FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Florin Prunea, fără secrete despre politica de la Dinamo: „Nu ni-l permitem pe Filip Mrzljak!” + pe ce post mai caută jucători

Florin Prunea
Florin Prunea

Articol de GSP - Publicat luni, 17 iunie 2019 20:13

Florin Prunea, 50 de ani,  managerul general al lui Dinamo, a vorbit pe larg despre politica de transferuri a „câinilor” din această vară.

După ce a anunțat că Andrei Sin, 27 de ani, s-a prezentat deja la reunire, oficialul dinamovist a vorbit și despre celelalte ținte ale dinamoviștilor, dezvăluind motivul pentru care antrenamentul de astăzi s-a desfășurat cu porțile închise.

Prunea a declarat fără rețineri că Dinamo nu poate satisface pretențiile financiare ale lui Filip Mrzljak, fostul mijlocaș de la Astra Giurgiu. „Nu avem nimic de ascuns, dar nu sunt noutăți. Am telefonul deschis și sunt dispus să vorbesc cu suporterii, cum vorbeam și înainte, despre toate problemele care îi frământă. Nu cred că ni-l permitem pe Filip Mrzljak, nu mă tem s-o recunosc.

Mai căutăm un portar, nu e nimic de ascuns. Dar îl vom aduce doar dacă vom găsi unul care e peste Straton. Am făcut deja unele transferuri și cu siguranță vor mai și pleca jucători, acesta este rulajul fotbalului. Ne-am dori să plece cât mai puțini. Mi-aș dori să transfer doar jucători români, dar trebuie să recunosc că piața internă e foarte slabă”, a spus Florin Prunea, la TV Digi Sport.

LOTUL PREZENT LA REUNIREA LUI DINAMO

Portari: Cătălin Straton, Vlad Muțiu, Ștefan Fara
Fundași: Denis Ciobotariu,  Marco Ehmann, Levent Oltay
Mijlocași: Nabil Jaadi, Reda Jaadi, Ioan Filip, Mamoutou N'Diaye, Alexandru Răuță, Andreas Mihaiu, Ionuț Șerban, Alin Lazăr, Geani Crețu, Aleksandru Longher
Atacanți: Mattia Montini, Daniel Popa, Robert Moldoveanu, Gabriel Răducan, Cătălin Măgureanu

Aliji, Klimavicius și Nistor vor veni la echipă după 20 iunie, iar atacantul Papazoglou va ajunge marți.

Vezi și:

EXCLUSIV Dinamo mai renunță la un jucător! Eugen Neagoe nu mai contează pe Simon Zenke, jucător adus de Mircea Rednic: „E vorba de bani”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (34)
fcsp
fcsp  •  18 Iunie 2019, 15:57
Postat de cuviosul_pafnutie pe 18 Iunie 2019, 14:10

Dar Ricardo Grigore?Ori a plecat?Ca vad ca nu e!De fapt, numai asa s-ar putea explica de ce s-a indurat "finu'Mirel",sa-l convoace si pe el la U21!

Ricardo Grigore e in Italia la nationala U21 frate.

cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  18 Iunie 2019, 14:17
Postat de ciclistul pe 17 Iunie 2019, 21:58

Lotul e plin de tineri, la fel de bine pot sa si retrogradeze. Insa Dinamo uneori a luptat cu Viitorul. e penibil ca pana acum nu s-au folosit de academie promovand macar 2 tineri in fiecare pauza competitionala. Fundasul central plecat in Scotia, imi scapa, avea valoare de Dinamo..

Si Corbu ar fi fost bun pe dreapta!Oricum,mai bun ca Sorescu-care e mijlocas!

cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  18 Iunie 2019, 14:10

Dar Ricardo Grigore?Ori a plecat?Ca vad ca nu e!De fapt, numai asa s-ar putea explica de ce s-a indurat "finu'Mirel",sa-l convoace si pe el la U21!

Vezi toate comentariile (34)
Comentează