FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Rednic explică de ce l-a lăsat pe Grozav să plece: "Asta trebuia să facă după ce a greșit" » Ce le-a spus jucătorilor la antrenament: "Poate nu am fost clar"

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 noiembrie 2018 16:32

Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo, a vorbit la conferința de presă de azi despre despărțirea de Gicu Grozav, 28 de ani, dezvăluind ce s-a întâmplat în vestiar după eliminarea din Cupă, 8-9 la penalty-uri cu FK Csikszereda.

"El nu a avut nicio reacție. Îmi pare rău. Așa se face, am văzut și la alte echipe, dar și când eu eram jucător. Când faci o greșeală ca a lui, le ceri scuze colegilor. Am văzut mulți jucători care spuneau «Bă băieți, vă cer scuze».  Nu a venit nici la mine să vorbească. Eu, când a trecut pe lângă mine, i-am zis două-trei cuvinte.

Eu îl cunosc, am lucrat cu el. Are calități. Dar eu încerc să fiu cât se poate de corect. Dar când greșești în situația asta... Era un moment în care se puteau schimba multe. Nu poți să riști când nu trebuie să riști. Pentru binele echipei, nu am mamă, nu am tată. Nu putem să ne jucăm, în situația în care e Dinamo", a declarat Mircea Rednic la conferința de presă.

Mircea Rednic: "Trebuie respect"

Rednic a dezvăluit azi, la conferința de presă, ce le-a transmis jucătorilor vineri, la antrenament, și care este atmosfera după eliminarea din Cupa României.

"Nu a fost ușor să trecem peste eliminarea din Cupă, având în vedere în ce condiții s-a disputat și cum am fost eliminați. Normal că a lăsat supărare și tristețe. A mai fost și incidentul cu suporterii (Detalii AICI). Ieri a fost mai bine la antrenament.

Poate nu am fost prea clar când am preluat echipa. Fotbaliștii au înțeles acum că nu mai e de joacă, au responsabilități. Primul cuvânt pe care l-am spus ieri la ședință a fost «respect». Respect pentru fani, pentru club, pentru adversari și pentru ei. Unii n-au înțeles. În fotbal trebuie să respecți și să pui adversarii la respect. Noi nu am făcut asta", a adăugat tehnicianul "câinilor". 

"Văd că e o satisfacție pentru mulți, e bucurie. Dar nu s-a terminat campionatul. Am vrut să bag jucătorii în cantonament, să-i izolez de ce e în jurul lor. Dar m-am gândit că nu ar fi bine"
Mircea Rednic

Citește și: Ce spune Grozav de un transfer la FCSB după ce Dinamo l-a dat afară: "Poate lumea mă va acuza din cauza asta. Când ești bun, ești luat de prost!"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
130360974128520
Oprea Frangulea  •  04 Noiembrie 2018, 21:53

Rednic ii calca pe urme lui Reghe la meciurile pierdute de vina sant jucatori el saracu nu are nici o vina . Sa zica mersi daca prinde si barajul

marius.bxl
marius.bxl  •  04 Noiembrie 2018, 18:56

La jucatori gloabe era bun antrenor gloaba dica.iar la steaua rednic

samertx
samertx  •  04 Noiembrie 2018, 18:54
Postat de montgomerry pe 04 Noiembrie 2018, 18:28

Acum, o mie de vorbe... Capul sus, încă se poate, că nu-i așa? Speranța moare ultima.

Bifa!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează