INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GROZAV ÎN UNGARIA

VIDEO Ironia lui Gicu Grozav după ce a repetat execuția pentru care Rednic l-a dat afară de la Dinamo: „Las asta aici pentru un prieten” ;)

Gicu Grozav
Gicu Grozav

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 februarie 2019 19:18

Mijlocașul ofensiv Gicu Grozav, 27 de ani, a marcat primul gol pentru Kisvarda, în meciul din Cupa Ungariei, 1-1 cu Ferencvaros. Kisvarda a fost eliminată, după ce a pierdut în tur cu 2-0.

În minutul 67, Gicu Grozav a marcat din penalty. Acesta a înscris cu o „scăriță” peste portarul advers. Grozav a repetat execuția din meciul Dinamo - Csikszereda, pierdut la penalty-uri de „câini” în Cupa României, dar de această dată nu a mai ratat.

Ironie pe Facebook 

După meci, Gicu Grozav a postat un mesaj ironic pe contul său de Facebook. „Las asta aici pentru un prieten” a scris Grozav, postând un video cu golul său în stil Panenka.

După eliminarea lui Dinamo din Cupa României, Gicu Grozav a fost dat afară de antrenorul Mircea Rednic, acesta fiind nemulțumit de atitudinea jucătorului.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (27)
florinch
florinch  •  28 Februarie 2019, 15:51

Daca si Grozav are dreptul sa fie ironic la adresa lui Rednic si a lui Dinamo, inseamna ca s-a intors lumea cu susul in jos. Dinamo si Rednic i-au intins specimenului o mana de ajutor, iar el ce a facut? A eliminat-o prin prostia lui pe Dinamo din Cupa. Sa ramana la unguri si sa nu-si permita ironii la adresa lui Dinamo ca nu are niciun drept. Siti ce zicala i se potriveste lui Grozav? Iata: Viata este grea, mai ales cand esti p r o s t.

whiteredarad
whiteredarad  •  28 Februarie 2019, 09:49

Sa fim seriosi ! Se face dintr-un gol chinuit, marcat din penalty, de Grozav.."o fapta de vitejie", sau o mostra de valoare. Grozav este un fotbalist,nascut cu oarecare talent, dar care, niciodata nu a pus "osul" serios, l-a interesat doar sa mimeze fotbalul si sa cistige cit mai mult. Este tipul de jucator roman, multumit ca a jucat "afara" si ca a adunat ceva bani, nu are motivatia de se spune despre el " asta este o "scula" de jucator, este foarte bun". A devenit o "pasare calatoare", care ajunge la un club, negociaza salariul, ia prima de instalare, apoi se uita in oglinda si spune " ce destept sint ! ". Nu il mai intereseaza sa convinga clubul ca a meritat banii

luker
luker  •  28 Februarie 2019, 08:09

Stai acolo pretene. I-ai dat pe spate paia. Te tot mananca sa te faci *** si acolo.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează
Close