FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // VIDEO Mircea Rednic, din nou în ofensivă! Răspunsuri acide pentru Gicu Grozav și Gigi Becali

Mircea Rednic // FOTO: GSP
Mircea Rednic // FOTO: GSP

Articol de GSP - Publicat joi, 28 februarie 2019 17:32

Mircea Rednic, antrenorul celor de la Dinamo, nu a iertat pe nimeni la conferința de presă de astăzi. După ce a anunțat despărțirea de portarul Sean McDermott și l-a ironizat pe fundașul Deian Sorescu, tehnicianul l-a luat în vizor și pe Gicu Grozav, cel care l-a atacat indirect pe Rednic zilele trecute.

„Mare presiune a avut atunci Grozav, cu o echipă din Liga 3. Păcat, e un jucător foarte talentat şi a ajuns la o echipă din Ungaria, la retrogradare (n.r. Kisvarda, locul 11 din 12 în prima ligă). 

Şi, ca să clarificăm situaţia, eu nu am avut nicio implicare în plecarea lui de la Dinamo. A fost o înţelegere între conducerea noastră şi Gicu Grozav. Eu puteam să îl ajut, dar el nu a dat niciun semn atunci, nici faţă de colegi şi nici faţă de mine, iar eu nu am intervenit. Decizia ca el să părăsească echipa a fost luată de conducere”, a declarat Mircea Rednic. 

Vezi și: VIDEO Ironia lui Gicu Grozav după ce a repetat execuția pentru care Rednic l-a dat afară de la Dinamo: „Las asta aici pentru un prieten” ;)

GNOHERE LA DINAMO? „Nu știu cine mai dă atâția bani pe el”

Mircea Rednic a vorbit din nou despre situația lui Harlem Gnohere, francezul căzut în dizgrație la FCSB. Antrenorul dinamovist exclude însă varianta ca „Bizonul” să se întoarcă la Dinamo. 

„E un jucător foarte bun, oricând mi-aș dori unul ca el. Dar nu cred că se mai poate să vină, suporterii nu l-ar mai accepta, din moment ce a plecat acolo. Gigi Becali visează 5-6 milioane de euro, dar nu știu cine o să mai ofere atâția bani, din moment ce nu joacă”, a spus Rednic azi. 

...despre atacantul Alexander Christovao, fotbalistul dispărut de la echipă: „I-am dat voie lui Alexander să plece ca să rezolve cu permisul de muncă şi cu viza. De asemenea, se va prezenta la apel în legătură cu suspendarea lui din Polonia. Aici a făcut o greşeală, noi nici nu am ştiut că, atunci când s-a judecat cazul lui, el nu a fost prezent. Impresarul pe care îl avea atunci a fost supărat, nu l-a ajutat deloc şi s-a ajuns la 10 etape de suspendare. Deja au trecut două, acum sper să îşi rezolve problema şi peste 2-3 etape să poată să debuteze la Dinamo”

Vezi și:McDermott a jucat 3 meciuri și a plecat! Rednic a făcut anunțul: „Suntem exigenți, sezonul următor nu ne mai iartă nimeni”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (25)
chris_bu67
chris_bu67  •  01 Martie 2019, 15:00
Postat de sprinjeanul pe 01 Martie 2019, 08:00

bai baiatule,tu in fiecare zi te pornesti impotriva cuiva,mai oprestete,nu o sa te ridici in ochi nimanui cu un astfel de comportament!

cred că vorbești de gsp cu băieți școliți la haret și plătiți să formeze opinii

ray51
ray51  •  01 Martie 2019, 12:15

Anul acesta competitional a trecut. Mai avem rabdare 10 etape din urmatorul an competitional. Apoi, urmeaza... New Dinamo !

sprinjeanul
sprinjeanul  •  01 Martie 2019, 08:00

bai baiatule,tu in fiecare zi te pornesti impotriva cuiva,mai oprestete,nu o sa te ridici in ochi nimanui cu un astfel de comportament!

Vezi toate comentariile (25)
Comentează