FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Ionuț Negoiță i-a făcut o ofertă de ultim moment lui Eugen Neagoe: „Trebuie să facă parte din familia Dinamo”

Eugen Neagoe și Florin Prunea au o relație solidă // foto: Cristi Preda (Gazeta Sporturilor)
Eugen Neagoe și Florin Prunea au o relație solidă // foto: Cristi Preda (Gazeta Sporturilor)

Articol de - Publicat joi, 25 iulie 2019 14:01

Eugen Neagoe (51 de ani) a fost externat și se află în afara oricărui pericol după problemele delicate întâmpinate duminică, atunci când i s-a făcut rău în timpul meciului Dinamo - CS Universitatea Craiova 0-2. 

Deși starea lui e una bună, Neagoe va lua, cel mai probabil, o pauză din antrenorat.  Cu toate acestea, potrivit informațiilor GSP.ro, Dinamo i-a propus aseară lui Eugen Neagoe un post de consilier tehnic.

Asta ar însemna ca Neagoe să fie mâna dreaptă a lui Prunea pe partea tehnică, „Geană” primind o propunere de contract valabilă un an de zile.

Prunea: „Neagoe trebuie să facă parte din familia Dinamo!”

Contactat de Gazetă, Neagoe a confirmat discuțiile: „Da, e adevărat, mi s-a făcut această propunere. Le mulțumesc celor de la Dinamo că se gândesc la mine și au rămas alături de mine în această perioadă sensibilă. La fel, vreau să le mulțumesc și celor de la CFR Cluj pentru propunerea pe care mi-au făcut-o. Vreau să mă liniștesc câteva zile, după care voi lua o hotărâre”, a mărturisit acesta.

Florin Prunea, managerul general al câinilor, a luat și el cuvântul:

„Am avut o discuție cu patronul, care a venit cu propunerea legată de Eugen. Bineînțeles că am fost de acord, iar domnul Negoiță s-a dovedit a fi un om cu inimă. E o propunere normală, Neagoe trebuie să facă parte din familia Dinamo. Sunt convins că va rămâne alături de noi, fiindcă avem nevoie de caracterul și valoarea lui”, a spus Prunea.  

Vezi și: DINAMO // EXCLUSIV Ultimele detalii despre tumultul din „Ștefan cel Mare”: care sunt șansele ca Viorel Moldovan să ajungă la „câini”

 AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
burgman
burgman  •  25 Iulie 2019, 19:17

Ok, omului i s-a făcut rău pe banca lui Dinamo, a fost antrenorul echipei o scurta și tumultuoasă perioada. Dar de aici și până la vrăjelile astea cum că trebuie să facă parte din "familia Dinamo" e cale lungă! Ce îl legitimează pentru asta? Până acum l-am văzut la lucru doar la Sepsi. Și care e familia Dinamo? Că eu nu văd decât lovituri la glezne și întrări prin alunecare din partea tuturor!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează