FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // EXCLUSIV Leo Grozavu, asul din mâneca lui Negoiță? Variantă de ultim moment pentru înlocuirea lui Eugen Neagoe

Leo Grozavu e ultimul intrat pe lista lui Ionuț Negoiță // foto: Gazeta Sporturilor
Leo Grozavu e ultimul intrat pe lista lui Ionuț Negoiță // foto: Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat joi, 25 iulie 2019 14:16

Dinamo va rămâne fără antrenor din cauza problemelor de sănătate cu care Eugen Neagoe s-a confruntat, iar „câinii” sunt într-o continuă căutare a unui înlocuitor. Leo Grozavu, 51 de ani, e ultimul apărut pe lista stufoasă a lui Ionuț Negoiță. 

Potrivit informațiilor obținut de GSP.ro, ar exista deja unele contacte între cele două părți. Negocierile vor continua în funcție de modul în care vor evolua tratativele dintre Dinamo și Viorel Moldovan, un alt antrenor poziționat cu șanse bune pentru preluarea echipei.

„Cu mine, personal, n-a discutat nimeni, dar sigur că Dinamo nu se refuză. Sunt dispus să discut cu orice club, dar, evident, nu în orice condiții”, a declarat Leo Grozavu, în exclusivitate pentru GSP.ro. 

Ultima oară, Leo Grozavu a antrenat la Petrolul Ploiești, în Liga 2, de unde a fost demis din cauza rezultatelor nesatisfăcătoare. 

Fost jucător la Dinamo, pentru care a evoluat între 1992 și 1998, Leo Grozavu a antrenat de-a lungul carierei la Armătura Zalău, U Cluj, FCM Baia Mare, CSM Poli Iali, Luceafărul Oradea, FC Botoșani, ACS Poli și Petrolul.

Vezi și: EXCLUSIV Ionuț Negoiță i-a făcut o ofertă de ultim moment lui Eugen Neagoe: „Trebuie să facă parte din familia Dinamo”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
dvd1
dvd1  •  25 Iulie 2019, 20:45

B-ul garantat anul asta 100%, nici vorba de as

427463551044568
Dorin Cheregi  •  25 Iulie 2019, 16:19

Negoita trebuie sa inteleaga ca nu mai are nici un AS. In aproape 7 ani a avut timp să scoată asii. Acum a intrat în război cu proprii suporteri și PCH nu-l mai iartă. Negoita,Prunea,Balanescu sunteti terminati nu aveti cum sa câștigat războiul cu PCH. NeaGoe,Leo si altii asemenea lor sunt precum musca in lapte...

reddm
reddm  •  25 Iulie 2019, 15:33

Adu-l pe Leo ca ne trebuie putina disciplina la golaneala aia din vestiar

Vezi toate comentariile (10)
Comentează