FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // Legea lui Rednic! Sean McDermott e OUT, antrenorul mizează pe Parfait Mandanda!

Sean McDermott a stat 7 săptămâni la Dinamo, bifând un amical și 3 meciuri oficiale, foto: Raed Krishan/GSP +1   FOTO
Sean McDermott a stat 7 săptămâni la Dinamo, bifând un amical și 3 meciuri oficiale, foto: Raed Krishan/GSP

Articol de - Publicat vineri, 01 martie 2019 09:05

DINAMO. Timpul și Rednic n-au răbdare cu jucătorii lui Dinamo! Gazeta Sporturilor anunța de vinerea trecută că Sean McDermott e pe "lista neagră" a roș-albilor, dar decizia mazilirii a venit foarte curând, nu s-a mai așteptat finalul play-out-ului.

Mircea Rednic nu a agreat de la bun început sosirea lui Sean McDermott, goal-keeper în lotul lărgit al Irlandei, dar în lipsa concretizării altor soluții a fost de acord cu propunerea scouting-ului din Ștefan cel Mare.

Însă antrenorul-manager a dispus despărțirea de portarul de 25 de ani, care s-a oficializat ieri după numai 3 meciuri în care a încasat două goluri!

De la ce i se trage

Dar tocmai eșecul cu Botoșaniul (1-2) a cântărit decisiv în îndepărtarea irlandezului. Același Botoșani care a dus și la demiterea lui Claudiu Niculescu în toamnă. "Puriul" mizează pe Parfait Mandanda, pe care l-a adus prin relațiile personale. De văzut când va debuta congolezul întrucât Rednic ar vrea ca el să dea randament și să poată fi o soluție și din ediția viitoare.

McDermott, lăudat pentru jocul de picior în startul lui 2019, n-a avut reacții la golurile lui Golofca și Fabbrini, iar decizia eliminării a venit fără prea multe analize. Mai ales că nici în amicalul cu Dinamo Moscova (0-2), ultimul din Antalya, primul joc al lui Sean în tricoul "câinilor", n-a fost deloc de ajutor coechipierilor.

sean mcdermott

De ce l-a dat afară

"Nu ştiu dacă mai avea loc. Oricum, nu avea de ce să fie supărat pentru că a avut toată susţinerea noastră. Eu am cerut un portar, nu un libero! Asta e viaţa, v-am zis, sunt foarte exigent şi nu vreau ca sezonul următor să ne prindă nepregătiți. Nu ne mai iartă nimeni în sezonul următor dacă ratăm play-off-ul, nici pe mine, nici pe jucători", a explicat Rednic. 

7.000 €era salariul lunar al irlandezului în Ștefan cel Mare

"El să reușească, dar Steaua să nu câștige!"

Rednic a lansat noi înțepături către rivalii de la FCSB:

"Eu mai vorbesc cu Mihai Teja, am colaborat, e normal. Am vorbit cu el înainte de Craiova și acum nu mai răspunde. Mi-aș dori să reușească, dar Steaua să nu câștige! E bine, se simte bine, e sigur pe situație, când ai rezultate vedeți și voi reacțiile din presă. Zici că FCSB a câștigat finala Cupei, cei de acolo sunt cei mai mari, cei mai tari, cei mai frumoși".

Teja a fost secundul lui Rednic la Dinamo, în anul câștigării ultimului campionat, la Petrolul Ploiești, la Standard Liege și la Mouscron. 

Citește și:

Rednic, din nou în ofensivă! Răspunsuri acide pentru Grozav și Becali

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close