.

„Nu înţeleg de ce nu lăsăm echipele suporterilor. Să vedem ce vor face ei. Cel mai bine văd clubul Rapid. Are suporterii, are lot și cei de acolo îşi văd de treabă. Nu mi s-a părut frumos ce au făcut cei de la CSA Steaua, când au intrat pe teren (n.r. după ce Steaua pierdut calificarea la barajul pentru Liga 3). Nu mi-a plăcut ce s-a întâmplat la Cluj, când un jandarm putea să moară. Chestiile astea dăunează fotbalului românesc şi dacă vom continua aşa şi la echipa naţională, vom juca fără spectatori pe un stadion frumos de 54.000 de locuri ” Giovanni Becali

Citește și:

Florin Prunea, fără secrete despre politica de la Dinamo: „Nu ni-l permitem pe Filip Mrzljak!” + pe ce post mai caută jucătoriPolițistul care a anunțat primul că „fetele dispărute din Caracal au fost găsite arse” este același care a vorbit ultimul cu Alexandra de pe un număr privat!

Libertatea

Comentarii (4)

Ion Moldovan  •  18 Iunie 2019, 20:35

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Dorin Cheregi  •  18 Iunie 2019, 17:49

Nu 20 de dinamovisti au ceva cu tine. Toți fanii echipei Dinamo te considera unul dintre gropari. Esti printre cele mai nocive persoane care au avut de a face cu Dinamo! Asa ca nu mai face pe prostul.

Lupescu Mihai  •  18 Iunie 2019, 15:05

La Puscarie sa mai stai un Deceniu!!!!!

Vezi toate comentariile (4)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
15:00 Fotbal, UEFA Youth League

Atletico - Leverkusen

Digi 3, Telekom 1, Look Sport
15:00 Tenis, ATP

Turneul din Viena

Digi 4, Telekom 3
16:00 Tenis, ATP

Turneul din Basel

Digi 2
17:00 Fotbal, UEFA Youth League

Club Bruges - PSG

Digi 3, Telekom 1, Look Sport
19:55 Fotbal, Liga Campionilor

Atletico Madrid - Leverkusen

Digi 1, Telekom 2, Look Plus
19:55 Fotbal, Liga Campionilor

Șahtior Donețk - Dinamo Zagreb

Digi 2, Telekom 4, Look Sport
22:00 Fotbal, Liga Campionilor

Galatasaray - Real Madrid

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
22:00 Fotbal, Liga Camâ

Juventus - Lokomotiv Moskva

Digi 2, Telekom 4, Look Sport
22:00 Fotbal, Liga Campionilor

Olympiakos - Bayern Munchen

Digi 3, Look Sport 3, Telekom 2
22:00 Fotbal, Liga Campionilor

Club Brugge - PSG

Digi 4, Telekom 3, Look PPV1
22:00 Fotbal, Liga Campionilor

Manchester City – Atalanta

Look Sport 2
Program TV complet

Liga 1